Zochna 22.11.2008 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 dzein dorby Braza - czy Ty jeszcze szukasz swojego miejsca ? pytam , bo w naszej okolicy jest gospodarstwo do kupienia - nie znam szczegółów, poza jednym : do stadniny jest jakieś 500 metrów Gdybys była zainteresowana - to mogę się wypytać o szczegóły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.11.2008 18:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 Zochna, no szukam, cały czas!!!! Wypytaj, bardzo Cię proszę! Tylko wiesz, ja też chcę swoje konie mieć, mam nadzieję że ni będzie kolidowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.11.2008 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 Wusia, nie sprawdzałam, bo nie było jak. Ale sprawdzę. Ten, który Ci się podoba to z lekka zagmatwany jest .... dużo ziemi, ale w kawałeczkach. A ten ,mniejszy to nie ma budynków, tylko ruiny ... no widzsz, zawsze coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 22.11.2008 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 mysle, ze nie kolidowaloby w ogole . tu sporo ludzi ma konie - trzymaja je przewaznie w stadninie. Ale jest tez pare zabudowan z wlasna stajnia. to gospodarstwo nie jest jakies bardzo stare na moje oko - i ma tez zabudowania gosp. - czyli stajnie na ten przyklad jutro zajrze i wypytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.11.2008 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 Zochna, no dzięki piękne! Przede wszystkim, ile ziemi, spójrz jak wygląda dom, czy jest do zamieszkania no i cena... ta jest chyba najważniejsza. A jak możesz, to zrób parę zdjęć Rany, dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.11.2008 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 A nie mowilam, ze na nastepnych 200 stronach tylko marzenia bedziesz spelniac?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 22.11.2008 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 A nie mowilam, ze na następnych 200 stronach tylko marzenia bedziesz spelniac?... ... po tym poście u Wielu , mających po kilka stron ... nastąpi załamka ..... ... może i dobrze .... pracy mi nie zabraknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 22.11.2008 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 ... po tym poście u Wielu , mających po kilka stron ... nastąpi załamka ..... ... może i dobrze .... pracy mi nie zabraknie [/quote Ładnie to tak cieszyć się z cudzego nieszczęścia??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.11.2008 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 Właśnie, Gwoździk, co jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.11.2008 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 DObry wieczór tylko mówię ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 22.11.2008 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 Agdus czapki z glow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.11.2008 11:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 Dzień dobry Śnieg leży cały czas i po tym śniegu właśnie w pięknym stylu koń mnie przeciągnął, bo się zebry wystraszył. Co ta pasiasta swołocz w taką pogodę robi na zewnątrz, to nie wiem, toż to tropikalne bydlę jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 23.11.2008 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 .... każdy koń by się przestraszył "pasiastej zebry" w centrum Kołobrzegu... ... gdzie Ty jeździsz konno Szefowa ??? ... chyba że wizje masz ... jak ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 23.11.2008 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 Braza - byłam na oględzinach - do sprzedaży pozostała tylko działka na której stoi dom - bo przynależne pola już rozparcelowane i sprzedane. Calosc 3800 mkw. Na dzialce jest dom murowano-drewniany z lat....70tych..(zdziwiłam się - bo wygląda na starszy) Jest cały czas (w tej chwili też) zamieszkały - ale jak mówili uczeni w piśmie to nadawałby się do kompletnego remontu. Jest stodoła murowano-drewniana i jeszcze jakaś drewniana szopa. Płot drewniany na około - ale w dużej części - obalony, że tak powiem.. Własne szambo, z mediów prąd i woda. Na gaz ziemny szanse rzekomo za 2,3 lata - ale raczej osobiście wątpię (w końcu jestem z tej samej gminy ). Plusem jest dobry dojazd drogą asfaltową - ale o małym ruchu - bo praktycznie tylko do leśniczówki i paru domów, piękna okolica naokoło, mnóstwo spacerowych traktów konnych. No i nasze sąsiedztwo też Cyknęłam parę zdjęć - ale zostawiłam kabel na wiosce i nie mam jak przegrać Wszystko wyglądało nieźle - do momentu ceny.. To jest wielki minus sądzę szczerze mówiąc - myślę, ze gość raczej upadł na głowę - chociaż twierdzi, że to tylko cena jakby za grunt - zabudowań nie liczy.. Nawet nie wiem czy gadać - bo chyba się wygłupiłam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 23.11.2008 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 Braza - byłam na oględzinach - Wszystko wyglądało nieźle - do momentu ceny.. To jest wielki minus sądzę szczerze mówiąc - myślę, ze gość raczej upadł na głowę - chociaż twierdzi, że to tylko cena jakby za grunt - zabudowań nie liczy.. Nawet nie wiem czy gadać - bo chyba się wygłupiłam.. Czasami ludzie - Sprzedający Inaczej - tak ich nazwę, nie zdają sobie sprawy, że się ośmieszają wystawiając coś na sprzedaż. My, podczas poszukiwania siedliska napotkaliśmy na kilka "rewelacji" za "miliony" , których - jestem pewny - nikt nie kupił do dziś .... chyba że za 1/10 ceny. Sprzedający Inaczej obejrzy w necie kilka ogłoszeń i ... rachuje ... no tak też mam dom 150 mkw... co z tego, że ze spróchniałego drewna, ... stodoła ... prawie jak garaż na 3 samochody ... woda jest też ... a że do studni trzeba wrzucać wiadro to co .... a no i prąd jest ... wprawdzie u sąsiada , ale co tam ... prawie to samo ...to i cena może być podobna.. ............ na pewno się nie wygłupiłaś ... jeżeli ktoś się wygłupił to tylko Sprzedający Inaczej.... i nawet nie pisz jaką sumę chce ... na pewno niewartą zachodu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.11.2008 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 Zochna, dzięki serdeczne!!! Skoro cena z kosmosu, to w kosmos faceta wysłać ... bez rakiety najlepiej Wasze sąsiedztwo jest bezcenne, to fakt, tyle że ja gdzieś mieszkać jeszcze muszę Jakby Ci co w oko jeszcze wpadło, to wal jak w dym, gdybym coś znalazła to na pewno obwieszczę to na całe Forum Gwoździku, ja jeżdżę pięć kilomentrów od miasta ... a ta pasiasta swołocz to już się tam zasiedziała...jeszcze niedawno bało się to wszystkiego, a teraz...patrz Pan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.11.2008 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 dobry wieczór Brazula normalnie dogodzić Ci nie idzie wychodzi że chałupa do zamieszkania 10 hektarów do wzięcia za psie pieniądze a Tobie źle że nie w jednym kawałku narzeka kobieta jedna ale 100 metrów od domu masz ponad 7 ha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 23.11.2008 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 ale 100 metrów od domu masz ponad 7 ha ... a gdzie i za ile ? ... ...Odwołuję pytanie ... bo znów się zacznie o "prawdziwych babach" ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.11.2008 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 no wiem Gwoździku że powinnam nic nie gadać ale mię Brazunia tośku ciśnienie podniosła tym "w kawałkach" może Brazik siezgodzi to Ci linka zapodam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.11.2008 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 http://nieruchomosci.muratordom.pl/prezentacja_oferty/index/242594 To. Wusia, ja nie marudzę, ale muszę tam pojechać i zobaczyć. Te 100m to może być różnie położone, a ja potrzebuję jak najwięcej ziemi w jednym kawałku. Musze mieć gdzie postawić stajnię, ujeżdżalnie odkryte - w przyszłości krytą, pastwisko i pom. gosp. potrzebne do obsługi stajni - choćby wiaty na sprzęt i głupie grabie. Dlatego zależy mi na jak najbliższym usytuowaniu wszystkiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts