Reyzel 20.11.2007 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Doczytalam co chcialam , nie masz za co przepraszac Uspokoj sie , uspokoj sie , nie masz ku..a wyboru . Ponegocjuj i zakoncz sprawe. Tego Tobie wszystkie pewnie zyczymy Święte słowa, rrmisiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.11.2007 15:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Nooooo, już mi powoli przechodzi wściekłość, ale mi gnoje ciśnienie podnieśli!!!!! Z jednej strony dobrze, bo normalnie to śnięta jestem - 90/60!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 20.11.2007 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Nooooo, już mi powoli przechodzi wściekłość, ale mi gnoje ciśnienie podnieśli!!!!! Z jednej strony dobrze, bo normalnie to śnięta jestem - 90/60!! nie ma to jak znaleźć jakiś pozytyw w tym całym syfie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.11.2007 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Święte słowa, rrmisiu No i co ja poradze na to ,ze taka poswiecana jestem ps.Kiedys jeden matol nie pojal mojej autoironii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 20.11.2007 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Święte słowa, rrmisiu No i co ja poradze na to ,ze taka poswiecana jestem ps.Kiedys jeden matol nie pojal mojej autoironii No coś Ty ?? To się pewnie afera wywiązała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.11.2007 15:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Święte słowa, rrmisiu No i co ja poradze na to ,ze taka poswiecana jestem ps.Kiedys jeden matol nie pojal mojej autoironii To faktycznie matoł Dziewczyny!!!! Dzięki za to, że jesteście!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.11.2007 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 No coś Ty ?? To się pewnie afera wywiązała zostalam nazwana burakiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.11.2007 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 No coś Ty ?? To się pewnie afera wywiązała zostalam nazwana burakiem kretyni są wszędzie, jak Boga kocham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 20.11.2007 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 No coś Ty ?? To się pewnie afera wywiązała zostalam nazwana burakiem Co za matoł http://www.animowane-gify.net/gify/5/6.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 20.11.2007 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Dziewczyny!!!! Dzięki za to, że jesteście!!!! nie dziękuj Brazunia Jeszcze będziesz nas miała dosyć ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.11.2007 15:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Dziewczyny!!!! Dzięki za to, że jesteście!!!! nie dziękuj Brazunia Jeszcze będziesz nas miała dosyć ... Straszysz Jakby co, to uprzedźcie, kiedy mam mieć Was dosyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.11.2007 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Jeszcze będziesz nas miała dosyć ... Zwlaszcza na parapetowie Ja to na jakis tydzien sie wybiore , po plazy sie pochodzi i po Kolobrzegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 20.11.2007 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Jeszcze będziesz nas miała dosyć ... Zwlaszcza na parapetowie Ja to na jakis tydzien sie wybiore , po plazy sie pochodzi i po Kolobrzegu oooooo.... rrrmisiu TY to dobrze gadasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.11.2007 15:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 A ja to i dwa tygodnie Was wytrzymam, byle tylko było co opijać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.11.2007 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Nie wiem, czy to dobry pomysł, ale wpadłam na niego dzięki Olcelybowej - tak a propos tego, co pisałyście, żeby "biznes" otworzyć z tym wizualizowaniem No bo ja nie mam pojęcia, jak to zrobić i właśnie Olka mi sie przypomniała, że ma w podpisie link do swojego bloga, na którym pokazuje te swoje cudeńka własnoręczne. Jak myślicie, zrobić sobie takiego bloga z propozycją? Jest sens? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 20.11.2007 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Oczywiście, ze jest sens Brazunia. I to bardzo dobry pomysł. A do tego załóż nowy post na muratorze - tylko trzeba się zastanowić w którym dziale. No i możesz właśnie rozpocząć od takich "prostych" wizualicji - podobnie jak to teraz robisz, dla nas wszystkich ( na dodatek za darmochę ) Nic Cię to nie będzie kosztować a może akurat się rozkręci ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.11.2007 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Oczywiście, ze jest sens Brazunia. I to bardzo dobry pomysł. A do tego załóż nowy post na muratorze - tylko trzeba się zastanowić w którym dziale. No i możesz właśnie rozpocząć od takich "prostych" wizualicji - podobnie jak to teraz robisz, dla nas wszystkich ( na dodatek za darmochę ) Nic Cię to nie będzie kosztować a może akurat się rozkręci ??? Pewnie że "za darmochę"!!!! Robiąc to dla Was miałam masę radości, naprawdę świetnie się bawiłam i cieszyła mnie myśl, że może którejś z Was chociaż troszkę pomogłam!!! Sęk w tym, że ja nie wiem jak tu ewentualnie na tym chociaż troszkę zarobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 20.11.2007 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Braza, ja myslę że musiałabys popytac ludzi ( tych co robili jakiekolwiek projkety) o kwoty jakie wydali. Ja niestety nie wiem A sama zaproponuj na początek małe kwoty, tak na zachętę bo nie masz na razie zadnego port folio ani realizacji jakie mogłabyś pokazać. Sama zobaczysz, czy będzie wzięcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.11.2007 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Braza, ja myslę że musiałabys popytac ludzi ( tych co robili jakiekolwiek projkety) o kwoty jakie wydali. Ja niestety nie wiem A sama zaproponuj na początek małe kwoty, tak na zachętę bo nie masz na razie zadnego port folio ani realizacji jakie mogłabyś pokazać. Sama zobaczysz, czy będzie wzięcie. Zobaczę, może się w końcu odważę. A propos portfolio i realizacji - a czy, jak juz zrobisz swoją łazienkę, będę mogła ją wykorzystać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.11.2007 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Sęk w tym, że ja nie wiem jak tu ewentualnie na tym chociaż troszkę zarobić Normalnie , dziewczyny , ktrorym robilas beda Cie reklamowaly. I ja tez z najwieksza radoscia. Przeciez widac , ze umiesz to robic i serce do srodka tych lazienke wkladasz. I do kuchni tez I w ogole. Myslisz o takich wizualizacjach czy o projektach wykonawczych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts