nitubaga 09.01.2009 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 no ja wymiękłam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.01.2009 15:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 No teraz mundra jestem ... nie pasował mi ten kochany do roztomaity A ostuda to ... przykrość??? nie take brunotne fleki na gymbie To kłótnia, Żabo przebrzydła a nie zaraz tam mordobicie te , dziolcha posznupej se w Wikipedyji co to ostuda , a potym sie wadz , ja ? W Wikipedii to są plamy na gębie, a w słowniku gwary śląskiej to kłótnia, nieporozumienie ... no to qurna o soooookaman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.01.2009 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 no ja wymiękłam.... kochana , poduczysz sie troche i bedzie madra jak braza choc ja bym jej bdb za tlumaczenie nie dala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.01.2009 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 No teraz mundra jestem ... nie pasował mi ten kochany do roztomaity A ostuda to ... przykrość??? nie take brunotne fleki na gymbie To kłótnia, Żabo przebrzydła a nie zaraz tam mordobicie te , dziolcha posznupej se w Wikipedyji co to ostuda , a potym sie wadz , ja ? W Wikipedii to są plamy na gębie, a w słowniku gwary śląskiej to kłótnia, nieporozumienie ... no to qurna o soooookaman no wlasnie kobietom wyskakuja te plamy na starosc .normalnie jest to jakies hormonalne nieporozumienie i zaczynaja sie klocic z mezami, na co dowodem sa watki zalozone przez Chefapaula i Bodzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.01.2009 15:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 no ja wymiękłam.... kochana , poduczysz sie troche i bedzie madra jak braza choc ja bym jej bdb za tlumaczenie nie dala Wiedźma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 09.01.2009 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 no ja wymiękłam.... kochana , poduczysz sie troche i bedzie madra jak braza choc ja bym jej bdb za tlumaczenie nie dala wiesz co nie wiem czy mam tyle samozaparcia.... bo Ty to choć litość masz, a ten Duchaty to cały czas tak zasuwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.01.2009 16:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Nitusia, od czasu do czasu zerknij tutaj, http://www.slownik_slaski.itatis.pl/ chociaż Oni czasami to nie wiem po jakiemu gwarzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 09.01.2009 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 ło matko elektryczna na godzinke zostawić i tyyyyyle nagadają, że... no i jeszcze jak mój wójek, który przyjeżdżał daaaaawno temu no Braza bądź człowiek i tłumacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 09.01.2009 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Nitusia, od czasu do czasu zerknij tutaj, http://www.slownik_slaski.itatis.pl/ chociaż Oni czasami to nie wiem po jakiemu gwarzą ooooo to Ty cwna bestia jesteś to juz mi Duchaty nie straszny - Duch słyszy? no a teraz lecę po Bąki do przedszkola, będe jakos wieczorkiem papatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.01.2009 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 no ja wymiękłam.... kochana , poduczysz sie troche i bedzie madra jak braza choc ja bym jej bdb za tlumaczenie nie dala wiesz co nie wiem czy mam tyle samozaparcia.... bo Ty to choć litość masz, a ten Duchaty to cały czas tak zasuwa poznasz go blizej to i zrozumiesz braza my nie gaworzymy my se ino łosprawiomy o naszych Faterlandach potym pogodomy, bo ida warzic obiod z kolacjom cuzamen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.01.2009 16:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Dobra, idź warzyć, ja też lecę córci potowarzyszyć, bo Jej smutno. Noż w mordę, ta pierońska wirusówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 09.01.2009 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 ze dwa dni mnie tu nie było i .......... oczywiście nie wiem w czym rzecz ... ......jakieś plamy, wiedźmy, Szczury, Smoki itp. ... jestem zagubiony ...........i przybity Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 09.01.2009 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 ze dwa dni mnie tu nie było i ..... ..... oczywiście nie wiem w czym rzecz ... ......jakieś plamy, wiedźmy, Szczury, Smoki itp. ... jestem zagubiony ...........i przybity ooooooo a co Cię stuknęło, że Cie przybiło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 09.01.2009 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 ooooooo a co Cię stuknęło, że Cie przybiło? ....nic....... na szczęście nie zadaję się z młotami (odpukać) .... po prostu słowo "przybity" pasuje bardziej do gwoździa niż "zagubiony" .... Dziękuję za troskę nitubaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.01.2009 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 nyjgelek przibijo cie chcica na cigareta prziznej sie a duch mo juz szpyjtung Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 09.01.2009 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 witanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.01.2009 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 witanko serwus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 09.01.2009 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 witanko serwus hello Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 09.01.2009 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 nyjgelek przibijo cie chcica na cigareta prziznej sie a duch mo juz szpyjtung czuję, że to do mnie ...ale nie rozumiem szpyjtunga ... ... zresztą pal sześć .... może szpyjtung to fajka ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 09.01.2009 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 witanko serwus hello cze dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts