wu 12.12.2008 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Braza błagam Cię jak spotkasz kup mi 2 komplety ja Ci kasę oddam już wiem nawet komu jeden sprezentuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.12.2008 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Wusiu, poszukiwania trwają. Jeśli mi się nie uda znaleźć to są jeszcze Agduś i Amonite. Na pewno Je o tym poinformuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.12.2008 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 oj proszę Cię mam na oku jedna małpę dla której będzie to jak znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.12.2008 22:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 oj proszę Cię mam na oku jedna małpę dla której będzie to jak znalazł I jak Cię tu nie kochać (P.S. na wsi słuczaj ... ja już taki mam ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.12.2008 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 ja chciałabym dwa jeden dla małpy a drugi dla mnie coby małż aluzję pojął ja też Cię kochać Brazula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.12.2008 22:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Jak mój Szanowny zaczyna marudzić - na szczęście rzadko - to wyciągam z garderoby odkurzacz, kładę na wierzchu ściereczkę do kurzu i ... mówię, że wychodze z psem, a On ma pole do popisu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.12.2008 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 no nie mój odkurza sam tylko ode mnie wymaga żeby w domu był błysk a on sobie w tym czasie poleży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 12.12.2008 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 no nie mój odkurza sam tylko ode mnie wymaga żeby w domu był błysk a on sobie w tym czasie poleży jak leży to nie na depta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.12.2008 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 no facet faceta nie skrzywdzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.12.2008 22:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 no nie mój odkurza sam tylko ode mnie wymaga żeby w domu był błysk a on sobie w tym czasie poleży jak leży to nie na depta Psia krew .. toż prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 12.12.2008 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Jamles, a czy Ty mógłbyś mi pod choinkę położyć takie miejsce, które można płotem otoczyć Sam płot to już sobie jakoś wykombinuję... Cześć Wam za moim płotem jest ze 5ha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 12.12.2008 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 http://i262.photobucket.com/albums/ii115/jamles/IMG_0638.jpgto za płotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 12.12.2008 23:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Przelotne hej...brak h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 13.12.2008 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 Braza błagam Cię jak spotkasz kup mi 2 komplety ja Ci kasę oddam już wiem nawet komu jeden sprezentuję dzień doberek płakałam juz u Depesi mnie nie policzyłaś i Wuśki nie to razem 7 chyba buziaki gosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.12.2008 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 Dzień doberek - ja widzę, że tych magnesików to sporo trzeba! Słuchajcie, mój net beznadziejny, ale może ktoś by je znalazł w sieci? Zamówiłaby sobie każda z nas i po kłopocie! Brazunia, Ty masz szybki net, wrzuć w wyszukiwarkę "magnesy na lodówkę" i popacz! Kurczę, ja w sumie zgrywam zdjęcia na DVD, ale dawno tego nie robiłam - chyba pomyślę o tym znowu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.12.2008 14:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 Witanko Szkoliłyśmy się dzisiaj z córcią wysoce na popularną odznakę westernową, czyli pierwszy krok w tym rodzaju jazdy! I to nie z bele kim, jeno z samym Mistrzem Polski!!!!! Na najprawdziwszym westernowym koniu siedziałam (American Quorter Horse) w najprawdziwszym westernowym siodle (boszszsz, jakie ono cięzkie ) z nogami prawie do ziemi!!! Najlepiej mi wychodziło "woooow" Ludzie!!! Miałam nieodparte wrażenie, że pierwszy raz w życiu siedzę na koniu!!!! Zupełnie inaczej się jeździ, zupełnie!!! A propos magnesów: aktualizowałam już u Depsi, tutaj też to zrobię: dla Depsi 2, dla Wusi 2, dla Mayland, Frosi i An-budków po 1!!!!! Zaraz zapytam Pana Googla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.12.2008 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 dzień dobry Brazula znaczy co tyłek sobie odgniotłaś czy jak i co Pan Google powiedział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.12.2008 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 Pan Google się wypiął Nie mogę znaleźć takich magnesów ... innych jest od ... i ciut ciut!!! Tyłka nie odgniotłam, ale mało mi ręce ze stawów nie wyleciały przy siodłaniu!!!! Toż to ze 30 kilogramosów waży A przy tym zupełnie inaczej siedzi się w siodle westernowym niż klasycznym, zupełnie. Ci, co jeżdżą wiedzą najlepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.12.2008 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 Też szukałam, znalazłam na allegro, ale na aukcji archiwalnej, z lutego tego roku. Chyba trzeba Amonite zapytać... Ale jak Ci się podoba taka inna jazda? Lepsza od tej, którą znasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.12.2008 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 Nieeeee, to jako nowe doświadczenie potraktowałam, ale wolę jednak klasykę Przejdę się jeszcze w poniedziałek po dalszych sklepach, ale jak bony dyny czarno to widzę. Z Amonite jestem umówiona, że dam Jej sygnał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts