braza 24.11.2008 07:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Qurna, Depsi nie ma to i nie ma komu rano obudzić Nie zgadzam się!!!!!! Zaspałam i córcia na basen nie pojechała !!! Mam przepiękną zimę - dawno takiej nie widziałam u siebie w mieście!!! Miłego dziona i tygodnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 24.11.2008 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Mnie sie tyż podobo ta zima..i to bardzo witam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.11.2008 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Braza, jeżeli to jest w okolicach Chojnic i Ty tego nie kupisz, to już nieczego nie kupisz! Tam jest pięknie!!! Zastanawiam się, czy, gdyby ktoś Ci znalazł piękne gospodarstwo, 10 hektarów, dom do zamieszkania (najlepiej Wdzięczny), ze trzy domki dla letników, gotowa stajnia z 10 końmi, hala, ogrodzone padoki i pastwiska, staw, dojazd roga asfaltową, przystanek miejskiego autobusu z Kołobrzegu przy domu, życzliwi sąsiedzi chętni do pracy za półdarmo w Twoim gospodarstwie... i to wszystko za 200 tys., to byś się tam wybrała wcześniej niż po miesiącu... A do tego cuda obok wyciągu się wybierasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.11.2008 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Nagrabiłam sobie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.11.2008 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Pewnie wcześniej niż po miesiącu... kto wie A tak w ogóle to o którym mówisz.... Wyciągu już nie ma na stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.11.2008 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Jak to nie ma? Ktos kupił??? Takie miejsce odpuściłaś??? Bez oglądania??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.11.2008 08:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Nagrabiłam sobie... http://krasnoludy.e-gate.pl/image/kolor/miner.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.11.2008 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Bry bry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.11.2008 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Nie wiem, czy ktoś kupił, czy po prostu emisja wygasła. Zadzwonię i zapytam. W ogóle mnóstwo telefonów dzisiaj muszę wykonac, ale czekam na jakąś przyzwoitą porę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.11.2008 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Pora jest przyzwoita - ludzie pracy już wstali i nawet pewnie drugie śniadanie jedzą.A czemu wcześniej tam nie dzwoniłaś? Obiecowałaś, że pojedziesz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 24.11.2008 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 9 rano to jak najbardziej przyzwoita pora jezd..na interesy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 24.11.2008 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Nie wiem, czy ktoś kupił, czy po prostu emisja wygasła. Zadzwonię i zapytam. W ogóle mnóstwo telefonów dzisiaj muszę wykonac, ale czekam na jakąś przyzwoitą porę. nadeszła ta pora ....... dzwoń i melduj kwadrans po parzystej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.11.2008 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Obiecywałam, ale nie wyszło, nie miałam jak. Dojazd tzw. komunikacją ... za przeproszeniem .. publiczną to masakra!! A teraz mam do odwiedzenia 2 miejsca w planie: u An-Budków i Złocieniec. Do An-Budków jadę w grudniu ... z przyczyn ode mnie niezależnych, do Złocieńca nie wiem kiedy, bo z kolegą się wybieram, a Jego podróz zależy od warunków na drodze. Innego kolegeę bałamucę, co by w drugą stronę pojechał, ale narazie obowiązki służbowe Mu nie pozwalają ... kicha jednym słowem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 24.11.2008 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Pora jest przyzwoita - ludzie pracy już wstali i nawet pewnie drugie śniadanie jedzą. A czemu wcześniej tam nie dzwoniłaś? Obiecowałaś, że pojedziesz! kuchnie projektuje, biznesy robi to za swoimi sprawami to czasu nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.11.2008 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Pora jest przyzwoita - ludzie pracy już wstali i nawet pewnie drugie śniadanie jedzą. A czemu wcześniej tam nie dzwoniłaś? Obiecowałaś, że pojedziesz! kuchnie projektuje, biznesy robi to za swoimi sprawami to czasu nie ma No, byznesa to ja jeszcze nie zrobiła, ale kto wie... Jamles, coś ostatnio pojawiasz się po to, coby mnie opindolić ... No dej se chopie, cooooo ... ja Cie lubia, a Ty do mnie z siekierą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.11.2008 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Zauważ, że ostatnio coraz częściej jesteś opindalana. Ciekawe czemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.11.2008 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Zauważ, że ostatnio coraz częściej jesteś opindalana. Ciekawe czemu? W życiu nie zgadnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 24.11.2008 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 nie ma to jak "opindol" od rana cze Wszystkim dzwaniaj Brazula, dzwaniaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 24.11.2008 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Jamles, coś ostatnio pojawiasz się po to, coby mnie opindolić ... bo to mi dobrze wychodzi w końcu jestem ..... Director, czy jakoś tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.11.2008 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Zauważ, że ostatnio coraz częściej jesteś opindalana. Ciekawe czemu? W życiu nie zgadnę Nie gadaj z tymi opindalajacymi - w końcu nie musisz latac jak kot z pęcherzem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts