DPS 17.11.2008 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Wieczorny dzieńdoberek. Pozdrówka dla wszystkich zostawiam i spadam. Pa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.11.2008 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Jestem! Album sobie robię ze zdjęciami ... DarioAs dała mi linka i teraz się bawię A co, od czasu do czasu upaść sobie nie można Jaki album???? Mam taki fajny książkowy, tylko strszne drogie to cholerstwo jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.11.2008 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Jestem! Album sobie robię ze zdjęciami ... DarioAs dała mi linka i teraz się bawię A co, od czasu do czasu upaść sobie nie można Jaki album???? Mam taki fajny książkowy, tylko strszne drogie to cholerstwo jest A proszę Kasica, pobaw się http://www.scrapblog.com/ Angielski znasz, to mniej problemów niż ja będziesz miała z opanowaniem tego cholerstwa. Ale fajny jest Jak zdążę to wkleję jeszcze dzisiaj coś na próbę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.11.2008 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 A co wypada Chętnie to zrobię wywiesić cennik za usługi bo jak nie to ja to za Ciebie zrobię dawaj próbę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.11.2008 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 O, takie coś na przykłąd! I ja się dopiero ucze, a trudno mi idzie bo to po angielskiemu, mam lekkie problemy http://images25.fotosik.pl/295/7fd6b95d253d5dc3m.jpg Fajne, nie??? Mnie się podoa, w każdym razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.11.2008 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 bardzo fajne Brazula mnie sie podobać a jaka figura normalnie pozazdrościć to kto ma to zrobić Ty czy ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.11.2008 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Wusia, no daj spokój ... ja się na finansach nie znam, Gwoździk jest w tym lepszy U Agduś możesz się przekonać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.11.2008 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Wusia, no daj spokój ... ja się na finansach nie znam, Gwoździk jest w tym lepszy U Agduś możesz się przekonać aha znaczy ja nie ma sprawy jutro to załatwiem przygotuję ładną propozycję tylko jeszcze przemyślę kaj ją dać coby wszyscy wiedzieli i każdy nowy chętny mógł sie zapoznać to przedyskutuję z Agdusiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.11.2008 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 No i po zamówieniach... Wusiek, Ty za dużo nie myśl, ja Cię bardzo proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 17.11.2008 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 trochę nie nadążam, więc tylko pomacham.. pa..pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.11.2008 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Brazula ja Ci tyle razy mówiłam że takie np 100 zł za projekt pomieszczenia (znaczy 100 np za salon, 100 za łazienkę co tam komu potrza ) nikogo nie zrujnuje a Ty musisz się nad tym sporo nasiedzieć i jeszcze czasem parę razy poprawić to żebyś też coś z tego miała choćby na utrzymanie Księżniczki a i Tobie też na przyjemności potrzeba wieć przestań marudzić a o zamówienia siem nie martw będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.11.2008 22:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Wusia, Ty na spółę z Gwoździkiem będziesz finansami u mnie zarządzać lepszych nie znajdę choćbym ze świecą szukała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.11.2008 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 znaczy trza z Gwoździkiem i Agdusiem triumwirat zawiązać i przejąć kontrolę nad Twoimi planami życiowymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 17.11.2008 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 tak tak ... ja mogę zarządzać finansami ... ale jazda będzie..... fura, skóra, komóra ... nowa perkusja ... no i może jeszcze starczy na fajki dla Brazy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 17.11.2008 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Fundusze na fajki Jej obetnij!Ja się zajmę projektem organizacyjnym, Wusia będzie dbała o wypłacalność klientów, a Gwoździk zarządzi finansami. Braza będzie pachniała... No dobra, zajmie się konikami i prowadzeniem jazd! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 17.11.2008 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 no jak zajmie się konikami to nie będzie pachniała.... za dobrze ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 17.11.2008 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Konie pięknie pachną!!! Zawsze, gdy idąc na targ przechodzę koło stajni, z nostalgią wciągam powietrze... Ech, pojeździłoby się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.11.2008 22:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 no jak zajmie się konikami to nie będzie pachniała.... za dobrze ... Oj Gwoździk, widać żeś nigdy konika nie wąchał, jeno stajnie i to niezbyt posprzątane Konie pachną cudnie, ale niektóre stajnie już nie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 17.11.2008 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Brazy to by trza kupić jakiś Ślicznotkowy motor na dojazdy..Braza a konie to lubia papierosy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 17.11.2008 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Otwierając komentarze byłam pewna, że się przyczepiłaś do tych obciętych funduszy na fajki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts