jamles 10.12.2008 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 A co tu takie puchy?? Cześć! wszyscy w psychologu siedzą dandi nowe RW założył byłem i będę niczym duch ..... w nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.12.2008 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Witam . Szał prezentowy jeszcze przede mna. Nie lubie tego robic przed świętami jak tak hurtem sie kupuje. Dla najblizszych wiem zwykle co kupic ale tej dalszej rodzinie to za choinke, zwłaszcza mam problememy z panami Kobitce to zawsze mozna coś z bizuterii, kosmetyk lub ciuszek i się będzie cieszyc ale co panom? Dajcie jakieś pomysły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 10.12.2008 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Dzień Dobry Znowu zaczyna się temat prezentowy Jak ja nie lubię tego tematu - zawsze mam problem z pomysłami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 10.12.2008 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Rom - w tym roku mam tak samo Zupełnie nie mam pomysłu co komu dać dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 10.12.2008 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Rom - w tym roku mam tak samo Zupełnie nie mam pomysłu co komu dać dzień doberek ja mam problem z głowy .... żona już jutro ogrodzenie z bramą dostanie synek sprzęt do tenisa stołowego, córce to żona pomyśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 10.12.2008 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Rom - w tym roku mam tak samo Zupełnie nie mam pomysłu co komu dać dzień doberek ja mam problem z głowy .... żona już jutro ogrodzenie z bramą dostanie synek sprzęt do tenisa stołowego, córce to żona pomyśli ciekawe jak pod choinkę się zmieści fotki oczywiście prosimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.12.2008 14:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Witanko Kochani Od rana szaleję: byłam w stajni, powspółpracowałam z Księżniczką (chociaż wymieniona jakby mniej chętne do wspólpracy była , zabrałam ją z padoku, straszna baba ze mnie); i wybrałąm prezent dla Laski. Mało subtelny, ale za to praktyczny - patelnia do grillowania Zostaje mi jeszcze syn Laski i problem wielki, w tym miejscu absolutnie solidaryzuję się z Verunią i szukam inspiracji dla ponad 30-to letniego byka bez specjalnych zainteresowań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 10.12.2008 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 dałbym cholerze 4 zł ponieważ stac go wtedy na wszystko bo wszystko jest po 4 zł a on ma wszystko nie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.12.2008 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 szukam inspiracji dla ponad 30-to letniego byka bez specjalnych zainteresowań jakaś jałóweczka??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.12.2008 16:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 szukam inspiracji dla ponad 30-to letniego byka bez specjalnych zainteresowań jakaś jałóweczka??? Bardzo ciekawy pomysl .... ale jak go zrealizować Ma wszystko poza zainteresowaniami, tzn. ubi komputer, ale przy tym ma szmal no i ... sami wiecie A może posiadacze samochodów podpowiedzą mi jakiś gadżet ... facio zaszalał i kupił autko!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.12.2008 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Może latarka, zapach do samochodu albo talon na myjnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 10.12.2008 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 cześć przezenty błeee co komu koooszmar buziaki gosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 10.12.2008 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Wreszcie dobiłem się tu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 10.12.2008 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 ja tez przybieglam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.12.2008 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Verunia, dzięki za pomysły Jutro zrobię chyba rundkę po sklepach, bo w internecie się gubie pod względem takich prezentów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.12.2008 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Jeżeli chodzi o prezenty dla niezdecydowanych, pozbawionych zainteresowań lub posiadających zainteresowania typu lotniarstwo, nurkowanie głębinowe itp., czyli raczej niedostępne zwykłym śmiertelnikom, to zdecydowanie polecam sklep toys 4 boys (internetowy) mają tam taki wybór wszelakich gadżetów mniej i bardziej szalonych, że dla każdego coś się znajdzie! Uwielbiam tam czasem zaglądnąć i poczytać ich recenzje - są równie zakręcone jak same przedmioty. W zeszłym roku zrobiłam tam zakupy, w tym juz też. Pamiętacie gliniane szopki moich córeczek? Jedną z nich można zobaczyć tu: http://forum.muratordom.pl/przedmioty-ktore-licytujemy,t146628.htm (jakby ktos zapomniał), a wylicytować tu: http://forum.muratordom.pl/a-tu-licytujemy,t146633.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.12.2008 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Witanko wieczorne i lecę, dopiero sie ogarnęłam po powrocie z pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.12.2008 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Jak myślicie, spodoba się takie cudo bykowi bez zainteresowań???http://www.toys4boys.pl/Miecz-Swietlny-Latarka-item1540.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.12.2008 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Jeżeli libi Gwiezdne wojny...A ma poczucie humoru?http://www.toys4boys.pl/Stroj-kapielowy-Borata-item560.htmlMoże lubi robić kawały?http://www.toys4boys.pl/Echo-bot-item1441.htmlJa to bym chyba polubiła chodzenie pod parasolem (teraz raczej nie używam...http://www.toys4boys.pl/Gwiezdny-parasol-item1498.htmlA może właśnie urządza mieszkanie?http://www.toys4boys.pl/Krwawa-zaslonka-pod-prysznic-item1489.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.12.2008 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Nic z tych rzeczy, też to przeglądałam, ale odpada, ja nie wiem, czy on ma jakieś poczucie humoru, chociaż to dobry chłopak. A o tej latarce pomyślałam, bo jako taka przyda się zawsze, na bardzo "gwiezdną" nie wygląda. W odwodzie mam jeszcze kufel do piwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts