ghost34 14.11.2008 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 hehehe ale ja pisałem co wusia lubi nieprawdaż ale bedzie odp..hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.11.2008 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 widzisz Brazula a ja takiej pić nie mogę po paru dniach picia plujki żołądek mnie tak nap...la że od razu mi rozum wraca i do puszczalskiej wracam Duszku słodka - fuj paskudztwo ma być prawie gorąca z dużą ilością mleczka i zero cukru osobiście cukru używam do pieczenia i dla gości mam w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.11.2008 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Brazula za to wiadomo z jakim prezentem lecieć do Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.11.2008 22:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Prezenta i owszem, mile widziane o każdej porze dnia i nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 14.11.2008 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Dobry wieczór. Podzielam ogólne uczucia. Ktos zna numer do animalsów? Trza by zadzwonić, niech się zainteresują, może zabiorą mu to zwierzę. może tu trzeba spróbować?? http://www.otoz.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.11.2008 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 Ha, nareszcie ktoś mnie zauważył. Może to i dobry adres, ania, warto by pomyśleć. Braza, zaryzykujesz? W końcu znasz się na koniach jakby trochę lepiej od nas... Ja to nie do końca wiedziałabym czego jeszcze się czepiać oprócz spraw ewidentnych. Pochmurne i - niestety - chłodne dzień dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.11.2008 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 dzień dobry mam nadzieję że chociaż tych wredniaków koszmary dręczą po nocach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 15.11.2008 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 a gdzie tam totalna znieczulica dla tego barana to gadzina do pieniedzy która nie jest potrzebna do niczego nic go nie obchodzi czy gadzina czuje czy nie..s...yn.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 15.11.2008 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 Koninka jest licytowana, ale nie osiągnęła ceny minimalnej. Nie weim, czy ją ktoś kupi. Nie wiem, jak można kupować konia widząc go na zdjęciu tylko. No chyba, że ktoś kupuje z litości, żeby mu życie uratować, a nie żeby na nim jeździć. NIe wiadomo, jak z jej psychiką. Takie konie "od chłopa" najczęściej są tak zastraszone i bite, że stają się bardzo agresywne.Moja koleżanka kiedys kupiła przecudną klacz od chłopa. Karej chyba wydawało się, że do nieba trafiła, bo nikt jej nie bił. Wcześniej "zajmowal" sie nią chłop i jego synowie, potem koleżanka i jej pracownica. Efekt był taki, ze kobiety mogły ją czyścić, głaskać, jeździć na niej. Mężczyźni nie! Straciłam z koleżanką kontakt, więc nie wiem, czy udało się Karą przekonać, że bywają na tym świecie faceci, których nie trzeba kopytem traktować na wszelki wypadek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.11.2008 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 Przyszłam. Wróciłyśmy z córcią późno, bo Hubertusa spóźnionego świętowaliśmy w stajni. Było cuuudnieeee, uśmiałam się i wybawiłam totalnie!!! Księżniczkę za renifera dziewczyny przebrały, a córcia za Św.Mikołaja robiła. Kilka koni przebierałyśmy i powiem Wam, że w trakcie tych przymiarek strojów miałam wrażenie, że konie zastanawiają się litościowie, czego też mogłyśmy się naćpać... Ale znosiły to z godnością i stoickim spokojem Qurna!!! Telewizor nie działa!!! Nie włącza się!!! Ma ktoś pomysł, dlaczego???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 15.11.2008 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 Przyszłam. Wróciłyśmy z córcią późno, bo Hubertusa spóźnionego świętowaliśmy w stajni. Było cuuudnieeee, uśmiałam się i wybawiłam totalnie!!! Księżniczkę za renifera dziewczyny przebrały, a córcia za Św.Mikołaja robiła. Kilka koni przebierałyśmy i powiem Wam, że w trakcie tych przymiarek strojów miałam wrażenie, że konie zastanawiają się litościowie, czego też mogłyśmy się naćpać... Ale znosiły to z godnością i stoickim spokojem a zdjecia ma? Witaj brazuniu Widze, ze kawowy temat poruszacie Moj ulubiony Kazda pora dobra, na aromatyczne espresso, z karmelowa, gesta crema Raaany ... ide sobie takowa zapodac ... i zponiewieram ja mleczkiem kokosowym ... a co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.11.2008 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 Amberciu, no nie rób mi tego, nie poniewieraj.... Zdjęcia właśnie obrabiam, jak się da to się wrzuci Czy naprawde nikt nie zna się na telewizorach???? Dlaczego ta moja franca nie chce się włączyć??? Wczoraj było okey!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.11.2008 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 Ja ostatnio odkryłam syropy do kaw i drinków Kupiłam Irish Cream i orzechowy PYCHOTA!!! Oczywiście jak dla mnie to kawa tylko sponiewierana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.11.2008 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 No jak pragnę zdrowia, dajcie spokój z tym poniewieraniem tak szlachetnego napoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.11.2008 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 No jak pragnę zdrowia, dajcie spokój z tym poniewieraniem tak szlachetnego napoju też cię kocham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 15.11.2008 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 Ja ostatnio odkryłam syropy do kaw i drinków Kupiłam Irish Cream i orzechowy PYCHOTA!!! Oczywiście jak dla mnie to kawa tylko sponiewierana hmmmm ... pychota Kasiu Uwielbiam te wszystkie dodatki i upstrzenia A teraz pomysl ... zamiast syropu, prawdziwy łiskacz, cukier kandyzowany i aromat pomaranczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.11.2008 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 Ranyyyyyy ... no to już przegięcie ... whyskacz do kawy???? Ludzie!!!! Kobiety!!!! Nie róbcie mi tego!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.11.2008 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 Ja ostatnio odkryłam syropy do kaw i drinków Kupiłam Irish Cream i orzechowy PYCHOTA!!! Oczywiście jak dla mnie to kawa tylko sponiewierana hmmmm ... pychota Kasiu Uwielbiam te wszystkie dodatki i upstrzenia A teraz pomysl ... zamiast syropu, prawdziwy łiskacz, cukier kandyzowany i aromat pomaranczy Wiem wiem Amberciu, stosuję często. Jednak jak mi się nei chce to używam syropów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 15.11.2008 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 Ranyyyyyy ... no to już przegięcie ... whyskacz do kawy???? Ludzie!!!! Kobiety!!!! Nie róbcie mi tego!!!!!! Bo samego łiskacza to w zyciu bym nie przelknela ... a fujjjj Kasiu, tez mam zapas syropow na szybka kawe Nie mniej polecam mleko kokosowe z puszki. Nadaje sie nie tylko do kurczaka z ananasem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 15.11.2008 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 braza może sie narażę..ale jakoś łyskacza akceptuje do 3eciej kawki..ale do pierwszych dwóch never maja byc soute..!!mocne i czarne.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts