an-bud 18.11.2008 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 A kto ją o zdanie pytał? Nr konta, cennik i jazda z tym koksem. Wusia, dobrze myślisz, kochana, wódki Ci trzeba dać! Agduś i Gwoździk przypilnują Brazy i będzie good. Ja się mogiem sprzątaniem zająć. przyszłam przywitac szanowne towarzystwo "wielka trójco" melduję, że wydusiłam nr konta Brazy jak by co to jest mogiem za windykatora robić tylko cennik trza zapodać gosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.11.2008 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 dzień dobry cennik wieczorkiem będzie bo teraz to se palcem w oko trafić nie mogę i nie przez okulary na nosie Anoleiz ja tak rzuciłam tą 100 tak propozycyjnie żeby Brazy aż tak bardzo nie denerwować jak kto będzie chciał i mógł to co za problem zapodać wiekszą kwotę może oduczymy Brazulę palić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 18.11.2008 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 A kto ją o zdanie pytał? Nr konta, cennik i jazda z tym koksem. Wusia, dobrze myślisz, kochana, wódki Ci trzeba dać! Agduś i Gwoździk przypilnują Brazy i będzie good. Ja się mogiem sprzątaniem zająć. przyszłam przywitac szanowne towarzystwo "wielka trójco" melduję, że wydusiłam nr konta Brazy jak by co to jest mogiem za windykatora robić tylko cennik trza zapodać gosia jeszcze Braza musi podać hasło do logowania na forum, żeby PW śledzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 18.11.2008 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 A kto ją o zdanie pytał? Nr konta, cennik i jazda z tym koksem. Wusia, dobrze myślisz, kochana, wódki Ci trzeba dać! Agduś i Gwoździk przypilnują Brazy i będzie good. Ja się mogiem sprzątaniem zająć. przyszłam przywitac szanowne towarzystwo "wielka trójco" melduję, że wydusiłam nr konta Brazy jak by co to jest mogiem za windykatora robić tylko cennik trza zapodać gosia jeszcze Braza musi podać hasło do logowania na forum, żeby PW śledzić to może Królika nasłać na Braze może wydusi hasło podstępem jakim albo co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.11.2008 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Wiecie co??? Zaczynam się Was bać Buziaki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 18.11.2008 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 iiiii dooooobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 18.11.2008 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 stówka czy nie, lepsza stówka niż NIC )) jak projekt z bajerami to i kilka stówek ale stówka jako jednostka obliczeniowa jak najbardziej na miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.11.2008 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 An-budku znaczy robimy kwartet po co nam hasło Brazuli sami będziemy zbierać zamówienia przekazywać Brazuli do realizacji i po otrzymaniu potwierdzenia przekazania stosownego datku na konto Brazuli przekazywać gotowca w stęsknione ręce oczekującego na projekt Anoleiz czyż nie tu stówka tam dwie i na żarełko dla konisia na miesiąc jest i na rachunek za prąd Brazunia Ty siem nie bój póki co to ta łagodniejsza strona osobowości jest prezentowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.11.2008 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Brazunia Ty siem nie bój póki co to ta łagodniejsza strona osobowości jest prezentowana O Boże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 18.11.2008 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Brazunia Ty siem nie bój póki co to ta łagodniejsza strona osobowości jest prezentowana O Boże Gwoździk, Ty przypadkiem nie zdradzaj, póki co, naszych ciemnych stron osobowości, bo nam Braza ucieknie z krzykiem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.11.2008 13:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Brazunia Ty siem nie bój póki co to ta łagodniejsza strona osobowości jest prezentowana O Boże Gwoździk, Ty przypadkiem nie zdradzaj, póki co, naszych ciemnych stron osobowości, bo nam Braza ucieknie z krzykiem! Zostanę!!! Ciekawam, co dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.11.2008 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 dzielna dziewczynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 18.11.2008 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 się przyszłam powitać.... i co nowego zapytać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.11.2008 13:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Aaaaa witanko, witanko Słychać dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 18.11.2008 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Aaaaa witanko, witanko Słychać dobrze to dobrze jak dobrze.... a u Victora tyż dobrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.11.2008 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Nitu Braza to dobrą minę do złej gry robi bo kwartet wziął się za Nią i nie ma że boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 18.11.2008 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Nitu Braza to dobrą minę do złej gry robi bo kwartet wziął się za Nią i nie ma że boli ło matko a za co ją kwartujecie, przeca to dobra kobita jezd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.11.2008 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Nituś przeczytaj wyżej za co bo jak ja napiszę tak szczerze za co to mnie Brazula moderatorom zapoda i mi dostępu do Jej komentów zabronią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 18.11.2008 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 no najpierw było śniadanko, potem coś o widykatorach, a potem o projektach.... no i tu siem akuratnie zgadzam... Brazunia przykro mi, ale łoni mają rację... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.11.2008 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts