Nefer 01.12.2008 00:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 Jesssoooo wszystko można o mnie powiedzieć, ale nie to , że jestem normalna :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.12.2008 00:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 Jesssoooo wszystko można o mnie powiedzieć, ale nie to , że jestem normalna :) Tak myślałam Nieeeee ... no pochlastam się!!!!! 2 godziny czekałam aż się nagrają dane, a teraz mi bydlę mówi, że brak pików do nagrania No ja za głupia chyba jestem na te wynalazki Boję się stracić te resztki które mi zostały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.12.2008 00:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 Pościech jest wskazany przy jedzeniu ze wspólnej michy i przy łapaniu pcheł. Wróć i jeszcze raz Może powoli i pokolei ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 01.12.2008 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 cześć Wszystkim Brazula mam nadzieję, że się udało trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.12.2008 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 Jesssoooo wszystko można o mnie powiedzieć, ale nie to , że jestem normalna :)taaaaaa cześć i czołem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 01.12.2008 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 Dzień doberek Brazunia - udało się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 01.12.2008 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 dzień doberek wyszliśmy z dołka czy dalej siedzimy? Ale jak to się stało, że director nie ma asistentki a kto kawę, oponki będzie podawał miłego dzionka Wszystkim życzę noooo masz bardzo duże szanse na ciepłą posadkę a myślisz, że dlaczego wspomniałam o oponkach Masz na myśli zimowe? nie - takie do jedzenia jakby co to zapraszam do KK to zobaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 01.12.2008 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 Cześć Braza patrząc na rysunek - zawsze możesz zmienić na wczesniejszy model pomimowszystko Dobrego Dnia, uszy w górę http://www.zs3ostrowiec.neostrada.pl/zrzuty/computer.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.12.2008 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 Cześc Kochani Narazie nadaję, Vobis otwierają o 10.00. Nie wszystko się udało, ale w jakimś natchnieniu chyba zgrałam sporo zdjęc na serwer - tak więc te przynajmniej dzyskam. I tak muszę pojechac do Vobis-u bo jednak coś jest namieszane, więc niech się tym zajmą fachowcy. Tak to jest jak laik i kretynka (2 w 1) biorą się za coś Buziaki dla Was wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.12.2008 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 dzień dobry Brazula spece powinni Ci odzyskać niemal wsio niektórzy czarodzieje to i wyczyszczony dysk odczytają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.12.2008 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 dzień dobry... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 01.12.2008 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 dzień doberek wyszliśmy z dołka czy dalej siedzimy? Ale jak to się stało, że director nie ma asistentki a kto kawę, oponki będzie podawał miłego dzionka Wszystkim życzę noooo masz bardzo duże szanse na ciepłą posadkę a myślisz, że dlaczego wspomniałam o oponkach casting na asystentkę od kawy, oponek i nie tylko odwołany bez podania przyczyny i wiadomo kto wybrany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.12.2008 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 Dzień dobry - Brazunia, życzę szybkich i spektakularnych działań panów z Vobisu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 01.12.2008 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 No bo nie śpisz jeszcze ... no wiesz, ponoć wszyscy normalni ludzie o tej porze to juz się na drugi bok przekręcają w tym czasie mylam lodowke , myslalam , ze to normalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 01.12.2008 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 Pozdrowienia przelotnie z Krakowa....buziakim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 01.12.2008 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 Pozdrowienia przelotnie z Krakowa.... buziaki m. Byłam dzisiaj w Krakowie przed południem i rzeczywiście - coś przeleciało! A poza tym wszędzie rozdawali prezerwatywy napełnione helem ku radości młodzi i zażenowaniu niektórych innych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 01.12.2008 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 dobry wieczor wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 01.12.2008 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 Pozdrowienia przelotnie z Krakowa.... buziaki m. Byłam dzisiaj w Krakowie przed południem i rzeczywiście - coś przeleciało! A poza tym wszędzie rozdawali prezerwatywy napełnione helem ku radości młodzi i zażenowaniu niektórych innych. to takie tradycyjne adwentowe zabawy sa w Krakowie ??? ze niby co? dzieci z przelomu sierpnia i wrzesnia jakies nie teges ? jak sie depeesia dowie to ja stad uciekam a moze to w zwiazku z wizyta maksia sama juz nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 01.12.2008 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 dla Maksia takie rozdawnictwo to jak musztarda po obiedzie dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.12.2008 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 Braza gdzie jesteś nie poskładali Cię czy jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts