braza 15.11.2007 12:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 Edmar dzięki, piekny ten kolor!!!! A i obraz bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 15.11.2007 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 Widzę, że wielbicielek bordow- czerwonych kolorków jest zdecydowanie więcej niż by się wydawało Super, bo ja też uwielbiam ten kolor - aktualnie i pewnie w przyszłości, w nowym domu, też coś się bordowego znajdzie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.11.2007 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 Mam na pewno jakieś zdjęcia mojej obecnej ściany w pokoju! Mogę Ci wysłać na priva, bo jak znam życie są z córcią na pierwszym planie Oczywiście, trzymam kartkę z informacjami co to za farba i jaki numer. Robiona na zamówienie w Komforcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 15.11.2007 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 Mam na pewno jakieś zdjęcia mojej obecnej ściany w pokoju! Mogę Ci wysłać na priva, bo jak znam życie są z córcią na pierwszym planie Oczywiście, trzymam kartkę z informacjami co to za farba i jaki numer. Robiona na zamówienie w Komforcie! Dawaj, dawaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.11.2007 15:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 Córcia przywiozła naprawdę śliczne bombki - aż mnie skręca, że nie mam aparatu (nadal ) bo normalnie chciałabym je Wam pokazać. I przywiozła też bombkę - piekną w kolorze ... no ... jakim ... kto zgadnie ... oczywiście bordowym z wypisanym pięknie swoim imieniem!!! I cudne seledynowe 2 bombki też przywiozła, jednokolorowe, bez żadnych ozdób - kolor sam w sobie jest śliczny. Nieee, no ja musze w końcu odebrać ten aparat!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 15.11.2007 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 No nie Brazunia, brak aparatu to jakaś złośliwość ... tylko nie wiem w stosunku do kogo hmmmmmmmmmmm..... chyba do nas , by to my nie możemy tych cudnych bombek zbaczyć Gdzie ten aparat ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.11.2007 16:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 Aparat jest w naprawie - od września! Już jest naprawiony, tyle że nie ma go kto odesłać - siostra męża ma go dać komuś, kto się wybiera do K-gu, ale kiedy to będzie?? Jakby pocztą wysłała do i dyliżansem pocztowym już by dojechał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.11.2007 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 Aparat jest w naprawie - od września! Już jest naprawiony, tyle że nie ma go kto odesłać - siostra męża ma go dać komuś, kto się wybiera do K-gu, ale kiedy to będzie?? Jakby pocztą wysłała do i dyliżansem pocztowym już by dojechał dobra dobra, nie wymiguj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.11.2007 18:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 Oj chciałabym!!! Toż ja nawet zdjęć córci na zawodach nie mogłam robić, dobrze że moje kochane dziewczyny ze stadniny miały aaraty, to i dziecko pamiątkę ma!!!Zaczynam być poważnie zła na tę moją szwagierkę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.11.2007 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 Aparat jest w naprawie - od września! Już jest naprawiony, tyle że nie ma go kto odesłać - siostra męża ma go dać komuś, kto się wybiera do K-gu, ale kiedy to będzie?? Jakby pocztą wysłała do i dyliżansem pocztowym już by dojechał Brazunia, weź Ty poproś szwagierkę, żeby kurierem to wysłała i zaraz będziesz miała! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.11.2007 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 Aparat jest w naprawie - od września! Już jest naprawiony, tyle że nie ma go kto odesłać - siostra męża ma go dać komuś, kto się wybiera do K-gu, ale kiedy to będzie?? Jakby pocztą wysłała do i dyliżansem pocztowym już by dojechał Brazunia, weź Ty poproś szwagierkę, żeby kurierem to wysłała i zaraz będziesz miała! Właśnie mam zamiar to zrobić, tylko telefonu nie odbiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.11.2007 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 A jaki to był aparat, że ona tak go polubiła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 15.11.2007 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 Chyba dobry aparat jest . Albo byl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 16.11.2007 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 Ja wiekszośc fotek robię telefonem. Nie wychodzą tak bardzo źle. Coś tam na nich widać Moze to jakaś alternatywa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.11.2007 07:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 Cześć!! Ale z Was ranne ptaszki Aparat to Nikon, cyfrówka, zepsuła się prowadnica obiektywu i ... . Podobno już naprawiony! Właśnie wysłąłam sms-a. Nie mam aparatu w telefonie, bo bardzo stary rodzaj Nokii jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 16.11.2007 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 Braza , Ty dawaj te bombki i załatwiaj ten aparat bo Święta się zbliżają i trza choince zdjęcie pstryknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 16.11.2007 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 Cześć!! Ale z Was ranne ptaszki Aparat to Nikon, cyfrówka, zepsuła się prowadnica obiektywu i ... . Podobno już naprawiony! Właśnie wysłąłam sms-a. Nie mam aparatu w telefonie, bo bardzo stary rodzaj Nokii jest No dobre.... od września i już ??? Niech szwagierka wreszcie go wyśle, bo rzecywiście nie będzie fotek choinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 16.11.2007 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 Braza te stronki u Ciebie zapylają, że hejjjj! Nigdy tego nie nadrobię ... a może jednak Brazunia czy ty masz pomysła na łazienkę dla gości ...tzn. taką małą z kibelkiem, prysznicem i umywalką? Wym. 2x2 - bez okna... właśnie myślę nad jakimś programem do projektowania ...gorzej ze zdolnościami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.11.2007 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 Stronki zapylają, bo mnóstwo cudownych ludzi tu zagląda!!! Szkoda tylko, że Ty tak rzadko to robisz O łazience pomyślę, skoro bez okna to chyba jasna, co?? A aparat się zrobił i będzie wysłany w poniedziałek Oby!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 16.11.2007 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 http://images33.fotosik.pl/46/d1acf29cdfa8d337med.gif Mówisz i masz!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts