braza 17.11.2008 22:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Się nie przyczepię, bo se obciąć nie dam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 17.11.2008 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 no jak zajmie się konikami to nie będzie pachniała.... za dobrze ... Oj Gwoździk, widać żeś nigdy konika nie wąchał, jeno stajnie i to niezbyt posprzątane Konie pachną cudnie, ale niektóre stajnie już nie!! Ups.... znowu w plecy .... Chociaż konika nigdy nie wąchałem, to prawda. A nawet jakbym powąchał to i tak... bym nie poczuł ... bo węch mam słaby. Kiedyś w przypływie pośpiechu (bo mecz oglądałem) posmarowałem bułkę butaprenem, stojącym na lodówce. Myślałem, że to miód. Nie zjadłem ... na szczęście, bo jak nasi strzelili gola to upuściłem bułkę na podłogę Trzeba spadać, bo głupoty w głowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.11.2008 22:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Zanim spadniesz to powiedz, jak Tyś później tę bułkję odkleił od podłogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 17.11.2008 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Fundusze na fajki Jej obetnij! Ja się zajmę projektem organizacyjnym, Wusia będzie dbała o wypłacalność klientów, a Gwoździk zarządzi finansami. Braza będzie pachniała... No dobra, zajmie się konikami i prowadzeniem jazd! a gdzie dyro PS. za fajki to Braza będzie płacić extra akcyzę i siano będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 17.11.2008 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 A nawet jakbym powąchał to i tak... bym nie poczuł ... bo węch mam słaby. Kiedyś w przypływie pośpiechu (bo mecz oglądałem) posmarowałem bułkę butaprenem, stojącym na lodówce. Myślałem, że to miód. Nie zjadłem ... na szczęście, bo jak nasi strzelili gola to upuściłem bułkę na podłogę rety haha i dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 17.11.2008 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Zanim spadniesz to powiedz, jak Tyś później tę bułkję odkleił od podłogi gwoździem podważyłem ... To do następnego postu ... (chyba przed Bożym Narodzeniem ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 17.11.2008 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Nie no... aż tak to źle nie jest.... post z bułką ubarwiony z lekka Goodbye Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 18.11.2008 01:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Brazula ja Ci tyle razy mówiłam że takie np 100 zł za projekt pomieszczenia (znaczy 100 np za salon, 100 za łazienkę co tam komu potrza ) nikogo nie zrujnuje a Ty musisz się nad tym sporo nasiedzieć i jeszcze czasem parę razy poprawić to żebyś też coś z tego miała choćby na utrzymanie Księżniczki a i Tobie też na przyjemności potrzeba wieć przestań marudzić a o zamówienia siem nie martw będą WUŚKA o to to to obiema rencami siem podpisuję i cennik nam się PODOBA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 18.11.2008 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Cześć Brazunia. Mam nadzieję, ze sprawy ku lepszemu zmierzają i że spokój wkrótce odzyskasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 18.11.2008 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Brazula ja Ci tyle razy mówiłam że takie np 100 zł za projekt pomieszczenia (znaczy 100 np za salon, 100 za łazienkę co tam komu potrza ) nikogo nie zrujnuje a Ty musisz się nad tym sporo nasiedzieć i jeszcze czasem parę razy poprawić to żebyś też coś z tego miała choćby na utrzymanie Księżniczki a i Tobie też na przyjemności potrzeba wieć przestań marudzić a o zamówienia siem nie martw będą dzien dobry, ja na potwierdzenie dodam, ze za projekt lazienki u znajomej zaplacilam 800zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.11.2008 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Brazula ja Ci tyle razy mówiłam że takie np 100 zł za projekt pomieszczenia (znaczy 100 np za salon, 100 za łazienkę co tam komu potrza ) nikogo nie zrujnuje a Ty musisz się nad tym sporo nasiedzieć i jeszcze czasem parę razy poprawić to żebyś też coś z tego miała choćby na utrzymanie Księżniczki a i Tobie też na przyjemności potrzeba wieć przestań marudzić a o zamówienia siem nie martw będą Ale braza jest niereformowalna Ileż razy mówiłyśmy o tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.11.2008 07:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Dobra Słońca Wy moje, będę intensywnie domagać się zapłaty Buziaki poranne Wam zostawiam Kasia, obejrzałaś sobie stronkę??? Ja jestem bardzo zadowolona Maylandzia, nie do końca wszystko załatwione i wszem i wobec ogłaszam ... zaczynam się wkurzać!! A to oznacza kłopoty ... nie dla mnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.11.2008 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 A kto ją o zdanie pytał? Nr konta, cennik i jazda z tym koksem. Wusia, dobrze myślisz, kochana, wódki Ci trzeba dać! Agduś i Gwoździk przypilnują Brazy i będzie good. Ja się mogiem sprzątaniem zająć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 18.11.2008 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Dobre z tą bułką. Rzeczywiście węchu nie masz! A swoja drogą od razu wyobraziłam sobie odklejanie bułki od zębów i mało monitora nie oplułam Brazę należy częściowo ubezwłasnowolnić! Chociaż pewną nadzieję wzbudziła informacja, że się zaczyna wkurzać. ZACZYNA! Ja to bym dawno była wkurzona!!! No ale lepsze to zaczynanie niż nic! Braza - bądź bezlitosna jak Klotylda Kociołek! A akcyza na nic się nie zda - niepoprawna palaczka przecież wie, że już spaliła całkiem porządną stajnię wraz z kilkoma konikami i halę. Teraz pali domek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.11.2008 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Wiesz Agduś ... lubię Cię mimo wszystko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 18.11.2008 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Gdyby można było ubazwłasnowolnić kogoś tylko za to, że dużym nakładem sił i środków usilnie stara się skrócić życie matce swojego własnego dziecka... Też Cię lubię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.11.2008 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Argumenty mocne, ale ja jestem uzależniona .... Na obecną chwilę się oddalam, psuka mi w oczy patrzy ... Ale ja tu jeszcze wrócę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 18.11.2008 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 mnie się pomysł ze stówką bardzo podoba za projekt ) tanio chociaż... no ale przynajmniej już coś niby że nie profesjonalnie,... ale czasem jak patrzę na projekty profesjonalne to głowa boli i wydaje mi się że nawet połowy nie są warte ceny za jaką ludzie za nie płacą a tu proszę rach ciach z poprawkami itd, super projekt no opinia forumowa ma MOC! ciekawe co jeszcze uda się presją społeczną zdziałać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 18.11.2008 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 A akcyza na nic się nie zda - niepoprawna palaczka przecież wie, że już spaliła całkiem porządną stajnię wraz z kilkoma konikami i halę. Teraz pali domek. czyli moje wczasy w siodle idą z dymem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 18.11.2008 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 dobrego dnia zmarzłam, to zapraszam na śniadanko http://www.strykowski.net/mieso/Sniadanie,_zdjecie_sniadaniowe,_launch,_lancz,_zdjecie_poranne_z_jedzeniem_1476.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts