Gwoździk 21.11.2008 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 a tak przy okazji .... pytałaś o możliwość dokupienia ziemi tutaj ... Dom na sprzedaż Bierzwnik (zachodniopomorskie) Cena: 280 000 PLN (3 111 PLN/m2) Powierzchnia: 90 m2 * Zobacz podobne oferty * Zobacz oferty ogłoszeniodawcy * Powiadom znajomego * Obserwuj ogłoszenie * Drukuj ogłoszenie Informacje lokalizacja: kraj: Polska, województwo: zachodniopomorskie, powiat: choszczeński, miasto: Bierzwnikdom: wolnostojący, mieszkalny, do zamieszkania, poddasze użytkowe, dach skośny, okna drewniane, ogrzewanie: węglowe, powierzchnia działki: 3800 m2media: prąd Opis Przedmiotem sprzedaży jest atrakcyjny dom wraz z zabudowaniami - na dużej działce -położony w malowniczej miejscowości Bierzwnik.Budynek mieszkalny bardzo zadbany, solidny z czerwonej cegły o powierzchni użytkowej ok.90m2.PARTER: dwa pokoje 22,5 / 10 m2, przedpokój 15m2, kuchnia ze spiżarką 17,4m2 oraz 12m2 łazienka.PIĘTRO:również dwa pokoje 11,6 / 10 m2, strych 17m2, oraz dwa niewielkie pomieszczenia które mogą służyć jako garderoby.W pokojach wszystkie okna wymienione na PCV, w kuchni drewniane, ręcznie robione dwa lata temu podłogi drewniane.Ogrzewanie piecami kaflowymi, w kuchni i łazience bojler elektryczny. Dom jest zadbany, jasny, czysty i sprawia doskonałe wrażenie.Z budynkiem mieszkalnym połączona jest część gospodarcza z pralnią, warsztatem, drewutnią i garażem o łącznej powierzchni 80m2 nad którymi jest strych do adaptacji.Działka (prawie 4000 m2!!!) ładnie zagospodarowana znajduje się na niej niewielki sad oraz lasek z licznymi grzybami (jadalnymi !!!).Piękna, malownicza okolica w otoczeniu licznych jezior i lasów.Oferta skierowana do osób chcących odetchnąć od gwaru miejskiego. Nieruchomość ma duży potencjał, jest przepieknie położona, jest w zaskakująco dobrym stanie technicznym. Cena do negocjacji. .... taki upierdliwy już jestem .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.11.2008 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 tyle że to ogłoszenie ma już ponad 2 miesiace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.11.2008 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Przyznaję ze skruchą ... nie pytałam A co gorsza, w szale usuwania nieaktualnych ogłoszeń z zakładek chyba i to wyrzuciłam, bo nie mam No tylko mi nakopać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.11.2008 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 no w necie to niestety nic nie ma były oferty w styczniu i marcu ale ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 21.11.2008 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Przyznaję ze skruchą ... nie pytałam A co gorsza, w szale usuwania nieaktualnych ogłoszeń z zakładek chyba i to wyrzuciłam, bo nie mam No tylko mi nakopać no to masz jeszcze raz ... http://www.otodom.pl/dom-bierzwnik-90m2-280000-pln-id1730159.html .... ty taka prawdziwa baba jesteś ..... sama nie wiesz czego chcesz .... .... no i teraz to mam prze..ane .... nawet u Żonki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 21.11.2008 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 dobry wieczor, bylam nie nadrobilam zaleglosci ale slad zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.11.2008 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Gwoździk, ja to wiem czego chcę, tylko że tego nie ma , psia jego mać Do Pani Gwoździkowej: jak trzeba będzie walnąć Gwoździa w łeb, to mogę przytrzymać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 21.11.2008 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 jak Pani Gwoździkowa usłyszała to poszła szukać młotka .... ......................dobijać mnie będzie ofkors.... ale ja się nie dam i .... podtrzymu ... jęę ..... czę .... z bólu....... Wiadomość od Pani Gwoździkowej : przesyłam Ci Brazo w ramach solidarności fajne siedliska ... tylko ziemi musisz dokupić trochę ... http://www.domiporta.pl/details,192,101472097.asp http://www.domiporta.pl/details,192,106270899.asp .... i tak nie zadzwonisz .... .... to ja Gwoździk ... z rozklepanym łebkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.11.2008 22:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Oba są ekstra!!! Ale nie na moją kieszeń ... niestety Ten pierwszy to normalnie mnie zatkało... pomarzyć ... byłabym lepsza od Niechcicowej ... taka chałupa ... ło jasoooo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.11.2008 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Gwoździk no ja to normalnie wiem że okrutne ale chciałabym zobaczyć taki rozklepany Gwoździkowy łebek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 21.11.2008 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 sprawdź jeszcze to .. http://www.emieszkania.com.pl/id75481_lubogoszcz_gm_grzmiaca_05014.html http://www.emieszkania.com.pl/id74207_stuletni_palac.html może nieaktualne .... ale sprawdzić trzeba ... ja nie mogę.... bo przesrane mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 21.11.2008 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 mi sie ta Cedynia podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.11.2008 22:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 W tym pierwszym byłam ... ładny i efektowny, ale tak ze 250.000 trzeba na samo tylko wykończenie Nie wspominam o terenie, bo to tak z 70.000 by poszło - natura napadła Ten drugi oglądałam, podesłał mi An-Bud - pałac do kapitalki lub wyburzenia ... kupa pieniąchów, nie stać mnie Anja, Cedynia piękna jest, ale droga po zbóju no i ziemi mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 21.11.2008 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Gwoździk no ja to normalnie wiem że okrutne ale chciałabym zobaczyć taki rozklepany Gwoździkowy łebek nie pokażę .... wstydzę się .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.11.2008 22:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Gwoździk no ja to normalnie wiem że okrutne ale chciałabym zobaczyć taki rozklepany Gwoździkowy łebek nie pokażę .... wstydzę się .... Jaka subtelność .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.11.2008 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Brazula czyja moja w pytaniu czy Gwoździka w odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.11.2008 22:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Brazula czyja moja w pytaniu czy Gwoździka w odpowiedzi W obu przypadkach Lece spac kochani Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 21.11.2008 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 ...wymięka ... znaczy z melancholika trochę jednak ma .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.11.2008 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 albo zwyczajnie zmęczona dobranoc Brazuniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 21.11.2008 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 albo zwyczajnie zmęczona dobranoc Brazuniu porządna koleżanka jesteś .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts