Reyzel 20.11.2007 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Braza, ja myslę że musiałabys popytac ludzi ( tych co robili jakiekolwiek projkety) o kwoty jakie wydali. Ja niestety nie wiem A sama zaproponuj na początek małe kwoty, tak na zachętę bo nie masz na razie zadnego port folio ani realizacji jakie mogłabyś pokazać. Sama zobaczysz, czy będzie wzięcie. Zobaczę, może się w końcu odważę. A propos portfolio i realizacji - a czy, jak juz zrobisz swoją łazienkę, będę mogła ją wykorzystać No jasne że tak Tylko najpierw trzeba zmienić projekt, bo koncepcja podziału pomieszczeń się zmieniła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 20.11.2007 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Sęk w tym, że ja nie wiem jak tu ewentualnie na tym chociaż troszkę zarobić Normalnie , dziewczyny , ktrorym robilas beda Cie reklamowaly. I ja tez z najwieksza radoscia. Przeciez widac , ze umiesz to robic i serce do srodka tych lazienke wkladasz. I do kuchni tez I w ogole. Myslisz o takich wizualizacjach czy o projektach wykonawczych? I znowu dobrze gadasz rrmi wg mnie lepiej Brazie zacząc tylko od wizualizacji - to prostszy temat, nie potrzeba super programów do tego No i odpowiedzialność mniejsza Ale to oczywiście tylko moja opinia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.11.2007 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Braza, ja myslę że musiałabys popytac ludzi ( tych co robili jakiekolwiek projkety) o kwoty jakie wydali. Ja niestety nie wiem A sama zaproponuj na początek małe kwoty, tak na zachętę bo nie masz na razie zadnego port folio ani realizacji jakie mogłabyś pokazać. Sama zobaczysz, czy będzie wzięcie. Zobaczę, może się w końcu odważę. A propos portfolio i realizacji - a czy, jak juz zrobisz swoją łazienkę, będę mogła ją wykorzystać No jasne że tak Tylko najpierw trzeba zmienić projekt, bo koncepcja podziału pomieszczeń się zmieniła To dlaczego dopiero teraz mówisz A gdzie ta koncepcja??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.11.2007 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Sęk w tym, że ja nie wiem jak tu ewentualnie na tym chociaż troszkę zarobić Normalnie , dziewczyny , ktrorym robilas beda Cie reklamowaly. I ja tez z najwieksza radoscia. Przeciez widac , ze umiesz to robic i serce do srodka tych lazienke wkladasz. I do kuchni tez I w ogole. Myslisz o takich wizualizacjach czy o projektach wykonawczych? O wizualizacjach raczej narazie. Nie mam przygotowania zawodowego i przede wszystkim naprawdę dobrego programu, więc projektowanie jako takie raczej nie przejdzie. To już wyższa szkoła jazdy. Ufff, no i nie miała baba kłopotu to se wymyśliła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.11.2007 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 wg mnie lepiej Brazie zacząc tylko od wizualizacji - to prostszy temat, I tanszy dla klienta. I jest to rzeczywiscie pomoc dla inwestorow. Trzeba miec moje wizje , zeby nie moc sobie ich wyobrazic. Nic to tym razem burzylismy tylko 3 sciany , moze w kolejnym domu uda sie za pierwszym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.11.2007 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 wg mnie lepiej Brazie zacząc tylko od wizualizacji - to prostszy temat, I tanszy dla klienta. I jest to rzeczywiscie pomoc dla inwestorow. Trzeba miec moje wizje , zeby nie moc sobie ich wyobrazic. Nic to tym razem burzylismy tylko 3 sciany , moze w kolejnym domu uda sie za pierwszym razem 3 ściany Dobra jesteś - Tygrysico!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 20.11.2007 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 A ja będę pierwszym klijentem...masz czuja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.11.2007 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 A ja będę pierwszym klijentem...masz czuja Toś mi teraz dał zachwostkę - jeśli sadzisz, że od CIEBIE będę jakowejś zapłaty wołać to jesteś w błędzie!!! Daj mi jakieś namiary, co chcesz i jutro pomyślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 20.11.2007 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Brazunia, czy Ty masz jescze jakieś wątpkliwości ??? Do roboty się zabieraj !!!! tzn. do projektowania !!! Podeślę jutro info o mojej nowej łazience z pewną wizją, która się urodziła w mojej głowie. Potraktuj to jako pierwsze zlecenie ( chyba wyprzedziłam jeę , pseprasam ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.11.2007 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Ludzieeee!!! Nie róbcie mi tego!!!! Jak mam rozmawiać o płatnościach z kimś, kogo lubię i z kim spędziam tyle wspaniałych godzin???? Dla Was zrobię to, bo Was lubię i do tego będę się fajnie bawić przy pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.11.2007 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Uwazam , ze powinnas dac ogloszenie wdziale ogloszen. I w stopce linka do tego ogloszenia. Z tym , ze niekoniecznie , bo jak ktos nowy wejdzie na forum w poszukiwaniu projektantki i poczyta co czasem sie wypisuje to moze lepiej nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.11.2007 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Ludzieeee!!! Nie róbcie mi tego!!!! Jak mam rozmawiać o płatnościach z kimś, kogo lubię i z kim spędziam tyle wspaniałych godzin???? Dla Was zrobię to, bo Was lubię i do tego będę się fajnie bawić przy pracy powiedziałaś co wiedziałaś, a teraz ustal stawkę mozesz jakies rabaty zastosowac, dla NAS oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 20.11.2007 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Ludzieeee!!! Nie róbcie mi tego!!!! Jak mam rozmawiać o płatnościach z kimś, kogo lubię i z kim spędziam tyle wspaniałych godzin???? Dla Was zrobię to, bo Was lubię i do tego będę się fajnie bawić przy pracy Ale Ty nie masz z nami o tym rozmawiać Ty masz mieć cennik, który my będziemy po prostu honorować A jak tak chcesz robić to nie zapomnij w ogłoszeniu dodać działalność charytatywna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 20.11.2007 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Ludzieeee!!! Nie róbcie mi tego!!!! Jak mam rozmawiać o płatnościach z kimś, kogo lubię i z kim spędziam tyle wspaniałych godzin???? Dla Was zrobię to, bo Was lubię i do tego będę się fajnie bawić przy pracy powiedziałaś co wiedziałaś, a teraz ustal stawkę mozesz jakies rabaty zastosowac, dla NAS oczywiście Noooo tak też to się może nazywać. Ceny specjalne dla nas Ceny - nie znaczy za darmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 20.11.2007 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Kasia, mąż nakarmiony , masło w lodówce wskazane ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.11.2007 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Kasia, mąż nakarmiony , masło w lodówce wskazane ?? heheheh nie jada kolacji ale za to dzieciom robi, masło wskazane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 20.11.2007 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Kasia, mąż nakarmiony , masło w lodówce wskazane ?? heheheh nie jada kolacji ale za to dzieciom robi, masło wskazane No pięknie go sobie wychowałas ( żeby z daleka nie widział ) - grunt to dobry podział obowiązków A mój zaraz wróci ... i pewnie głodny będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.11.2007 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Kasia, mąż nakarmiony , masło w lodówce wskazane ?? heheheh nie jada kolacji ale za to dzieciom robi, masło wskazane No pięknie go sobie wychowałas ( żeby z daleka nie widział ) - grunt to dobry podział obowiązków A mój zaraz wróci ... i pewnie głodny będzie ucz się moja droga, ucz to działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.11.2007 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Aleście mi nagadali - aż mi się zczerwieniało ździebko - o, tak Dobrze, o cenach to pomyślę, jak juz będę miała wszystko. Właśnie zaczęłam kombinować z blogiem, a jak z nim skończę to pomyślę o Forum Dla Was ceny specjalne ... cokolwiek by to miało znaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 20.11.2007 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Kasia, mąż nakarmiony , masło w lodówce wskazane ?? heheheh nie jada kolacji ale za to dzieciom robi, masło wskazane No pięknie go sobie wychowałas ( żeby z daleka nie widział ) - grunt to dobry podział obowiązków A mój zaraz wróci ... i pewnie głodny będzie ucz się moja droga, ucz to działa Na szczęście też już mam to opanowane do perfekcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts