braza 04.12.2008 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Moja córcia nie chodzi na religię od trzeciej klasy. Już w drugiej stwierdziła, że to nuuudyyyy i nie chce. Wszystkiemu oczywiście winni ci, którzy te lekcje prowadzą. Ale jakby mi tak któreś próbowało uświadamiać dziecko na temat istnienia czy nie istnienia Św. Mikołaja to gały bym wydrapała Moja córcia nadal uważa, że jednak chyba ten Świ. Mikołaj jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 04.12.2008 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 sluchajcie ja od 30 lat 6 grudnia znajduje pod poduszka prezenty to chyba musi byc, co nie????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.12.2008 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Noooo, pewnie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 04.12.2008 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 jak nie..jak tak tys mi mamus pod poduskem kladla..jak pomnem..za zawsek kciolek jom sdybac..le nie wyjsło bo bwaila siem semnom zacieklem..coby mnie smecyc cfaniurka.. apropos .....widziałem kiedys piękny witraż... http://img219.imageshack.us/img219/4002/normalwitraz8839961hp9xf0.th.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 04.12.2008 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Moja corka jak tylko zaczeła chodzic do przedszkola i mieć kontakt z rówieśnikami przestała wierzyć w Mikolaja. Tradycji jest wierna-czeka na prezenty , ale w grubego faceta latajacego po niebie nie wierzy od przedszkola Uświadomieniem zajęły się dzieci, nie wychowawczyni. Dzieci szybko dojdą do prawdy a ja na siłę jej nie wmawiałam, zeby w to wierzyła. Jakoś załapała, że to tradycja jest którą warto kontynuować i nie warto czekać do późna w nocy by przyłapać brodacza zajadajacego ciasteczka i popijajacego mleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.12.2008 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Moją też uświadamiali, ale Ona i tak wie swoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 04.12.2008 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Moja jeszcze w czwartej klasie się pokłóciła z kolegami, twierdząc, że Mikołaj jest!Zauważyłam, że tu, w okolicach Krakowa, jakoś chyba bardziej się tę wiarę w dzieciach umacnia. W Opolu juz w 1 klasie niewiele dzieci wierzyło, a tu w zeszłym roku (zerówka) pytałam i 100% rodzicow odpowiedziało, że dzieci wierzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.12.2008 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 bry wieczór Brazula zobaczem co mam w poczcie może sie co uchowało a ta pani od religii to jakby mojemu dziecku taki numer wycięła to chyba sama by sie zwolniła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 04.12.2008 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 hejka co słychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.12.2008 22:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Hejka Kłóliku Nie bardz wie, cosłychać, bo mnie 3 dni nie było!!! Ale ogólnie dobrze jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 04.12.2008 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Hejka Kłóliku Nie bardz wie, cosłychać, bo mnie 3 dni nie było!!! Ale ogólnie dobrze jest a skeypa masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 04.12.2008 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 no wreszcie, nareszcie nocne bry gosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 05.12.2008 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 bry gosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.12.2008 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 Skypa dopiero dzisiaj zainstaluje ponownie, nie miałam kiedy. Cześć wszystkim Pozdrowienia od najśliczniejszej klaczki świata przesyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.12.2008 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 Dzień dobry deszczowe i zimne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.12.2008 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 A u mnie słoneczko!Posyłam troszkę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 05.12.2008 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 zostawiam buziaki na parę dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.12.2008 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 A u mnie słoneczko! Posyłam troszkę! Jakaś cholera ukradła je po drodze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.12.2008 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 dzien dobry.... jestem oburzona zakonnicą... jak tak można... wszyscy wiemy, że to nie prawda, ale myślę że to rodzice a nie ktoś obcy powinni decydowac w co ma wierzyc lub nie ich dziecko i kiedy czas pewne bajki zakończyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.12.2008 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 A u mnie słoneczko! Posyłam troszkę! Jakaś cholera ukradła je po drodze... To nie ja!!!! U mnie też nie było!!!! Lecę oglądać "Powrót Króla" pojawię się w przerwie P.S. przypomnijcie mi prosze, jak ustawić Operę jako główną przeglądarkę Ustawienie przy pierwszym uruchomieniu nic nie dało, nadal Internet włączami się przez IE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts