tola 07.01.2009 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 dobry wieczór, przyszłam poczytać co słychać w wielkim świecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 07.01.2009 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Brazuś, a ja w SKJ-cie jeździłam w starych, pięknych oficerkach mego taty.Było to możliwe, bo on ma damską stopę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.01.2009 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Toluniu, no nareszcie Nie mam niestety korzeni jeździeckich, poza dawno nieżyjącym już stryjkiem ułanem ... po Jego rzeczach tylko wspomnienie zostało A oficerki marzyły mi się od zawsze ... nie są może najwspanialsze, ale jak przyjdą, to będę super szczęśliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.01.2009 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 a jak przyjdą i nie dasz foty to nie będziesz szczęśliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.01.2009 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Nie wytrzymam, na pewno zrobię im sesję zdjęciową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 07.01.2009 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Pooglądamy i opijemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.01.2009 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Tola dobrze mówi trzeba opić żeby nie cisły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 07.01.2009 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Znalazłam taką derkę http://www.okser.pl/sklep/4103-hkm-derka-zimowa-nordic-p-2398.html i podoba mi się i za dużo nie kosztuje ... chyba warto, co??? Absolutnie piekna I na ciepla wyglada, wiec Ksiezniczce powinno byc komfortowo U nas takie mrozy, ze sucz na spacery musze tez w "derke" przyodziewac. Natomiast maly Plusz, mimo ze waga tylko 1,70 kg, to chyba w polowie sklada sie z futra i po mrozie na golasa biega ... szczesliwy jak malo kto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 07.01.2009 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 na szczęście koniec mrozów bliski, a przyznać muszę że -25 to już przesada była teraz tylko pewnie śniegiem przywali. Braza, a morze nie zamarzło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.01.2009 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Amberciu, moja psuka to by się za derkę obraziła, ale chwilami jak widzę psiaczki bez dobrego zabezpieczenia naturalnego trzęsące się z zimna to właścicieli bym do goła rozebrała Księżniczce być może nie będzie ta derka potrzebna, sierść ma jak niedźwiedź, przystosowała się a koniom to wiele nie trzeba: dach nad głową i brak przeciągów. Ale jak większe mrozy przyjdą, to choćby dla własnego sumienia ta derka ... Z oficerkami potrwa, na zamówienie robione bo ja niewymiarowa jestem, ale jak już przyjdą to się pochwalę na pewno. Ewentualnie mogę pokazac wzór, jeśli chcecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 07.01.2009 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 W tych oficerkach to juz jak prawdziwa Amazonka bedziesz pomykac Pokaz jakie sobie sprawisz, chetnie zobacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.01.2009 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 dobra dawaj teraz wzór a potem gotowe pokażesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.01.2009 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Morze nie zamarzło, u nas jednak takich wielkich mrozów nie było! W nocy to do -10 chyba zdołało dojść. Samo morze nas chroni Ale drzewiej to róznie bywało, morze zamarzało nawet do 3km w głąb i to na serio zamarzało. Mam nawet gdzieś zdjęcie nad przeręblą prawie kilometr w głąb morza ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.01.2009 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 W tych oficerkach to juz jak prawdziwa Amazonka bedziesz pomykac Pokaz jakie sobie sprawisz, chetnie zobacze dobra dawaj teraz wzór a potem gotowe pokażesz Miód mi na serce lejecie O, takie będą http://www.okser.pl/sklep/hippica-oficerki-skorzane-dublin-p-744.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 07.01.2009 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Ale i tak u Was cieplej ... Dlugi Targ byl dzisiaj taki piekny ... caly zasniezony, ludzi niewiele, w knajpkach wszedzie wolne miejsca a temperatura przyjazna i prawie do spacerow TYlko swiatelek troche mniej, a i choinka jakby mniejsza ... pod tym wzgledem i w Krakowie i w Wawie jakby ladniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 07.01.2009 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 O, takie będą http://www.okser.pl/sklep/hippica-oficerki-skorzane-dublin-p-744.html Galantne! Jest tylko male ale Jak na moj miejski gust brakuje im tylko jednego ... no tak z 10 - 12 cm szpilki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 07.01.2009 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 nie, no, eleganckie, piękne, jestem pod wrażeniemi aż zazdroszczę trochę.Opić musimy koniecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.01.2009 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 U nas zawsze cieplej, mikroklimat to nie ściema, pogoda jest zupełnie inna niż choćby 30km stąd! Ale wiatry bardzo często dają się we znaki, przeszywające na wskroś, do bólu ... fajne są tylko jak się w domu siedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.01.2009 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 też powiem że pikne bendom bez dużej flachy nie przejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.01.2009 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Opijemy, pewnie!!! Amberciu, no teraz to dałaś mi do myślenia Ciekawe, jakby się sprawdziły Ale może lepiej nie próbowac, nie wiem czy konie podzieliłyby nasze pojęcie elegancji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts