DPS 16.12.2008 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Dzień dobry. Cieszę się, ża sunia zdrowieje, a jak Szanowny wróci to koniecznie pomyślcie o zabiegu. Agduś, dziękuję bardzo za magnesik, odbiorę osobiście. Frosia, a Ty już w PL? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.12.2008 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Frosia, a Ty już w PL? narazie tylko myslami mam nadzieje zjechac w poniedzialek tymczasem .....ide robic uszka i pierogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.12.2008 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 tymczasem .....ide robic uszka i pierogi Masz może po drodze Kołobrzeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.12.2008 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 powiem Wam że ja to bym nawet robiła te uszka i pierogi bo lubiem jeść ale mój małż nie lubi i dal mnie jednej mi się nie opłaca nic to syn podrośnie to się na pierogową drogę Go sprowadzi i bedzie 2:1 no Brazula dla takiego cuda to zawsze musi coś byc w kieszeni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.12.2008 08:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Farsz mogę robić, nawet dobrze mi wychodzi, ale ciasto w moim wykonaniu to porażka To cudo bezczelnie juz nos do kieszeni wkłąda, a jak nie ma czegoś dobrego, to się zadem odwraca i gadać nawet nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.12.2008 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Brazulka a kto Ją tego nauczył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.12.2008 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Brazulka a kto Ją tego nauczył Ekhm ... poproszę o inny zestaw pytań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.12.2008 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Brazula teraz załapałam popatrz na nasze daty wstąpienia na forum a ciasto na pierogi robi sie bardzo prosto to tylko mąka troche wody jajeczka no i sól dobrze wyrobić coby elastyczne było i takie żeby można włakować bez podsypywania mąką i pierożki wychodzą jak marzenie zresztą makaron też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.12.2008 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Równitki roczek Teoretycznie Słońce to ja mam to ciasto opanowane do perfekcji, gorzej z praktyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.12.2008 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 wu masz ulatwiona sprawe , bo lepisz tylko dla siebie , wiec roboty niewiele nie odmawiaj sobie przyjemnosci w swieta od tego sa zeby innym ale i sobie dogadzac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.12.2008 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Frosia, święte słowa nie odmawiaj sobie przyjemnosci w swieta od tego sa zeby innym ale i sobie dogadzac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.12.2008 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Frosia to nie o ilość chodzi bo jak z mamą mieszkałam to się do obiadu 100 sztuków lepiło a jak mam robić 5 czy 6 pierogów to mi się brudzić rąk nie chce Braza a co z praktyką nie tak no równiutki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.12.2008 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 A bo wychodzi jakieś nie takieś Twardawe i gumowe Nieeee, ciasto to jednak nie jest moja mocna strona Mam sklep z pierogami i uszkami już sprawdzony. Cała rodzina je lubi, to co się mam męczyć. Ale Szanowny jak wróci to zrobi ciasto na pierogi ... Jemu wychodzi dobre! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.12.2008 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Brazula to twardawe i gumowate to przed ugotowaniem czy po Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.12.2008 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 wu no z tymi 5-oma pierogami w swieta to raczej siebie nie rozpiescisz idz na calosc !!!! .....i zrob ...20 !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.12.2008 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Brazula to twardawe i gumowate to przed ugotowaniem czy po Po!!!! Lecę się ubierać, z psuką musze niedługo do weta ruszyć. Narazie buziaki zostawiam, do później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.12.2008 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 a mój maz dostał pół dzika i co ja mam z nim zrobic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.12.2008 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Frosia cały problem taki że w Święta jest tyle do jedzenia że i te 5 to za dużo niestety nie dyponuję figurą Brazuli jeno wracaj Brazula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.12.2008 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 łooooooooo Verunia ale pyszności naszykujesz no jak to co dużo rzeczy można z dzika zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.12.2008 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 a mój maz dostał pół dzika i co ja mam z nim zrobic? Veruńcia, dziczyzna to pychota!!! Steki, szynka karkówka - dobrze zamarynuj i albo z grilla, albo pieczone, doskonałe są też normalne kotlety. Przepisy znajdziesz wszędzie!!! Gorsze mięcho na gulasz, albo babciną zupę z dziczyzny - przepis napisze Ci później, teraz muszę lecieć!!!! Zazdroszczę Ci normalnie, wieki dziczyzny nie jadłam!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts