braza 01.01.2009 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 No to wybywam Księżniczkę pomęczyć w Nowym Roku Od kogo złożyć jej życzenia noworoczne, no od kogo???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekmarian 01.01.2009 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 a co z siedliskiem? wszędzie widzę w dzienniku tylko konie, konie, konie... przyznam że zaczynając tutaj podglądałem Twoje rekonesanse po różnych stodołach i pewnie gdyby nie inny region polski to wyglądało to całkiem ciekawie.... gdzieś pisałaś że chciałabyś zarabiać na tym (agro?) i jednocześnie byc niedaleko od aglomeracji... Zastanawiam sie czy to nie jest tak ze ludzie wolą dalej od miasta bo większe kojarzenie z ciszą, spokojem, egzotyką.... Ja bardziej boje sie w oddaleniu wlasnie tego skazania na lokalną infrastrukturę usług. Od sklepu i 'bez kina' do lekarza i poczty pewnie tu już też byłaś http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=88846 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 01.01.2009 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 Witam noworocznie! Skoro na takie tematy zeszło, to zaczynam od życzeń, żebyś w nowym roku kawalerzystką pełną gębą została. Najlepiej z własną kawalerią. Lekką. I z własnym miejscem stacjonowania oddziału! A Młodej sukcesów sportowych życzymy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekmarian 01.01.2009 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 dobra, Nowy Rok jest nie ma co, trzeba sie nieco pobyczyć Czego i Tobie życzę (leniuchowania !!!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.01.2009 12:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 dobra, Nowy Rok jest nie ma co, trzeba sie nieco pobyczyć Czego i Tobie życzę (leniuchowania !!!) Leniuchuję i owszem ale operatywnie Byłam, oglądałam, wiem!!!! Szukam podobnych miejsc, różnica polega tylko na posiadaniu latorośli w wieku szkolnym, co do której próbuję jakoś to wszystko również dopasować!!! Uda się na pewno, tylko trzeba jeszcze nad tym popracować Miłęgo byczenia Agduś, noooo ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.01.2009 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 dzień dobry Noworocznie Braza i ostro do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 01.01.2009 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 W Nowym Roku życzę Ci pomyślności, potęgi miłości, siły młodości, samych spokojnych, pogodnych dni i mnóstwa cudownych i wzniosłych chwil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 01.01.2009 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 Ja też z życzeniami przyleciałam Brazunia jesteś jedną z pierwszych forumowiczek, z którymi zaczęłam rozmawiać. Nawet privy sobie pisałyśmy swego czasu . To Ty - i jeszcze kilka innych osób - wprowadziłaś mnie na forumowe salony. DZIĘKUJĘ BARDZO!!!! A w Nowym Roku życzę Ci aby spełniło się Twoje największe marzenie, zdrowie dopisywało i pieniądze z nieba leciały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 01.01.2009 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 i ja do zyczen dolaczam i wiem ze Ci sie uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.01.2009 11:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 Dobre popołudnie wszystkim Ale widzę, że kolejka do złożenia życzń noworocznych Księżniczce to się nie ustawiła, ja nie wiem, jak Księżniczka zareaguje na tę zniewagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spartankaa 02.01.2009 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 Ja pedze sie zglosic jako pierwsza!!!!! Koniecznie dla Ksiezniczki zyczenia prosze odmenie zlozyc! Wszystkim pomyslnosci w 2009! Beata ps. u nas dzis pieknie bialo i slonko...cudnie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 02.01.2009 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 to ja tez w kolejce z zyczeniami dla Ksiezniczki i dla Brazuni i calej rodzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.01.2009 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 to ja tez w kolejce z zyczeniami dla Ksiezniczki i dla Brazuni i calej rodzinkio wlaśnie dzem dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.01.2009 15:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 Siem zrehabiltowałyście z lekka Buziaki przesyłąm i narazie spadam jakieś pożywienie przygotować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.01.2009 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 Księżniczkę proszę poklepać od cioci DPS z życzeniami własnego lokum w tym roku! A Ty gdzieś przepadła? Tyle czasu się opychasz? I tak Ci nie pomoże, musiałabyś ciągle chyba przez rok jeść, żeby przytyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 02.01.2009 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 brazunia - za Marzenia http://broszka.pl/upload/Image/nadeslane/7006_drink.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.01.2009 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 dobry wieczór a to i ode mnie buziaki dla Ciebie, Córy i Księżniczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.01.2009 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Dzień dobry! Czy Ty w ogóle jeszcze nas love? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.01.2009 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 dzień dobry chyba nie love nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.01.2009 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Ewcia ... Wszyscy ... za marzenia http://www.joemonster.org/i/g/toast2.jpg Jestem.... dupsko mi zmarzło .... czy można już pisać "dupsko", nie zbanują mnie ... głodna jestem jak stado wilków i ... idę spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts