Gwoździk 14.12.2008 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 Musi bardzo źle się czuć, bo nawet nie warknęła gdy sąsiad z mieszkania wychodził ...mój pies nie warczy jak sąsiad wychodzi z mojego mieszkania ..... gorzej z wejściem to tak dla poprawy nastroju ... Nie dawaj jej dziś i jutro nic jeść . Będzie na pewno ślipiami "łamzać" o żarcie ... ale nie dawaj ... Wody do oporu. Jak pije ...to już dobrze. Nic jej nie będzie. Są gorsze przypadki. Mój bobek miał od kleszczy babesziozę: nie jadł, nie pił ... sikał na czerwono i ledwo chodził ... (a waży 50 kg) .... przeżył na szczęście ... Pierwotniak mu w krwi pozostał ... i raz na 2 lata ma nawrót choroby, ale wtedy wystarczy jeden zastrzyk u weta i znowu spokój. Do weta pojedź, bo krew zbada i będzie wszystko jasne. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.12.2008 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 Tak sobie siedzę i myślę o tej mojej psicy i ... psia krew, czy to nie ja sama ją załatwiłam Dałam jej rano parówkę, a że praktycznie już miałyśmy wychodzić z domu, to jej nie pokroiłam, tylko wrzuciłam w całości do michy. Twierdza jego oblężona mać, pewnie nie pogryzła dobrze, tylko nosem wciągnęła!!! No chyba sobie zaraz w mordę dam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Biała 14.12.2008 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 Parówkę to by już przetrawiła do tej pory. Chyba, że z folią dałaś, a przecież nie. Strasznie mi żal psiury, one są takie kochane i takie biedne jak cierpią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.12.2008 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 No nie, bez folii, oczywiście! Wet od 11.oo przyjmuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.12.2008 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 Braza, to na pewno nie parowka... Nie zadreczaj sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.12.2008 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 Oby!!! Zombi przy niej to przystojniak, leży jak z diabła skóra .. no żal mi jej jak nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.12.2008 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 A pije wode? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.12.2008 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 dobryw ieczór biedna psunia Brazula a Ty masz w domu normlane ludzkie krople żołądkowe albo miętowe jak tak to zrób jak dla człowieka nabierz w jaką pipetkę albo strzykawkę i zapodaj do pyska na żołądek dobrze zrobi a najlepiej jakbyś piołun miała i trochu naparzyć i zapodać dobrze rozcieńczony my tak naszego zawsze kurujemy co u mamy jest pluje parska połknie i przechodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Biała 15.12.2008 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 Dzień dobry. I jak suczysko noc przetrwało? Mam nadzieję, że lepiej się czuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.12.2008 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 dzień dobryBrazulka jak sunia napisz co weterynarz powiedział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 15.12.2008 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 Dzień dobry. Jamles - foty proszę, foty!!! Może tak ściemniasz tylko, kto wie. foty są, ale wysłać na priv, maila bo nie chcę nikomu zaśmiecać komentów tylko komu wysłać tutaj widzę bardziej dramatyczne newsy, niż tam moje zasieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.12.2008 08:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 Cześć kochani! Sunia noc przespała normalnie, nie budziła więc chyba już w miarę okey. Słaba tylko jest Wet przyjmuje od 11.00 więc pójdę żeby może jakiś wzmacniający zastrzyk jej dał, bo mi się przerwacać będzie Najgorsze jest to, że już nic w domu nie miałam, poza LivactivUp, dawniej Laremid. Nawet tego do końca nie wypiła, bo wszystko poszło z powrotem. W nocy wody nie piła, michę ma tak samo pełną jak wieczorem. Ale nie wymiotuje już, to mnie pociesza! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.12.2008 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 no jak wymiotować przestała to na pewno lepiej do 11 już nie tak daleko będzie dobrze Brazula może gdzie co złapała w pysk jak na spacerku byłyście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.12.2008 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 Nie, jest pilnowana jak więzień. Albo parówa, którą rano dostała albo ... nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.12.2008 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 Ty zapytaj czy nie powinna kroplówki dostać - może być odwodniona, a to groźne byłoby. Nie wymiotuje, bo nie ma czym chyba... Kciuki trzymam, żeby wszystko dobrze było, pędź do weta jak tylko się da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.12.2008 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 ja to na piesiach się nie znam, powiem tylko, że współczuję.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 15.12.2008 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 Ty zapytaj czy nie powinna kroplówki dostać - może być odwodniona, a to groźne byłoby. jak dalej pić nie będzie to kroplówka obowiązkowa. Cześć, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.12.2008 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 Jak tam psuka??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 15.12.2008 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 Jak tam psuka??? chyba poszła do dochtora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.12.2008 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 Mam nadzieję że to nic groźnego . Moja też się dzisiaj na miske obraziła ale innych objawów na razie nie ma więc może to taka poranna chimera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts