frosch 06.01.2009 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Oooo, się odezwała Nieeee, nie lukałam na zdjęcia klasowe, patrzyłam na to, które masz jako główne i to mi wystarcza A tak w ogóle to love ya zaluj , ze nie wiedzialas tego z 2-iej klasy (w krotkich wlosach , w okularach ) , cierpialabys na przewlekla bezsennosc do smierci hej monia moglas jej powiedziec , ze to cieple lody sa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 06.01.2009 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 hej monia moglas jej powiedziec , ze to cieple lody sa no wiesz... to jej pierwszy świadomy mróz mina była zaje..fajna widzę że nk na tapecie 27.12 miałam spotkanie klasowe cóż...trochę się przeciągneło... do 29 ...fajnie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 06.01.2009 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 a moje łajzy nie umieją sie jakos skupic..tylko raz na looźno spotkałem sie z 4erema osobami z ogólniaka..Witam...zima jest i jest pieknie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.01.2009 14:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Musiałam wyjśc, cześć Monikach Kopę lat Ciebie nie było!!!!! Za chwilę idziemy z córcią do okulisty, a później chyba się prześpię... w razie czego, bawcie się dobrze nawet beze mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 06.01.2009 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 a moje łajzy nie umieją sie jakos skupic..tylko raz na looźno spotkałem sie z 4erema osobami z ogólniaka..Witam...zima jest i jest pieknie.. Nasze pierwsze spotkanie z ludźmi z technikum, było w zeszłym roku - fajnie, ale krótko W tym roku spotkaliśmy się w knajpce otwartej przez naszą kumpelę (był też nocleg ) i to był strzał w 10 Cześć Brazula! Fajnie, że jeszcze mnie pamiętasz Czy Twoja córa nie lubi marchewki?? Panie w przedszkolu mojej córki mówią dzieciom, że jak nie będą jeść marchewki pójdą do okulisty Spać w dzień?! A co będziesz robić w nocy?...że się tak zapytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 06.01.2009 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Hej Brazuniu, wszystkiego najlepszego w tym cudownym 2009 roku I wszystkim czytajacym rowniez Cos czuje, ze bedzie to kolejny dobry rok Braza, Tobie w szczegolnosci znalezienia tego czego szukasz, albo spelnienia w tym co teraz masz Nie wazne czy bedzie nowe czy stare, byleby przynioslo wiele radosci, szczesliwosci i spelnienia Wszystkiego dobrego dla Twojej Corci i pieknej Ksiezniczki ... no i dla Malza tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 06.01.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 My w kilka osób spotkalismy się w ubiegłym roku. Fajnie było. Od podstawówki tyle czasu upłynelo..... Ale nie było nadęcia i udawania. Małe miasto, kazdy wie co w trawie piszczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.01.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Brazula wstawaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 07.01.2009 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 07.01.2009 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Mroźne bry u okulisty taka kolejka no bo ile można spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 07.01.2009 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Mroźne bry u okulisty taka kolejka no bo ile można spać Jak widać można Hejka! Moje autko zamarzło:( padł akumulator, klapa zamarzła i nie ma się jak dostać żeby go podładować Byle do wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.01.2009 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Boszszsz..., znowu jej nie ma. I tak dzień dobry, tym, którzy są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 07.01.2009 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 braza napisz przynajmniej czy okulista przystojny bo, ze dobry , to sie domyslam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.01.2009 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 dzień dobry Braza a Ciebie gdzie wywiało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.01.2009 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Jestem, dzieńdobrypopołudnie Okulista jest kobietą Moc pracy odwaliłam: rozebrałam choinkę ... wszędzie były igły ... a tam były - nadal są!!!! A później zrobiłyśmy sobie z córcią relaks pod nazwą "leżenie bykiem i bezmyślne wślepianie się w telewizor" Całą noc przespałam i mam nadzieję, że taki horror jak z poniedziałku na wtorek już się nie powtórzy Buziaki dla wszystkich!!! Amberciu - nareszcie się pojawiłaś!!!!!! Monikach, jak znowu znikniesz to Cię uduszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 07.01.2009 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Monikach, jak znowu znikniesz to Cię uduszę aleś wymyśliła strach się bać boszszsze choinkę już rozebrała u mnie postoi do lutego trochę przyschła ale co tam! najważniejszy jest nastrój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 07.01.2009 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 braza tradycyjna chyba jezd prababka tysz ucyło coby w 3ech króli rosbierac iglaki w domostwie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.01.2009 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 dobry.... a u mnie wciąż stoi - choinka znaczy sie.... bo dziecka wciąż maja frajdoche z cukierków no i nie tylko dziecka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.01.2009 15:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 braza tradycyjna chyba jezd prababka tysz ucyło coby w 3ech króli rosbierac iglaki w domostwie.. Tiiiaaaa ... mocno tradycyjna .... moja tradycja wynika z lenistwa - tysiące igieł wciskających się w każdy kąt dzień w dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 07.01.2009 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Cześć, co za raport .... u Agduś ??? ... mam nadzieję, że zarejestrują znak ... a potem ich "przygwożdżę" prawami autorskimi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts