AmberWind 18.11.2008 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 brazunia, gratuluje 200 stronek To nie byle okazja do imprezy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.11.2008 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Amberciu Droga, miło mi Ciebie widzieć ponownie Ale ja cham i prostak jestem, bo nawet nie zapytałam, jak Ci się mieszka na nowym????? Jako przeprosiny polecam filmik, do którego linka wkleiłam troszkę wyżej ... fanstastyczna rzecz ... dwa rodzaje jeździectwa, niby różne, a jakie podobne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 18.11.2008 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 brazuniu, wiesz ze takie rzeczy mnie bardzo kreca, wiec pozwolilam sobie wczesniej obejrzec Piekne i fascynujace! Generalnie nie jestem jezdzaca, ale to sie wkrotce zmieni. Jezdzilam jak bylam dzieckiem i teraz do tego powroce Nic nie poradze, ze lubie konie ... A mieszka sie cudownie i wspaniale. Mam dokladnie to czego pragnelam Przedmiescia sa i beda dla mnie tylko wspomnieniem ... Do zycia potrzebuje czegos wiecej niz pola, las i wiejskie burki na lancuchach brazuniu, widze ze doskonale spelniasz sie w projektach i aranzacji! Milo mi to widziec. Masz Kobieto potencjal, wyczucie i checi! Teraz tylko to rozwijac Trzymam za Ciebie kciuki, aby pasja stala sie pelnoetatowa praca. Bardzo Ci tego zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.11.2008 22:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Wiesz Amberciu, jak z tym siedliskiem wyjdzie jakaś kicha, to zacznę naprawdę poważnie myśleć. Narazie nie wiem, do czego to przypiąć ... jak to zakwalifikowac ... chyba się przejdę do biura pośrednictwa pracy Cieszę się, że zaczniesz jeździć Koniecznie sie pochwal, jak już ta epokowa chwila nadejdzie, dobrze I to cudownie, że masz to, co chciałaś. Ja akurat chcę odwrotnie, ale może też się uda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.11.2008 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 o widzisz Braza Ty normalnie biznesa musisz otworzyć i będzie grało buziaki spadam lulać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 18.11.2008 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 brazunia, z siedliskiem nie ma pospiechu ... zobaczysz, jeszcze troche a kupisz o 30% taniej ... Takie czasy. Najwazniejsze to miec aktywa i cierpliwosc Poki co rob swoje. Projektuj, pracuj, odpoczywaj a czas bedzie pracowal dla Ciebie A ja jak tylko dosiade rumaka zaraz sie pochwale Moze jakies zdjecia zapodam, jak wisze nieszczesnikowi u szyi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.11.2008 22:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Ja tak wisiałam Brazylii u szyji Poważnie!!! Bryknęła, wysadziło mnie i ... zawisłam jak klejnot - niekoniecznie cenny - pod szyją z lewą stopą sterczącą nad siodłem, uwięzioną w strzemieniu Ani się wspiąć, ani spaść Boszszeee, ja w myślach słyszałam szatański chichot tej klaczki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 18.11.2008 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 No i tego sie obawiam A najbardziej upadkow Jak zaczynalam brac lekcje dostalam jakas wrazliwa na laskotki chabete ... oj dzialo sie dzialo ... a ja wielokrotnie wyladowalam twarza w piachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 18.11.2008 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Na szczęście moja "Brazylia" nigdy tak nie bryknęła , nie wysadziło mnie i ..... klejnoty mam na miejscu Goodbye Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.11.2008 22:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Iieeetaaaam Gwoździk, nie wiesz, co tracisz Ostatni raz glebnęłam w sierpniu, dosłownie parę godzin przed powrotem Szanownego po 5-cio miesięcznym rejsie. Od razu po upadku było jeszcze okey, ale parę godzin później to już za bardzo się ruszac nie mogłam. Szanowny w nocy wraca do domu, rzuca się z otwartymi ramionami do witania, a ja ... no cóż: "Nie tykać!!!!" Po wyjaśnieniach Szanowny stwierdził, że ma bardzooo orginalną żonę Upadki są wliczone w ryzyko, niestety, ale wbrew pozorom bardzo rzadko kończą się poważniejszymi obrażeniami. Najczęściej to po prostu stłuczony tyłek i ... duma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 19.11.2008 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 czessssc dobrze ze ja na konikach nie jezdze bo to spadanie a kiedy bedzie nastepna czesc uroczyska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.11.2008 07:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Noooooo....czeeeeść.... Za jakie grzechy ja tak wcześnie musiałam wstać Uroczysko będzie jak korekta da już Autorce spokój... Miłego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 19.11.2008 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Dzien dobry..anja ty jestes pewna ze nie jezdzisz na koniku?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.11.2008 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 dzień dobry Brazunia no jak to za co za wczoraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 19.11.2008 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 zaglądam i mocniście pozdrawiamm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spartankaa 19.11.2008 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 To i dodam swoj wpis na 200 stronce! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 19.11.2008 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 cześć Braza, co słychać?..wszystko ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.11.2008 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Brazula a Ty kaj jezdeś cały dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.11.2008 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 oj jaki zaszczycik mię spotkał zaczęłam kolejną stówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.11.2008 22:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Witam Wszystko okey, tak jakoś zeszło .... Buziaki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts