wu 23.11.2008 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 ja wiem Słońce ale prawie pół hektara masz pod domem i zabudowaniami gospodarczymi których jak z opisa wynika jest sporawo mnie tylko chodziło cobyś tak tego z góry nie skreślała jeno właśnie najsampierw oglądneła zapytała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.11.2008 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 no że nie wspomnę że użytki jak pod konie to tam całkiem niezłe są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.11.2008 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 Wiem, wiem. Zadzwonię Słońce, na pewno. Jutro rano to zrobię!! No przecież nie pozwolę sobie zmarnować Twojej ciężkiej pracy !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 23.11.2008 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 brak zdjęć mnie zniechęca ... ... dobry pośrednik daje piękne opisy okolicy do ....sprzedawanego badziewia ..... lub zdjęcia czegoś fajnego ... w badziewnym otoczeniu ... ... albo i to i to ale za porządne pieniądze ... ... gdybym ja sprzedawał ... to opis swojej Gwoździkowej (bez zdjęć) tak bym pierdyknął, że kopary poopadałyby milionerom .... i co z tego ....... nikt by z nich jej nie kupił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.11.2008 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 Mnie też z lekka zniechęcają oferty bez zdjęć, ale przełamuję się. No cóż, ja też wzrokowiec jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 23.11.2008 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 O masz a to podobno my wzrokowce witam..) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.11.2008 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 O masz a to podobno my wzrokowce witam..) Duchu, jak widze przystojniaka jakiego to wzrok mi się od razu wyostrza Wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 23.11.2008 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 Cos podobnego ja wogóle i wcale a wcale nie wiem o co chodzi ja jak widze ładną dziewoję ..to z reguły uciekam..nie chce mieć problemów hahahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.11.2008 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 A kaj Ty problemy widzisz????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.11.2008 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 no tyż widzisz Gwoździk czasem se człowiek wyogląda napali się jak łysy na grzebień i potem nie wie co ma zrobić - ja też wzrokowiec jestem ale w tym ogłoszeniu przemawiaja do mnie łatwo w sumie sprawdzalne rzeczy typu rodzaj i ilość uzytków nowe pokrycie dachu ale póki nie zadzwonisz a przede wszystkim nie podjedziesz i oblukasz na miejscu jeszcze z kimś kto ma jako takie pojęcie o przydatności budynku do użytku i ewentualnych kosztach remontu to nie bedziesz wiedzieć czy to super ofeerta czy total badziewo Brazula jak ciężka praca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 23.11.2008 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 Skubana po naszymu pisze nio..??????Z krągłości kobiecych z reguły ...dla mnie problemy..problemy wynikają tak do tej pory było i zapewne się juz to nie zmieni.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.11.2008 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 Duchu Ty to się wypierasz jak żaba błota a kto wczoraj na sarenkach był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.11.2008 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 No ja to nie wiem, jaki to problem moga stanowić krągłości kobiece Duchu, coś kręcisz Zaraz tam gadam ... ino parę słów umim, ale się ucza Wusiu, wiem, zadzwonię i przede wszystkim dowiem się, gdzie to jest, bo za diabła nie mogę znaleźć!!! Całe Google obszukałam Jaka ciężka praca??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.11.2008 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 Brazula to Ty napisałaś że nie chcesz zmarnować mojej ciężkiej pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 23.11.2008 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 Duchu Ty to się wypierasz jak żaba błota a kto wczoraj na sarenkach był ja ale na początek zadnych ekstrawagancji..facet na górze.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.11.2008 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 Brazula to Ty napisałaś że nie chcesz zmarnować mojej ciężkiej pracy W y s z u k i w a n i e !!!!! Duchu, dominanctwo z Ciebie wyłazi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 23.11.2008 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 raczej końserwantyzm:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.11.2008 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 cóś Brazula kiepsko góglałaś tu se luknij http://szkolnictwo.pl/szko%C5%82y,podstawowe,Stawnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.11.2008 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 Wusia, a jak to się ma do Starego Dzierzążna???? Stawnica to gmina, czy jak?? Ja tam tylko adres widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.11.2008 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 Brazuś no toż tam mapkę masz centralnie na środku masz Stawnicę a do góry w lewo masz Stare Dzierzążno toto leży tak jakbyprzeciagła linię między Szczecinkiem i Chojnicami i potem w jej połowie pionowo w dół to tam to jest - to już jak mapę zmniejszysz to widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts