braza 27.11.2008 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Pójdę z psem a później odszukam zrzut ekranu z mapą. Puszczę na priva. Narazie letem!!! P.S.Mietłę pożyczyłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 27.11.2008 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 To możemy sobie razem w tym dole posiedzieć, będzie nam raźniej... Też się co chwilę pod nogami pojawia.. a ten dół to pojemny jest też bym se posiedział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.11.2008 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 To możemy sobie razem w tym dole posiedzieć, będzie nam raźniej... Też się co chwilę pod nogami pojawia.. a ten dół to pojemny jest też bym se posiedział Siadaj, zmieścimy się! A jaki dół reprezentujesz, fizyczyny czy psychiczny... tak z ciekawości tylko pytam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 27.11.2008 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 To możemy sobie razem w tym dole posiedzieć, będzie nam raźniej... Też się co chwilę pod nogami pojawia.. a ten dół to pojemny jest też bym se posiedział Siadaj, zmieścimy się! A jaki dół reprezentujesz, fizyczyny czy psychiczny... tak z ciekawości tylko pytam... społeczny mnie tam nic nie dolega, chyba , tak bym sobie posiedział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.11.2008 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 To możemy sobie razem w tym dole posiedzieć, będzie nam raźniej... Też się co chwilę pod nogami pojawia.. a ten dół to pojemny jest też bym se posiedział Siadaj, zmieścimy się! A jaki dół reprezentujesz, fizyczyny czy psychiczny... tak z ciekawości tylko pytam... społeczny mnie tam nic nie dolega, chyba , tak bym sobie posiedział Aaaaa, to tym bardziej witaj, przyda się ktoś normalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 27.11.2008 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 no no.... ja nie widziałam że JAmlesik to taki altruista jest... fiu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 27.11.2008 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 hej, cześć.. na dobry humor najlepsze jest dobre towarzystwo i może jeszcze to, posuńcie sie troszkę..razem góry przeniesiemy za ogólna pomyślność i ku chwale Ojczyzny! http://www.rzym.it/wp-content/uploads/vb.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.11.2008 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 dzień dobry a jeszcze jeden puchaty osobnik się do dołka zmieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.11.2008 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Ale będzie wesoło w dołku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.11.2008 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Braza, żebyś nas w tym dołku nie wykończyła, to dla Ciebie: http://www.toys4boys.pl/Elektroniczny-papieros-GAMUCCI-item1328.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 27.11.2008 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Braza, żebyś nas w tym dołku nie wykończyła, to dla Ciebie: http://www.toys4boys.pl/Elektroniczny-papieros-GAMUCCI-item1328.html jak w dołku będą kurzyć to ja jdę na górę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.11.2008 17:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Widziałam tego fajasa, fajny jest, ale kopa nie daje Wesoło w tym dołku...podoba mi się ... Piąteczka, mam nadzieję, że przyłączysz się do nas z tym winiuchem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 27.11.2008 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 bry wieczor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 27.11.2008 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 tak mnie w tym dołku olśniło Director nie ma asystentki trza jakiś casting zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.11.2008 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Dołek Ci służy, jednym słowem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 27.11.2008 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 hej, no toż ja was z tego dołka za uszy chce wyciagać..mam winne wabiki.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.11.2008 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 jakie Piąteczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.11.2008 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Hmmm... Włazić czy zostać... Chyba wlezę, w końcu mam dopiero co przebyte doświadczenia dołowe. Górnikiem nie jestem, ale w dołach się bywało, jakżeby nie. Wesoło tak tutaj, że włazimy - Piątka, dawaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.11.2008 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Chodźta, Kobity, chodźta, miejsce jeszcze jest Jak tak sobie razem w tym dole posiedzimy, to i lepiej będzie. A później możemy zacząć nawzajem się z tego doła wyciągać ... to dopiero będzie zabawa Agduś, Ty zauważyłaś, jak się nam Director wyżarł Asystentki Mu się zachciało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 27.11.2008 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 no ja to mogłabym zostac taką asystentką ino co direktor na to kawusi i drinasiów zapodać nijak nie umiem - to Wuśka specjalistka no ale ja dobrym gepeesem (jak to sie pisze na Bo.a Agdusiu, ratunku ) i za logistyka robic mogiem buziaki wieczorne gosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts