braza 20.11.2007 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Jak mój Kochany Szanowny wraca z rejsu, to przez pierwsze 2 dni skaczę koło Niego, jak koło chorego dziecka!! Po dwódch dniach wygląda to już trochę inaczej ... Ale masło zawsze znajduje Jak On to robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 20.11.2007 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Braza: przeczytałem sobie właśnie cały Twój dziennik od początku do końca, nie zazdroszczę takich przebojów, ale jedno wiem po tym co przeczytałem, TY sobie kobieto poradzisz, piszesz o swoim domu z taką pasją, że jestem o tym w zupełności przekonany. A że nie mam do Ciebie daleko (jakieś 100km) to już wpraszam się na parapetówkę :D pozdrawiam m. ps. zdejmij tablice, przerwa techniczna i pisz dalej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.11.2007 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Braza, a Szanowny to kiedy wraca dokładnie?? No i mam nadzieję, ze nie znikniesz z foruma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.11.2007 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Maksiu witam Cię bardzo serdecznie Dzięki za miłe słowa!!! A co do tablicy z "Przerwą ... " to - może niech jeszcze trochę powisi, jak już będę mogła z czystym kontem ruszyć na bój o działkę, to nastąpi wielki come back!!!! To obiecuję solennie!!!! Świetnie, że tak blisko!!!! Już czuj się zaproszony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.11.2007 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Braza, a Szanowny to kiedy wraca dokładnie?? No i mam nadzieję, ze nie znikniesz z foruma Szanowny wraca jakoś tak w pierwszej połowie grudnia ... Raaanyyyy!!! To już niedługo !!!! W końcu, po pięciu latach, spędzimy razem Święta Bożego Narodzenia A z Foruma nie zniknę - Szanowny podczas każdej rozmowy pyta się, co słychać na Forum i u Forumowiczów Poważnie!!! I zawsze wszystkich każe pozdrawiać, a ja to robię!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.11.2007 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Braza, a Szanowny to kiedy wraca dokładnie?? No i mam nadzieję, ze nie znikniesz z foruma Szanowny wraca jakoś tak w pierwszej połowie grudnia ... Raaanyyyy!!! To już niedługo !!!! W końcu, po pięciu latach, spędzimy razem Święta Bożego Narodzenia A z Foruma nie zniknę - Szanowny podczas każdej rozmowy pyta się, co słychać na Forum i u Forumowiczów Poważnie!!! I zawsze wszystkich każe pozdrawiać, a ja to robię!!!no to ... ucałuj go ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.11.2007 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 To moze Go od nas ucaluj i w ogole Swieta beda udane widze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.11.2007 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Na pewno ucałuję!!!! Nawet gdybym zapomniała to On się upomni, bo zawsze z zainteresowaniem czyta, co się dzieje! A jak wróci, będzie miał mnóstwo zaległości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.11.2007 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Na pewno ucałuję!!!! Nawet gdybym zapomniała to On się upomni, bo zawsze z zainteresowaniem czyta, co się dzieje! A jak wróci, będzie miał mnóstwo zaległości nie wątpię, nie wątpię ciekawe ile mu zajmie ich nadrabianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.11.2007 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 ciekawe ile mu zajmie ich nadrabianie Pewnie z tydzien na poczatek , tylko kto bedzie sucz wyprowadzal ?Nie zebym cos tego , tak sie zastanawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.11.2007 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 ciekawe ile mu zajmie ich nadrabianie Pewnie z tydzien na poczatek , tylko kto bedzie sucz wyprowadzal ?Nie zebym cos tego , tak sie zastanawiam Suczy jako żywo wyprowadzać nie będę!!!!! Mam juz dość i na jakiś miesiąc odpadam z tej konkurencji!!!! W takim razie - Szanownemu nadrobienie zaległości zajmie nie tydzień, a dwa tygodnie No i trudno, będzie miał zajęcie przynajmniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.11.2007 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 ciekawe ile mu zajmie ich nadrabianie Pewnie z tydzien na poczatek , tylko kto bedzie sucz wyprowadzal ?Nie zebym cos tego , tak sie zastanawiam nieee no jasna sprawa ja tez przewcież w dobrej wierze pytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.11.2007 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 ciekawe ile mu zajmie ich nadrabianie Pewnie z tydzien na poczatek , tylko kto bedzie sucz wyprowadzal ?Nie zebym cos tego , tak sie zastanawiam nieee no jasna sprawa ja tez przewcież w dobrej wierze pytam Prosze mi tu nie sugerować jakieś ten ... tego ... że niby długo będzie nadrabiał i takie tam Będzie musiał się sprężyć A sucz zrozumie Prawdopodobnie teoretycznie będzie ze 2 miechy w domu - teoretycznie, bo z tego jakieś 6 tyg. na kursach wysokich znowu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.11.2007 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Będzie musiał się sprężyć A sucz zrozumie nieee no to tez jest dla nas jasne bez sprężenia czy tez prężenia nie da rady nadrobic zaległości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.11.2007 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 [quote name="braza" Będzie musiał się sprężyć A sucz zrozumie [/quote] nieee no to tez jest dla nas jasne bez sprężenia czy tez prężenia nie da rady nadrobic zaległości Coś Waćpani sugeruje Z tym prężeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.11.2007 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 No patrzcie!!!! Jak Anoleiz zaczęła listę obecności popdisywać, to dwie następne koleżanki mi zginęły Depeesiu, Agduś -- gdzie Wy jesteście????!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 21.11.2007 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 ciekawe ile mu zajmie ich nadrabianie Pewnie z tydzien na poczatek , tylko kto bedzie sucz wyprowadzal ?Nie zebym cos tego , tak sie zastanawiam nieee no jasna sprawa ja tez przewcież w dobrej wierze pytam Prosze mi tu nie sugerować jakieś ten ... tego ... że niby długo będzie nadrabiał i takie tam Będzie musiał się sprężyć A sucz zrozumie Prawdopodobnie teoretycznie będzie ze 2 miechy w domu - teoretycznie, bo z tego jakieś 6 tyg. na kursach wysokich znowu To tak jakby znów slomianą wdową będziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 21.11.2007 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 ja w przelocie ... ziuuuttttttttttt - lista obecności checked... i lecę dalej )) ziuuuttttt... daaaaleeeejjjj nic nieee wieeeeeeeeeeeeeeeeeeem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.11.2007 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 Dzień dobry! Co słychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.11.2007 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 Dzień dobry Przelotnie również witam, bo zarazki gonię za okno zapłacić i do Pani Mecenas. Będziemy doprowadzać do porządku bank Anoleiz wyślę na priva małe zapytanie i jeśli będziesz miała chwilkę wolną, to bardzo proszę o pomoc Buziaki, do później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts