an-bud 27.11.2008 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 ps. a jak mam "doła" to w mysią dziurę uciekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.11.2008 22:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Twoje zdolności GePeeSa (czy jak to się tam pisze) bardzo mi się mogą przydac, bo ja się gubię nawet na własnym podwórku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 27.11.2008 23:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 ciocia Braza, Ty leć do mnie, zbieram głosy na misia dobrze, że mamy to forum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.11.2008 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Dzień dobry, wstawać czas! Jakie misie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 28.11.2008 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 28.11.2008 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 dzień doberek wyszliśmy z dołka czy dalej siedzimy? Ale jak to się stało, że director nie ma asistentki a kto kawę, oponki będzie podawał miłego dzionka Wszystkim życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 28.11.2008 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Cześć Braza i Wszyscy niosłam jabłka dla Księżniczki i gdzieś zgubiłam.. ja proponuje na dziś latane..nie można tak długo w jednym miejscu bo nudno.. hop-siup..raz dwa..bez wyjątku..trzeba na świat popatrzeć z lotu orła.. http://www.paralotnie.szczyrk.pl/foto/duze/12.jpg pa, pa, zmykam latać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.11.2008 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Ja nadal w dołku. Czemu nie można pochorowania sobie odłożyć na za 6 lat? Wtedy dziecka by się same wszędzie prowadzały, jeszcze zakupy by zrobiły, a tak co? Bulba! Dzisiaj znów 3 kursy w tym jeden dłuższy, bo się we wtorek z facetem na targu umówiłam, że mi moje ulubione jabłka przywiezie, więc nie mogę nie iść.Spadam do mojego osobistego dołka, na chwilę. Już trochę chałupę ogarnęłam, to mogę sobie poumierać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.11.2008 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Zanim się zadołuję, to się jeszcze pochwalę naszymi szopkami. http://images34.fotosik.pl/408/b50f9e7cdcd89783.jpg http://images33.fotosik.pl/414/84d9afbf6d834ffa.jpg http://images43.fotosik.pl/35/77e73a318a5d8c3a.jpg Pokażę je też po oszkliwieniu i wypaleniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 28.11.2008 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 przywtać się przyszłam Agdusiu, zdrówka duuużo śliczne te szopki gosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 28.11.2008 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Agduś - to Twoje córy same tę szopkę zrobiły? Cudeńko :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.11.2008 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 dzień dobry Agduś zdrowiej szybciochem a szopki no bajka utalentowani jezdeście toż to może być pięknisty prezent dla dzidków alibo kogoś bliskiego że nie powiem o ozdobieniu domku u mnie dół coraz większy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.11.2008 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Wszędzie same doły Ale szopki piękne!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 28.11.2008 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 dzień doberek wyszliśmy z dołka czy dalej siedzimy? Ale jak to się stało, że director nie ma asistentki a kto kawę, oponki będzie podawał miłego dzionka Wszystkim życzę noooo masz bardzo duże szanse na ciepłą posadkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 28.11.2008 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 ....... A później możemy zacząć nawzajem się z tego doła wyciągać ... to dopiero będzie zabawa to ja mogę podsadzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.11.2008 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Dpbra Jamlesik, podsadzaj, jeno po kolei, bo ze wszystkimi naraz na plecach to możesz mieć problem Piąteczka latanie zaproponowała, no to .... motylem jeeeesteeeemmm ... aaaaaa .... motylem jesteeeeem ..... Agduś, Ty zdrowiej qurka wodna!!! Walnij się teraz do koja, przykryj po uszy i dopiero jak pora po dziecka pójść to wyleź ... no daj spokój!!!! A szopki to Wam się udały, nie powiem, i wiesz, że nie mówię tego tylko przez grzeczność!!!! P.S. Rano pojechałam do Księżniczki i ... cieszyłam się głupia, że ją mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.11.2008 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Brazula ja to mówię że życie składa się z małych przyjemnosci i żeby czerpać radość z zycia to tylko wystarczy sie dobrze przyglądać i można powiedzieć że życie jest piękne bo świeci słońce bo krople rosy na pajęczynie błyszczą jak diamenty i cała reszta którą dziękować Stwórcy możemy sie cieszyć widząc słysząc i czując Ty masz konisia mądre zwierzątko i jedziesz do Ksieżniczki to masz psychoterapię gratis to jak sie nie cieszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.11.2008 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Psychoterapia jak mur!!!!! Najlepsza i najskuteczniejsza Tylko nasza psuka może z nią konkurować w tej dziedzinie, też jest dobra psychoterapeutka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 28.11.2008 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 dzień doberek wyszliśmy z dołka czy dalej siedzimy? Ale jak to się stało, że director nie ma asistentki a kto kawę, oponki będzie podawał miłego dzionka Wszystkim życzę noooo masz bardzo duże szanse na ciepłą posadkę a myślisz, że dlaczego wspomniałam o oponkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.11.2008 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Maluszku, Ty to się umiesz ustawić, chyba po instrukcje do Ciebie pójdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts