braza 16.11.2007 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 http://images33.fotosik.pl/46/d1acf29cdfa8d337med.gif Mówisz i masz!!!!!!! Dla niezorientowanych w temacie - to jest Bałtyk nasz własny - mój i Stuka made by Wartownik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.11.2007 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 Ale fajne!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.11.2007 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 Ale fajne!!! Co nieee???? Tygrys to jednak debeściak jest!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 16.11.2007 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 http://images33.fotosik.pl/46/d1acf29cdfa8d337med.gif Mówisz i masz!!!!!!! Dla niezorientowanych w temacie - to jest Bałtyk nasz własny - mój i Stuka made by Wartownik Tylko dlaczego mojego sierściucha wywaliło do góry brzuszkiem? Sztorm?!!!!!!!! Choroba morska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.11.2007 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 Tylko dlaczego mojego sierściucha wywaliło do góry brzuszkiem? Sztorm?!!!!!!!! Choroba morska? Jest jeszcze jedna możliwości - za dużo wypił .... mleka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 16.11.2007 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 Tylko dlaczego mojego sierściucha wywaliło do góry brzuszkiem? Sztorm?!!!!!!!! Choroba morska? Jest jeszcze jedna możliwości - za dużo wypił .... mleka A mówiłem mu żeby tego tłustego nie pił!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.11.2007 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 Tylko dlaczego mojego sierściucha wywaliło do góry brzuszkiem? Sztorm?!!!!!!!! Choroba morska? Jest jeszcze jedna możliwości - za dużo wypił .... mleka A mówiłem mu żeby tego tłustego nie pił!!!!!!!! Nie posłuchał dobrej rady, no to ma ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 16.11.2007 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 Wchłonie mleko to mu przejdzie i się powinien wyprostować!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 17.11.2007 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 Stronki zapylają, bo mnóstwo cudownych ludzi tu zagląda!!! Szkoda tylko, że Ty tak rzadko to robisz !!! Mam ogromny deficyt wolnego czasu ... ale i nadzieję, że dzieki temu (poniekąd ) w przyszłym roku zamieszkam u siebie ... Fajna ta mapka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 17.11.2007 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 Widzę Brazunia że razem ze Stukiem macie monopol na plazę i dostęp do morza na długim północnym odcinku granicy .... No to znów nam się zabory porobily ps. Braza, co jest z Twoim dziennikiem, wejśc nie moge i szanowny murator mówi , ze post nie istnieje ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.11.2007 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 Piękny kawałek ziemi, prawda??? Który to rozbiór Polski - czwarty chyba A mój pożal się Boże dziennik otworzył mi się bez problemów, wpisałam nawet do niego wiadomość, co by wszystko jasne było!!! Nie wiem, dlaczego taką odpowiedź miałaś Z tym, że ja otwierałam go z ulubionych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 17.11.2007 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 Widzę Brazunia że razem ze Stukiem macie monopol na plazę i dostęp do morza na długim północnym odcinku granicy .... No to znów nam się zabory porobily ps. Braza, co jest z Twoim dziennikiem, wejśc nie moge i szanowny murator mówi , ze post nie istnieje ... Pomorska Grupa Trzymająca Władzę czyli PGTW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.11.2007 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 Widzę Brazunia że razem ze Stukiem macie monopol na plazę i dostęp do morza na długim północnym odcinku granicy .... No to znów nam się zabory porobily ps. Braza, co jest z Twoim dziennikiem, wejśc nie moge i szanowny murator mówi , ze post nie istnieje ... Pomorska Grupa Trzymająca Władzę czyli PGTW Pomysł przedni - to ja się będę teraz przedstawiać Braza z PGTW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 17.11.2007 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 Widzę Brazunia że razem ze Stukiem macie monopol na plazę i dostęp do morza na długim północnym odcinku granicy .... No to znów nam się zabory porobily ps. Braza, co jest z Twoim dziennikiem, wejśc nie moge i szanowny murator mówi , ze post nie istnieje ... Pomorska Grupa Trzymająca Władzę czyli PGTW Pomysł przedni - to ja się będę teraz przedstawiać Braza z PGTW ...............i wszystko jasne........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 17.11.2007 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 Widzę Brazunia że razem ze Stukiem macie monopol na plazę i dostęp do morza na długim północnym odcinku granicy .... No to znów nam się zabory porobily ps. Braza, co jest z Twoim dziennikiem, wejśc nie moge i szanowny murator mówi , ze post nie istnieje ... Pomorska Grupa Trzymająca Władzę czyli PGTW Pomysł przedni - to ja się będę teraz przedstawiać Braza z PGTW ..........i wszystki jasne...... nikt się nowy nie pojawi na pomorzu bez naszego błogosławieństwa!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.11.2007 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 Widzę Brazunia że razem ze Stukiem macie monopol na plazę i dostęp do morza na długim północnym odcinku granicy .... No to znów nam się zabory porobily ps. Braza, co jest z Twoim dziennikiem, wejśc nie moge i szanowny murator mówi , ze post nie istnieje ... Pomorska Grupa Trzymająca Władzę czyli PGTW Pomysł przedni - to ja się będę teraz przedstawiać Braza z PGTW ..........i wszystki jasne...... nikt się nowy nie pojawi na pomorzu bez naszego błogosławieństwa!!!!!!!!!!! Absolutnie nikt!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 17.11.2007 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 ło matko to z Wami lepiej nie zaczynać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 17.11.2007 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 A wracając do aparatu to lepiej sie pospiesz z odbiorem Rok temu siostra zaniosła kurtkę do czyszczenia ,po pół roku chciała odebrać ale juz jej nie było bo na cele charytatywne poszła..(podobno) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.11.2007 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 O aparat jestem spokojna, już odebrany, tylko nie wie jak do Kołobrzegu dojechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 17.11.2007 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 Chcieli usunąć dziennik? My tu czekamy jak na zbawienie na kilka informacji: 1. Załatwiłam sprawy bankowe 2. Mam kredyt 3. Mam działkę 4. Mam pnb Na początek choc tyle A potem samo się rozkręci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts