ghost34 09.01.2009 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 hłe hłe...se frelki pogodoły...piknie piknie nie inacy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.01.2009 14:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 A pewnie, że piknie, Duchu, my zawsze tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 09.01.2009 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 froshka to chybok kajś i z meich father..landhofych łokcholic juz zech dofno mioł w anshlusie jom sapytoc skad jezd..wim ze w reichu przemieszkuje tyros..matko s córkhom i pon buczku rostomaity.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.01.2009 14:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 A dlaczego Ty wzywasz Pana Bócka???? Toż Reich to nie Księżyć, daleko nie mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 09.01.2009 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 froshka to chybok kajś i z meich father..landhofych łokcholic juz zech dofno mioł w anshlusie jom sapytoc skad jezd..wim ze w reichu przemieszkuje tyros..matko s córkhom i pon buczku rostomaity.. no dobra Braza tłumacz ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.01.2009 14:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Frosia to chyba jest z moich okolic, już dawno małem zamiar ją o to zapytać, skąd jest...wiem, że w Niemczech pteraz mieszkają .. matko i córko i panie Boże kochany - tego ostatniego nie jestem pewna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 09.01.2009 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 braza hahah bdb..rostamaity nic innego jak przeróżny..( tzn to bylo kiedys dla ewangelików..których wiele u nas i katolików aby ostudy nikomu nie srobic wis?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 09.01.2009 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Frosia to chyba jest z moich okolic, już dawno małem zamiar ją o to zapytać, skąd jest...wiem, że w Niemczech pteraz mieszkają .. matko i córko i panie Boże kochany - tego ostatniego nie jestem pewna noooo zacnie się tym rozprawiłas.... polac jej.... http://images20.fotosik.pl/246/adcf11ef10090c75.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.01.2009 15:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 No teraz mundra jestem ... nie pasował mi ten kochany do roztomaity A ostuda to ... przykrość??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.01.2009 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Frosia to chyba jest z moich okolic, już dawno małem zamiar ją o to zapytać, skąd jest...wiem, że w Niemczech pteraz mieszkają .. matko i córko i panie Boże kochany - tego ostatniego nie jestem pewna duch pytej o co chcesz , nojlepiyj na priwie abo przi piwie jo je dziolcha z Bojten-City , prawie łod urodzenio, bo mie smatulom do Zbrosławic tech kole Pyskowic do rodzynio wywieźli . sciymniali , ze majom rymont we krankenhauzie, bo mie zodyn nie chciol loglondac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.01.2009 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 No teraz mundra jestem ... nie pasował mi ten kochany do roztomaity A ostuda to ... przykrość??? nie take brunotne fleki na gymbie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.01.2009 15:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Frosia, no lekarze w panikę wpadli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.01.2009 15:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 No teraz mundra jestem ... nie pasował mi ten kochany do roztomaity A ostuda to ... przykrość??? nie take brunotne fleki na gymbie To kłótnia, Żabo przebrzydła a nie zaraz tam mordobicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 09.01.2009 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 heheh wszycho jaze ale bojten-city nie wiem kaj jezd..i co to za miasto jezd.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.01.2009 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 No teraz mundra jestem ... nie pasował mi ten kochany do roztomaity A ostuda to ... przykrość??? nie take brunotne fleki na gymbie To kłótnia, Żabo przebrzydła a nie zaraz tam mordobicie te , dziolcha posznupej se w Wikipedyji co to ostuda , a potym sie wadz , ja ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.01.2009 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 heheh wszycho jaze ale bojten-city nie wiem kaj jezd..i co to za miasto jezd.. miyndzy Chorzowym a Zabrzym szukej ale nie zerkej na Ruda , bo jo jest blondyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 09.01.2009 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 tyle ze to raczyj salesy łod landu i anslushu u nos..wstyd..wstret.. kajs indyj w opolskiem czy cieszynskiem..to juz moze byc..froshka wis... ruda..heh ale kiero bo 9 jest na slunsku... przes mój plac w naszy stadt ruda to przepływo rasym s nacynom wis...jakie to miasto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.01.2009 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 tyle ze to raczyj salesy łod landu i anslushu u nos..wstyd..wstret.. kajs indyj w opolskiem czy cieszynskiem..to juz moze byc..froshka wis... ruda..heh ale kiero bo 9 jest na slunsku... przes mój plac w naszy stadt ruda to przepływo rasym s nacynom wis...jakie to miasto? przeca jo wiym co to jest łostuda , ale braza niy .... gorole godajom ostuda na te bronotne fleki u takich starych bab jak jo nie powiym , bo ganba sniymi lazic jak nie wym co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.01.2009 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 duch jo wiym kaj ta twojo Ruda jest u nos ino petok plynie, co sie Bytomka nazywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 09.01.2009 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 to jo jush jezd nach house apropo..kuniec..szychty raise nach house mnie cyko teros..i kompiel..potym byda..kole trzech cwierci na siodmom..nara.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts