braza 19.11.2007 14:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Obecność zaznaczona A kwiat lotosu na pieprzonej tafli jeziora też sobie przywłaszczam Dostałam wiadomość z banku, że w ub.tygodniu wyszła odpowiedź. Cosik kurczę długo idzie, no ale szansa jest, że dojdzie! Zeby nie zapeszać Brazunia... to ja tak ciuchutko powiem... trzymam mocno kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 19.11.2007 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Obecność zaznaczona A kwiat lotosu na pieprzonej tafli jeziora też sobie przywłaszczam Dostałam wiadomość z banku, że w ub.tygodniu wyszła odpowiedź. Cosik kurczę długo idzie, no ale szansa jest, że dojdzie! Zeby nie zapeszać Brazunia... to ja tak ciuchutko powiem... trzymam mocno kciuki http://www.animowane-gify.net/gify/1/26.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 20.11.2007 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 tralalalala... i bum cyk cyk... taki mam dzisiaj świetny humor chociaż dalej nic nie wiadomo dystansuje się kwiat lotosu i te sprawy... i obecna - usprawiedliwiona wracam do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 20.11.2007 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Braza podejrzałam Twój dziennik wyświetla się Niestety ciągle przerwa ale cierpliwie czekam Sciskam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 20.11.2007 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 tralalalala... i bum cyk cyk... taki mam dzisiaj świetny humor chociaż dalej nic nie wiadomo dystansuje się kwiat lotosu i te sprawy... i obecna - usprawiedliwiona wracam do pracy Anoleiz ... zazdraszczam tego humoru jezioro.... lotos...... I nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.11.2007 12:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Anoleiz starasz się i bardzo to doceniam Szkoda tylko, że dobrych wieści nie ma... Czekam cierpliwie i wspieram Cię duchowo Reyzel, co jest ... ??? Dlaczego ten lotos nie pomaga?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 20.11.2007 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Reyzel, co jest ... ??? Dlaczego ten lotos nie pomaga?? Bo na siebie się wk(&^$# I tak szybko mi nie przejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.11.2007 14:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Poproszę jezioro ... a ja będe próbowała tego kwiatu lotosu Przyszła odpowiedź z banku!!! Sukin..syny zmienili warunki wstępne!!!! Półtora miesiąca czekam, aż Wielki Pan Derektor ruszy du..pę i podpisze pismo, a oni dają mi teraz 10 dni na wpłacenie .... UWAGA!!! CAŁEJ KWOTY!!!! Pogięło ich dokumentnie!!!! Chcę im oddać pieniądze, których nie brałam!!!!! oni mi łaskawie odsetki karne umarzają, ale te ustawowe już nie - kwota jest o 2 tys. większa!!!! Pies z nimi tańcował, mogę dać te odsetki, ale 10 dni na spłatę po 45 dniach czekania na jakąkolwiek reakcję z ich strony to już przewał totalny!!!!! Oczywiście, na termin w życiu się nie zgodzę!!!! Albo dają mi czas do końca roku, albo niech się wypchają!!!! ... jezioro ... kwiat lotosu ....; jezioro .... kwiat lotosu ....; jezioro .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.11.2007 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Poproszę jezioro ... a ja będe próbowała tego kwiatu lotosu Przyszła odpowiedź z banku!!! Sukin..syny zmienili warunki wstępne!!!! Półtora miesiąca czekam, aż Wielki Pan Derektor ruszy du..pę i podpisze pismo, a oni dają mi teraz 10 dni na wpłacenie .... UWAGA!!! CAŁEJ KWOTY!!!! Pogięło ich dokumentnie!!!! Chcę im oddać pieniądze, których nie brałam!!!!! oni mi łaskawie odsetki karne umarzają, ale te ustawowe już nie - kwota jest o 2 tys. większa!!!! Pies z nimi tańcował, mogę dać te odsetki, ale 10 dni na spłatę po 45 dniach czekania na jakąkolwiek reakcję z ich strony to już przewał totalny!!!!! Oczywiście, na termin w życiu się nie zgodzę!!!! Albo dają mi czas do końca roku, albo niech się wypchają!!!! ... jezioro ... kwiat lotosu ....; jezioro .... kwiat lotosu ....; jezioro .... WIDZĘ, ŻE DZIŚ NIE JEST DOBRY DZIEŃ, DLA ŻADNEJ Z NAS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.11.2007 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Troche mnie przytkalo. Jakos uspokoj sie i pozniej pomysl na spokojnie. Poza tym , jesli juzsie namyslias placic to moze daj im ta kase jak najszybciej i miej sprawe za soba. Chyba , ze nie masz to targuj sie o czas. Chec pomocy innym czesto odbiera ludziom przyjemnosc jej udzielania . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.11.2007 14:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Kasia u Reyzel dołączyłam do Was z tym waleniem Ale mogę powtórzyć http://www.animowane-gify.net/gify/1/19.gif Nienawidzę banków, którym się wydaje, że mogą wszystko!!!! Chyba za bardzo grzeczna byłam, w mordę jego mać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.11.2007 14:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Reyzel w tej chwili całej kwoty nie mam, byłam przygotowana na 1/3, bo taka była pierwsza wersja banku!!! I będę się o ten czas targować, bo podejrzewam, że im bardziej chodzi o statystyki niż o samą kwotę!!!! Jak im to wpłacę od razu, to 2007r. zamkną z jednym trudnym kredytem mniej!!!! Nie macie zaprzyjaźnionego jakiegoś terrorysty na bezrobociu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 20.11.2007 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Kasia u Reyzel dołączyłam do Was z tym waleniem Ale mogę powtórzyć http://www.animowane-gify.net/gify/1/19.gif Nienawidzę banków, którym się wydaje, że mogą wszystko!!!! Chyba za bardzo grzeczna byłam, w mordę jego mać Czy dzisiaj jest jakiś chol... 13-stego w piątek ????? Tylko spokój Cię uratuje Brazunia Z tymi gnojkami nie wygrasz. A chyba jesteś w patowej sytuacji ... bez tego nie zrobisz żadnego kroku na przód. wdech ... wydech... jezioro.... lotos ... Działa ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.11.2007 14:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Kasia u Reyzel dołączyłam do Was z tym waleniem Ale mogę powtórzyć http://www.animowane-gify.net/gify/1/19.gif Nienawidzę banków, którym się wydaje, że mogą wszystko!!!! Chyba za bardzo grzeczna byłam, w mordę jego mać Czy dzisiaj jest jakiś chol... 13-stego w piątek ????? Tylko spokój Cię uratuje Brazunia Z tymi gnojkami nie wygrasz. A chyba jesteś w patowej sytuacji ... bez tego nie zrobisz żadnego kroku na przód. wdech ... wydech... jezioro.... lotos ... Działa ??? Nie!!! Jeszcze nie!! Ale już niedługo jakoś odsapnę!!!! Nawet nie chodzi o te pieniądze, tylko o to, jak sobie gnoje poczyniają!!!!! Uważają, że są ponad wszystko!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.11.2007 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Najgorsza jest bezsilnosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 20.11.2007 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Reyzel w tej chwili całej kwoty nie mam, byłam przygotowana na 1/3, bo taka była pierwsza wersja banku!!! I będę się o ten czas targować, bo podejrzewam, że im bardziej chodzi o statystyki niż o samą kwotę!!!! Jak im to wpłacę od razu, to 2007r. zamkną z jednym trudnym kredytem mniej!!!! Nie macie zaprzyjaźnionego jakiegoś terrorysty na bezrobociu To chyba była odpowiedź do rrmi ale przynajmniej też wiem o co chodzi I rozumiem Cię Braza, nie po to są jakieś ustalenia żeby je sobie łamać w 5 minut, jednym podpisem jakiegoś du....pka. Ktoś tam by się znalazł na tym bezrobociu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.11.2007 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Najgorsza jest bezsilnosc Właśnie, pisałam o tym wczoraj w dzienniku I mina pana z gazowni mówiąca: choćbyś skakał aż do rana nie przeskoczysz Sandokana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 20.11.2007 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Nawet nie chodzi o te pieniądze, tylko o to, jak sobie gnoje poczyniają!!!!! Uważają, że są ponad wszystko!!!!! No właśnie ... I to załamuje. Ale to i tak jakiś krok w przód, co Brazunia ?? Nawet jeśli nie do końca na Twoich warunkach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.11.2007 15:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 O rany, faktycznie ciała dałam, ale to przez tą wściekłość - Rrmisiu bardzo przepraszam!!!!!! Ja im dam te pieniądze, na pewno, przecież chodzi mi o to, żeby w końcu zdjęli tę egzekucję, ale mam nadzieję, że się tym moim szmalem udławią!!!!! Poważnie!!!! Ale nie dam im od razu całości - o nie!!!! Po pierwsze - skąd ; po drugie - a właściwie to dlaczego Bo jakiś palant sobie pomyślał, że jak chcą wpłacić, to niech wpłacą od razu wszystko, a oni będą mieli lepsze statystyki???? Tak się po prostu nie robi, ot i wszystko!!!! Ustalenia wstępne były inne i psińco mnie obchodzi, co oni sobie myślą!!! Poza tym mogli nie kazać mi czekać półtora miesiąca, miałabym lepszy humor!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.11.2007 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Doczytalam co chcialam , nie masz za co przepraszac Uspokoj sie , uspokoj sie , nie masz ku..a wyboru . Ponegocjuj i zakoncz sprawe. Tego Tobie wszystkie pewnie zyczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts