braza 17.11.2007 22:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 Mayland nic nie wiem o zakusach Szanownej Redakcji na mój dziennik, ale Reyzel napisała, że nie chciał się Jej otworzyć! Dlatego ten wpis, bo tak na zdrowy rozum, tyle czasu nic nie pisane to wiesz, mógł gdzieś zaginąć w czeluściach Mam nadzieję, że takich wpisów będę mogła dokonać już niedługo. Czekam na rozwiązanie paru spraw i już mnie powoli zniecierpliwienie ogarnia A bankowi się w morde nie spieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 17.11.2007 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 Domyślam się. Ja trafiałam na fatalnych bankowców. Cały czas miałam problemy. Ciekawe jak będzie dalej. Jeszcze odbiór i rozliczenie ostatnije transzy mnie czeka. A potem to ich będę straszyć kredytem refinansowym w innym banku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.11.2007 22:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 Domyślam się. Ja trafiałam na fatalnych bankowców. Cały czas miałam problemy. Ciekawe jak będzie dalej. Jeszcze odbiór i rozliczenie ostatnije transzy mnie czeka. A potem to ich będę straszyć kredytem refinansowym w innym banku To pogrubienie zastosowałam nie bez przyczyny - zapisze sobie Twoje słowa w kajeciku i w odpowiednim momencie sięgnę po tą tajną broń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 17.11.2007 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 18.11.2007 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 Kurczę, a my mamy tak dobry kredyt, że nie możemu znaleźć lepszego! Chyba jednak rozłożymy go na 30 lat. Zapłacimy więcej wprawdzie, ale z tym na 15 lat ciężko żyć. Tzn. żyć się da, ale niewygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.11.2007 17:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 Kurczę, a my mamy tak dobry kredyt, że nie możemu znaleźć lepszego! Chyba jednak rozłożymy go na 30 lat. Zapłacimy więcej wprawdzie, ale z tym na 15 lat ciężko żyć. Tzn. żyć się da, ale niewygodnie. Gdzie????!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.11.2007 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 Pozwolę sobie głośno zawołać, bo mi się gdzieś Koleżanka zapodziała ANOLEIZ!!!!!!!!!! ODEZWIJ SIĘ!!!!!!! MASZ JUŻ TEN AKT???!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 18.11.2007 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 uff. usłyszałam... i przepraszam, alem zmachana jak koń pociągowy normalnie... znaczy się ledwo co wróciłam, pracowity weekend i tydzień miałam i w ogóle a co do aktu i takich tam papierzysk... to nie będę się wyrażać brzydko co mam... bo wrzodów dostanę ... dalej na bank czekam, bo nie mogą się zdecydować czy możemy z nimi podpisać umowę kredytową czy nie... już się nawet przestałam denerwować będzie co będzie znowu musiałam już 3 raz przesuwać termin u notariusza i już że tak powiem żeby nie osiwieć zupełnie przestałam się w ogóle tym zajmować za to się wzięłam za różne zaległości - porządki, rękodzieła popełniam... no więc spokój, marazm panie i cisza )) pozdrawiam serdeczniaście, i jak tylko coś będę wiedzieć, to też wrzasnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.11.2007 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 Dobrze, usprawiedliwiam, ale kurczę, więcej takich przerw długich nie rób Chociaż minkę jakąś strzel, cobym wiedziała, że jeszcze dychasz A banki to ... pip...pip...pi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 18.11.2007 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 no właśnie.. pipi.. dlatego że tak powiem zaczęłam robić za ten kwiat lotosu na pieprz.. tafli jeziora... i jestem spokojna, bo w końcu po co mi to wszystko jak że tak powiem zdrowie stracę no toteż rzuciłam się w wir pracy żeby tylko o tym nie myśleć za dużo ) postaram się chociaż raz dziennie wpaść i minkę szczelić, o albo chociażby sapnąć ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.11.2007 22:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 no właśnie.. pipi.. dlatego że tak powiem zaczęłam robić za ten kwiat lotosu na pieprz.. tafli jeziora... i jestem spokojna, bo w końcu po co mi to wszystko jak że tak powiem zdrowie stracę no toteż rzuciłam się w wir pracy żeby tylko o tym nie myśleć za dużo ) postaram się chociaż raz dziennie wpaść i minkę szczelić, o albo chociażby sapnąć ) Za diabła nie pojmuję tego kwiatu lotosu na pieprzu ... ale to nic. Nie za rozumek mnie kochają Strzelaj sobie miny, sap, pluj, popiskuj - tylko się pojawiaj!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 19.11.2007 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Widzę Brazunia że razem ze Stukiem macie monopol na plazę i dostęp do morza na długim północnym odcinku granicy .... No to znów nam się zabory porobily ps. Braza, co jest z Twoim dziennikiem, wejśc nie moge i szanowny murator mówi , ze post nie istnieje ... Pomorska Grupa Trzymająca Władzę czyli PGTW Pomysł przedni - to ja się będę teraz przedstawiać Braza z PGTW Nooooo to już mam niezłe układy i znajomości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 19.11.2007 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Mayland nic nie wiem o zakusach Szanownej Redakcji na mój dziennik, ale Reyzel napisała, że nie chciał się Jej otworzyć! Dlatego ten wpis, bo tak na zdrowy rozum, tyle czasu nic nie pisane to wiesz, mógł gdzieś zaginąć w czeluściach Mam nadzieję, że takich wpisów będę mogła dokonać już niedługo. Czekam na rozwiązanie paru spraw i już mnie powoli zniecierpliwienie ogarnia A bankowi się w morde nie spieszy Już siem otwiera Pszepraszam za to zamieszanie, ale naprawdę kilka razy chciałam wjeść a serwer mi mówił, że nie ma albo usunięto ! więc się wystraszyłam, ze Brazunia na jakiś szatański pomysł wpadła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.11.2007 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Kurczę, a my mamy tak dobry kredyt, że nie możemu znaleźć lepszego! Chyba jednak rozłożymy go na 30 lat. Zapłacimy więcej wprawdzie, ale z tym na 15 lat ciężko żyć. Tzn. żyć się da, ale niewygodnie. Gdzie????!!!! Ten kredyt gdzie mamy? W ING. Załatwiany przez Expandera (opłaca sie, bo za doradzanie nic nie płacisz, a warunki często lepsze, niż by sie samemu dało utargować). Złotówkowy, bo frank stał tak nędznie, kiedy go braliśmy, że się nijak nie opłacało. Miło by było, gdyby frank raczył nagle skoczyć w górę (wtedy my szybciutko kredycik na franki) a potem spaść na samo dno, żeby się łatwiej spłacało. I na to czekamy. Chociaż coś słyszałam, że ma sie skończyć eldorado z kredytami we frankach. Póki co, mimo poszukiwań, żaden bank nam nic lepszego nie umiał zaproponować. Jeszcze dzisiaj Andrzej idzie do jednego, posłuchać, co zaproponują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 19.11.2007 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 no to lista obecności : checked - obecna )) a co do pieprzu... no to się tak mówi, tzn ja tak mawiam... jak się zdenerwuje... głęboko oddychając, jestem spokojnym kwiatem lotosu na pieprzonej tafli jeziora, i wiesz no odpływa stres, nie denerwuje się, no taki rodzaj mantry no to zmykam - nadal nic nic... nic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 19.11.2007 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Anoleiz skoro Twój pomysł jest sprawdzony, to jeśli pozwolisz ja chętnie się podłączę Często potrzebuję takiego wyciszenia..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 19.11.2007 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 ależ proszę bardzo... mi w każdym razie pomaga... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 19.11.2007 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 ależ proszę bardzo... mi w każdym razie pomaga... Dziękuję Może i mi pomoże .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.11.2007 14:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Obecność zaznaczona A kwiat lotosu na pieprzonej tafli jeziora też sobie przywłaszczam Dostałam wiadomość z banku, że w ub.tygodniu wyszła odpowiedź. Cosik kurczę długo idzie, no ale szansa jest, że dojdzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 19.11.2007 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Obecność zaznaczona A kwiat lotosu na pieprzonej tafli jeziora też sobie przywłaszczam Dostałam wiadomość z banku, że w ub.tygodniu wyszła odpowiedź. Cosik kurczę długo idzie, no ale szansa jest, że dojdzie! Zeby nie zapeszać Brazunia... to ja tak ciuchutko powiem... trzymam mocno kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts