Agduś 24.11.2008 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Zauważ, że ostatnio coraz częściej jesteś opindalana. Ciekawe czemu? W życiu nie zgadnę Nie gadaj z tymi opindalajacymi - w końcu nie musisz latac jak kot z pęcherzem :) Ale tak chociaż troszeczkę, to by mogła polatać... Tak tyci-tyci! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 24.11.2008 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 do Złocieńca nie wiem kiedy... ... ja będę jechał przez Złocieniec w przyszłą sobotę... napisz gdzie to jest to mogę podjechać i zdjęcie zrobić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.11.2008 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 do Złocieńca nie wiem kiedy... ... ja będę jechał przez Złocieniec w przyszłą sobotę... napisz gdzie to jest to mogę podjechać i zdjęcie zrobić . To jest pod Złocieńcem, w okolicach, dokładnie jeszcze nie wiem, spróbuję to zlokalizować. Puszczę na priva, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.11.2008 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 dzień dobry Braza a obraź się jak chcesz ale po dupsku to ktoś Ci powinien tak zdrowo naklepać kto ma bliziutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 24.11.2008 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 dzień dobry Braza a obraź się jak chcesz ale po dupsku to ktoś Ci powinien tak zdrowo naklepać kto ma bliziutko chyba Maksiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 24.11.2008 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Dzień dobry wszystkim mówię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.11.2008 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Tiiiaaaa ... Maksiu....ale co Wy myślicie, że On Comando Cobra jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.11.2008 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Brazunia jakby On poczytał to z przyjemnością by pojechał egzekucyję wykonać zresztą patrząc na fotki to z Ciebie raczej drobna kobietka to se poradzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 24.11.2008 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 cześć co słychać? mam jakieś zaległości? dobrego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.11.2008 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Heloł Pronda macie??/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.11.2008 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Ja prund mam!!! Narazie nic się nie dzieje, ale też i wichura odpuściła Uwaga zdaję relację z dzwonienia: propozycje z muratoranieruchomości już nieaktualne, Wusiu, niestety, tam również było to rozparcelowane, no cóż ... O dwóch dowiem się więcej, jak w biurach internet przywrócą - zdjęcia dostanę. Tyle relacji - narazie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anirac 24.11.2008 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Brazunio kochana - odgrzebalam sie spod sniegu i WITAM! No i biore sie nadrabianie zaleglosci bo widze, ze juz kolejna setke przekroczylas jak mnie nie bylo. (hmm, ciekawe czy te setki tez tak latwo wchodza w wydaniu wysokoprocentowym? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.11.2008 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 NIEAKTUALNE normalnie szczęki pozbierać nie mogę przecież pokazywało datę zamieszczenia 21.11 to chyba że ktoś kupił zanim ja je wieczorkiem znalazłam Brazula Ty dzwoń a ja dalej bedę Cię zadręczać nowymi propozycjami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 24.11.2008 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Nadrobiłam zaległości, poczytałam .. uroczyskowy odcinek Agdusi jest wykwintny w opisach.. pójde Braza w gógle szukać ziemi .. miłego wieczoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 24.11.2008 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 A Ciebie Szefowa czemu jeszcze nie ma u Depeszki ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.11.2008 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Jamles pieronie ..... Sto lat!!!!!!! Niech Ci jak najmniej włosów z głowy wypada, a jak najwięcej pieniędzy do portfela przybywa!!! I obyś zawsze ręce miał sprawne, coby po to złoto sięgnąć, co Ci je taraz wirtualnie daję w prezencie!!!! http://www.rynkizagraniczne.pl/pub/Image/ZM_piwko_0607.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.11.2008 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 A Ciebie Szefowa czemu jeszcze nie ma u Depeszki ??? Piwa dla Jamlesa szukałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 24.11.2008 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 gwoździk prawda... najpierw przeczytałaś u Depeszki a teraz udajesz , żeś na czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.11.2008 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 gwoździk prawda... najpierw przeczytałaś u Depeszki a teraz udajesz , żeś na czasie A gwoździk,mam to .... http://forum.muratordom.pl/nasz-dzien-urodzin,t86838-240.htm to i po Depsiach latać nie musiałam http://www9l.incredimail.com/scache/im//gallery/content/200806181240/content_11877_prev.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 24.11.2008 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Jamles pieronie ..... Sto lat!!!!!!! Niech Ci jak najmniej włosów z głowy wypada, a jak najwięcej pieniędzy do portfela przybywa!!! I obyś zawsze ręce miał sprawne, coby po to złoto sięgnąć, co Ci je taraz wirtualnie daję w prezencie!!!! http://www.rynkizagraniczne.pl/pub/Image/ZM_piwko_0607.jpg dzięki, tylko Ty mi z tym piwem nie pomożesz , chyba z Papiokiem się podziela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts