kaśka maciej 30.12.2008 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 a na koniec roku o teściach nie wolno? przywitać się wpadłammyśle, że nawet trza: podsumować wyczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.12.2008 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 Moja Teściowa to złota kobieta jest. Słowo, każdemu takiej życzę. Obiady wszystkim gotuje, jak trzeba to pomoże i w ogóle się nie wtrąca. Chciałabym kiedyś taka niewtrącająca być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.12.2008 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 Moja Teściowa to złota kobieta jest. Słowo, każdemu takiej życzę. Obiady wszystkim gotuje, jak trzeba to pomoże i w ogóle się nie wtrąca. Chciałabym kiedyś taka niewtrącająca być. Prawie tak jak moja: - gotuje obiady wszystkim swoim domownikom -pomaga, nawet jak nikt nie prosi -nie wtrąca sie wtedy kiedy pasowałoby Ale wiadomo, prawie robi róznicę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.12.2008 17:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 Dzięki Agduś właśnie odkryłam, że ja też nigdy nie będę teściową Znaczy się, mogę sobie teraz używać do woli Gwoździk ... świat się zmienia, piorun wie .... Cześć i czołem wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 30.12.2008 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 Wieczorne witanko Przyszłam sie odmeldować Brazunia moja łazienka nie będzie brązowa Wczoraj miałam pomysła i nowa wizję, a płytki juz mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.12.2008 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 Dzięki Agduś właśnie odkryłam, że ja też nigdy nie będę teściową Znaczy się, mogę sobie teraz używać do woli Gwoździk ... świat się zmienia, piorun wie .... Cześć i czołem wszystkim He, he, koleżanko, teściową to Ty na pewno będziesz. Tyle, że zięciunia będziesz miała, a nie synową. Fajne dowcipy o tym znam, jak przyjedziesz to opowiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 30.12.2008 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 Jako że synowej mieć nie będę, to się aż tak o wycieranie mną forumów nie obawiam. Już tam Andrzej przypilnuje, żeby córeczki miały odpowiednich mężów jesteś pewna oby wszystkich nie wystraszył Ad. 1. Wiem, że wypadki chodzą po ludziach, ale... zakładam, że nie będę. Ad. 2. A to już moja w tym głowa, żeby straszył tylko tych niewłaściwych! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 30.12.2008 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 Wszystkie będziecie teściowymi .... co byście nie gadały .... znaczy pisały .. ....ale jakoś to przeżyjecie .... bo macie poczucie humoru .... a to u teściowych bardzo ważne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 30.12.2008 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 ... A u kogo nieważne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 30.12.2008 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 u żałobników na przykład ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 30.12.2008 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 Heloł Moja teściowa tez przemówiła ludzkim głosem w Wigilię W to, to ja nie uwierzę moja sie strasznie starała ,ale jakos jej nie wychodziło ale ,że jako SAMA jestem TEŚCIOWĄ ,z krotkim stazem ...ale jestem pozwalam sobie na zacytowanie zagadki : -CO MŁODA KOBIETA NOSI MIEDZY PERSIAMI ? odp ....złoty krzyżyk - A CO TEŚCIOWA ? odp ...pępek .....ale to o tych starych tesciowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 30.12.2008 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 u żałobników na przykład ... Żałobnikiem się bywa... a teściową się JEST. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 30.12.2008 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 PS Szukam znawców drapieżnych ptaszysk. Ciekawa jestem, komu dzisiaj przerwałam posiłek. Zdjęcie w moich komentach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 30.12.2008 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 Zdrowia, szcześcia, pomyślności, forsy góry i miłości, mnóstwa uniesień po zmroku, życze Tobie w Nowym Roku http://gskearney.com/blog/uploaded_images/06122704_Clipart_HappyNewYear.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.12.2008 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 Trochę mi to ptaszysko na pustułkę wygląda ... ale ja znawcą nie jestem, jedynie tyle co w sieci wypatrzyłam. No pewnie zięcia kiedyś jakowegoś będę miała, znaczy faktycznie ta teściowa mnie czeka, ale nie będę miała synowej, a to już najważniejsze!!! Te zazwyczaj się czepiają (wiem, co mówię ) Ewcia, jakby co to sobie biustonosz z konstrukcją samonośną fundnę Może nie będzie tak źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 30.12.2008 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 Też mi pustułka pierwsza się nasunęła. Gdzieś mam taki normalny (znaczy analogowy ) atlas ptaków, to poszukam. Uzależnil się człowiek od tego netu... Weronikę zawsze do książek odsyłam, żeby w razie braku prądu albo połączenia umiała jakąkolwiek informację znaleźć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 30.12.2008 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 sie usmialam z tej tesciowej z pepkiem dobry wieczor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.12.2008 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 Ewcia, z pewna dozą nieśmiałości powiem teraz, że zaczyna mi trochę brakowac tych wspaniałych złotych myśli w Twoim podpisie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 30.12.2008 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 Gdzieś mam taki normalny (znaczy analogowy ) ...... to poszukam. ...czytając wątek non stop ... wyszło mi na to , że chodzi o analogowy biustonosz..... .... może się zagubiłem jednak ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.12.2008 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 Chyba jednak się zgubiłeś ... ale zaintrygował mnie Twój punkt widzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts