AmberWind 07.01.2009 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Opijemy, pewnie!!! Amberciu, no teraz to dałaś mi do myślenia Ciekawe, jakby się sprawdziły Ale może lepiej nie próbowac, nie wiem czy konie podzieliłyby nasze pojęcie elegancji sadze, ze moglyby pyskowac Oficerki eleganckie ... no to mamy powod do imprezy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.01.2009 22:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Odważę się nawet stwierdzić stanowczo, że nie tylko by pyskowały... jak chcą potrafią użyć bardzo mocnych argumentów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 07.01.2009 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 myślę, że konie łatwiej zaakceptowałyby szpilki, niż ostrogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 07.01.2009 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Wy tu gadu, gadu o koniach, a ja wlasnie odczulam niebywala potrzebe wziecia paru lekcji narciarstwa http://narty.onet.pl/64233,0,1,galeria.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.01.2009 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Nooo, pewnie tak Toluniu, ale na temat ostróg trochę ... powtarzam trochę .. zmieniłam zdanie. Podstawową zasadą jest umiejętność używania ostróg!! Niestety, najczęściej zdarza się, że z dziką radością używają ich ci, których umiejętności jeździeckie są mierne no i nieszczęście gotowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.01.2009 22:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Wy tu gadu, gadu o koniach, a ja wlasnie odczulam niebywala potrzebe wziecia paru lekcji narciarstwa http://narty.onet.pl/64233,0,1,galeria.html Raz jeden jedyny miałam na nogach narty ... biegówki, na których kazano mi zjeżdżać ze stoku To było na zimowisku w Bolkowie, niedaleko Krakowa. Nie powiem, doświadczenie i owszem, ciekawe, ale z lekka bolesne Szczerze powiem: mimo nieciekawych przeżyć chętnie podjęłabym próbę nauczenia się jazdy na nartach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 07.01.2009 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Szczerze powiem: mimo nieciekawych przeżyć chętnie podjęłabym próbę nauczenia się jazdy na nartach W szczegolnosci pod okiem takich instruktorow, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.01.2009 22:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Szczerze powiem: mimo nieciekawych przeżyć chętnie podjęłabym próbę nauczenia się jazdy na nartach W szczegolnosci pod okiem takich instruktorow, co? Ekhm ... obstawałabym jednak przy jakiś nausznikach, żeby się nie przeziębili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.01.2009 22:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Czas się zbierać, nowy dzień nadchodzi, nowe wyzwania .... ale pitolę, spać mi się chce Buziaki na dobranoc zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 08.01.2009 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 dzień doberek Brazunia - wszystkiego dobrego w Nowym Roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.01.2009 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 dzień dobry Brazula wyspałaś się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.01.2009 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Doberek. Pewnie u Księżniczki już jesteś, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.01.2009 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 też się przyszłam przywitać.... nie powiem jak przejżałam katalog instruktorów.... no ostatecznie mogłabym te buciory trochę ponosić, mimo, że w nich też szpilek brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.01.2009 11:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Maluszku ... no gdzie Ty znikasz Tobie również dobrego roku życzę Byłam u Księżniczki Jej Wysokość spacerowała w porannym słońcu, podjadała sianko rozłożone na padoku i ... miała mnie w nosie Dopiero jak ja podeszłam to łaskawie zwróciła na mnie uwagę ... no w życiu nie zgadnę, kto rozpuścił tego konia tak bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 08.01.2009 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 A miałam 2-tygodniowy urlop więc odpoczywałam od wszystkiego - siedziałam w domku, przy kominku, czytałam książki - no po prostu się leniłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.01.2009 12:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Książki to mam - mnóstwo wiele - ale kominka to zazdroszczę straszniście!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 08.01.2009 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Brazunia - wierzę, że już niedługo i Ty będziesz miała swój kominek A i jeszcze się pochwalę, że nabyłam w Ikei drogą kupna półki do biblioteczki. Mają takie śliczne drzw szklane i cudnie się zrobiło Teraz szukam odpowiedniego fotela do czytania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.01.2009 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Oby Maluszku, oby!!!! Na drogach niepewnie, nawet nie bardzo mam jak dojechać, ale może jutro trochę puści, to zmolestuję kolegę i pojadę popatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 08.01.2009 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Zajrzę jutro, sprawdzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.01.2009 17:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Maylandzia, co Ty chcesz sprawdzać?? Czy zmolestowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts