Agduś 15.12.2008 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 Magnesiki rozdane - wygrały Wusia i Depsia. Może szkoda, że nie rzuciałam jednego na licytację... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.12.2008 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 Dzięki piękne za wsparcie Psuka wytarmoszona i wyściskana Zobaczymy, może zastrzyki pomogą, a jeśli nie, to trudno. Wolałabym jednak poczekać z tym zabiegiem, aż Szanowny wróci, bo to przecież kawał psa jest, nie wiem czy sobie poradzę w opiece nad nią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.12.2008 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 Amonite napisała mi właśnie na priva, że u Niej już też tych magnesów nie ma Ja mogę tylko obiecać, że będę miała na uwadze i jeśli gdzieś dojrzę, to mogę zakupić dla tych, które nie zdążyły!!! Powiedzcie tylko, czy nadal chcecie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.12.2008 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 No nieee... Przeciez nie zabierzesz jej w narkozie od weta sama. Pies sie robi wtedy sztywny i wiotki i duuuuzo ciezszy niz normalnie. No i potem trzeba wynosic na dwor albo gdzies na balkon, zeby sie mogla odsikac bez zbytniego wylazenia. Musi nosic kaftanik, zeby nie lizala szwow... Troche sie trzeba nanosic psinki zanim na lapy stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.12.2008 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 No własnie Małgoś, o to mi chodzi. Wem, co oznacza ubezwłasnowolniony pies, bo gdy moja poprzednia suczka miała operowaną łapę byłam w 6 m-cu ciąży, mieszkaliśmy na III piętrze, Szanowny był na tygodniowym dyżurze ratowniczym, a ja zamledowałam u siebie dwóch siostrzeńców, bo trzeba było ją na dwórc wynosić i wnosić z powrotem!! Masakra!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 15.12.2008 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 .............chcemy ....... wyglaskaj psice ode mnie i ucaluj o matko ! nie moge czytac , ze jakis pies cierpi moj niedawno mial krwiaka w uchu nie wiedzielismy co mu dolega niemalze lezalam z nim na kocyku , tak mi go zal bylo jak przestal jesc , wiedzialam , ze jest ciezko chory i trzeba do ...doktora braza i nie masz pojecia jak sie potem z niego usmialam mial takie zakretki po glupim jasku , ze nie wiedzial , ktora noge podniesc pod drzewkiem a jak go potem rozpieszczalam (to slowo to od "psa" pochodzi chyba, co ??? ) , wstyd sie przyznac dobrze, ze jechalam do De , bo .....nie wiem , chyba bym sie z nim przespala z litosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 15.12.2008 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 Brazulko ucałuj sunie w noska buziaki wieczorne acha, żyję i magnesiki nadal kcem gosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.12.2008 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 Agduś dzięki super z Ciebie kobietka jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.12.2008 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 Frośka, no ja się qurna aż tak zlitowac nie mogę, toż to sucz jest Ściskam, głaszczę i tarmoszę ją co chwila, aż zaczyna na mnie dziwnie patrzeć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.12.2008 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 Braza ale fajny pysk na powitanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.12.2008 22:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 Braza ale fajny pysk na powitanie Ten duży na pierwszym planie, czy wręcz przeciwnie ... mniejszy na drugim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.12.2008 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 Braza ale fajny pysk na powitanie Ten duży na pierwszym planie, czy wręcz przeciwnie ... mniejszy na drugim Oba oczywiscie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.12.2008 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 no a co jest najpierw pewnie że duży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 16.12.2008 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 ta dam Witam, już jestem dobrego dnia wszystkim czytam, że choroba w rodzinie, widzę, że nowe śliczne zdjęcie.. Braza ściskam Ciebie i psicę i Wszystkich tu zaglądających Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.12.2008 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 ale wczoraj bykow w poscie narobilam czesc ciotka mam nadzieje, ze piesek czuje sie juz ok moj juz na drugi dzien nadrabial zaleglosci w jedzeniu (odbil sobie wszystko z nawiazka) utulaj swoja ode mnie i od mojego buziaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.12.2008 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Cześc kochani Psuka narazie je niewiele, ale nie zmuszam, sama sobie wyreguluje. Chwilę tu z Wami posiedze, z całą przyjemności zresztą, i polecę z nią na kolejny zastrzyk. Dwa prezenty jeszcze mi nie doszły, no qurna chyba zdążą co???? Piąteczko, boszszeee ... gdzieżeś Ty łaziła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.12.2008 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 dzień dobry Brazula no nie mogę się na pyszczek napatrzeć bo on też na mnie patrzy z ciekawością jak psiunia jeść zaczęła to już lepiej jest niech je mało byle jadła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.12.2008 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 A bo pyszczek to tak patrz zawsze ... pod kątem tego, co masz w kieszeni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.12.2008 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Super avatar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.12.2008 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Super avatar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts