frosch 09.01.2009 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 ja - kogut (nic mi sie nie zgadza , pewnie Hanysow Chiniole nie uwzglednili i za co mam nienawidziec szczura ??? ) a Frosch - koza (temu to sie udalo w zyciu ) braza , mam pluc czy jak ? nie bylam na poprzedniej stronie, bo pracowalam i nie wiem czy jeszcze aktualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.01.2009 14:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Jamles, gratulacje dla córci, nie wiem jak tego dokonała, ale na pewno zasłużyła!!!! Frosia, spoko, pogoda okrooooopna ... odwilż z całym dobrodziejstwem inwentarza, to znaczy mokro, buro, ponuro i do dupy!!!! Nie ma co marzyć o wycieczkach Córcia mi niedomaga, chyba jakaś wirusówka, no w mordę jeża .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.01.2009 14:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 ja szczurem jezdem..echh..masakra..niom.. Spoko ... to inteligente stworzenia som, na pewno się na coś łapiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 09.01.2009 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 łapiem...hehe ale ja mam nie musem siem łapać wolem byc scurem nis np świniom hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.01.2009 14:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 łapiem...hehe ale ja mam nie musem siem łapać wolem byc scurem nis np świniom hehehe No i sam widzisz ... zawsze znajdzie się jasna strona mocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 09.01.2009 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 no to teraz czekamy na kogoś spod znaku świni kto się obruszy wskazując na jeszcze inne żyjątko gorsze od świni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 09.01.2009 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 braza ze jestem scurem to wim jus z 10 lat heheh...nawet mom ksoaskem ło tem kiedys na jakies urodziny dostałem.. heheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.01.2009 14:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Świnia jest spoko, w każdym razie we własne gniazdo nie sra ... tak mówia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.01.2009 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 dobra brazolek jak przyjdzie pora daj jakiegos cynka, bo wiesz , ze nie zawsze mam czas zajrzec na foruma jamles , nagrodzisz corcie mam nadzieje sowicie za taki wybryk usciskaj ja ode mnie mnie sie snilo , w zeszlym roku , ze braza zdala i myslalam , ze jest juz po wszystkim (moj synalek zdal - za 3 podejsciem , ale udupiali go za takie bzdety , ze mnie odeszla ochota na te kursy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.01.2009 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 no to teraz czekamy na kogoś spod znaku świni kto się obruszy wskazując na jeszcze inne żyjątko gorsze od świni Golebia w horoskopie chinskim nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.01.2009 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 no to teraz czekamy na kogoś spod znaku świni kto się obruszy wskazując na jeszcze inne żyjątko gorsze od świni Golebia w horoskopie chinskim nie ma. i kreta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.01.2009 14:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Duchu, zlituj się, co to jest ksoaska ... czyżby książka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.01.2009 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Duchu, zlituj się, co to jest ksoaska ... czyżby książka tak , ksiazka ......po slasku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.01.2009 14:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Ja to sobie odbój chwilowy z prawkiem dałam ... nabieram dystansu, bo przyszedł moment, że warczałam i miałam mordercze zamiary .... Powoli wracam do normy i zacznę od nowa Duchu, moja córcia jest Szczurem , ale szok przeżyłam, bo mój Szanowny to Smok Ło jasssooo, a ja bez bojaźni najmniejszej do Niego podchodzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.01.2009 14:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Duchu, zlituj się, co to jest ksoaska ... czyżby książka tak , ksiazka ......po slasku Najwyższy czas wrcić do nauki języka ... przyjaciół z południa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.01.2009 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Duchu, zlituj się, co to jest ksoaska ... czyżby książka tak , ksiazka ......po slasku Najwyższy czas wrcić do nauki języka ... przyjaciół z południa opuscilas sie ostatnio w nauce okropnie ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 09.01.2009 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 froshka wie wsytko ale to litheróffka byłok.. na pocieszenie.. Kasia:muszę Ci coś powiedzieć mateusz: no co tam ? Kasia: bo widzisz... jestem dziewicą od dwóch lat mateusz: lol... * * * * a: kasy potrzebuję... weź pożycz, Ty zawsze masz dużo r: na % a: tak, tak ;D r: miałem na myśli odsetki -.- kocham rozmowy trollowane hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.01.2009 14:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Duchu, zlituj się, co to jest ksoaska ... czyżby książka tak , ksiazka ......po slasku Najwyższy czas wrcić do nauki języka ... przyjaciół z południa opuscilas sie ostatnio w nauce okropnie ..... O wybaczenie proszę ... ja się poprawię, naprawdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.01.2009 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Duchu, zlituj się, co to jest ksoaska ... czyżby książka tak , ksiazka ......po slasku Najwyższy czas wrcić do nauki języka ... przyjaciół z południa opuscilas sie ostatnio w nauce okropnie ..... O wybaczenie proszę ... ja się poprawię, naprawdę okey bo cie odprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.01.2009 14:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 A ja się dam odprawić, myślisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts