frosch 09.01.2009 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 nyjgelek przibijo cie chcica na cigareta prziznej sie a duch mo juz szpyjtung czuję, że to do mnie ...ale nie rozumiem szpyjtunga ... ... zresztą pal sześć .... może szpyjtung to fajka ... szpyjtunga zodyn nie rozumi jeaczek tyz ci pszaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 09.01.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 nyjgelek przibijo cie chcica na cigareta prziznej sie a duch mo juz szpyjtung czuję, że to do mnie ...ale nie rozumiem szpyjtunga ... ... zresztą pal sześć .... może szpyjtung to fajka ... szpyjtunga zodyn nie rozumi jeaczek tyz ci pszaja a co pszaja?? ja Cię, że też... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.01.2009 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 A ja mam problem!!! Córcia ma gorączkę, ale co wypije trochę płuyu to leci do kibelka!! Nie chcę Jej dawać tabletki na zbicie gorączki, bo tabletkę musi popić, a po wypiciu wody zaraz na pewno znowu będzie Ją rwało!! Gdzie te zimne okłądy robić - na wewnętrznej stronie nadgarstków i nad kostkami????Poradźcie coś, proszę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.01.2009 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 moja mama robila bratu oklady na czolo i lydkimozna tez wykapac w temperaturze okolo 2 stopnie mniejszej niz cieplota cialaale jesli nie jest to straszliwa goraczka , lepiej jej nie zbijacorganizm sam w ten sposob walczy z chorobazrob jej herbate z malin lub z lipy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.01.2009 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Nie mogę, bo po wszystkim rzyga!!!! sorry, za obrazowość!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.01.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 a jaka ma temperature? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.01.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 braza nie jestem lekarzem , ale jesli temperatura nie jest za wysoka , przeczekaj, nie panikujjesli jednak jest alarmujaca , dzwon na pogotowie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.01.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 a okłady to najlepiej woda z octem na czoło i kark i można jeszcze przecierać wnętrze dłoni i pod stopami jeśli podejrzewasz że wirusówka to po troszku odgazowanej coli Jej dawaj i jeśli tylko wymiotuje to zawsze można dać czopek przeciwgorączkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.01.2009 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Nie, alarmująca nie jest, ale najgorsze są te wymioty i ból. Jak Jej dam coś przeciwbólowego, to od razu leci do kibelka. Lekarz powiedział, że to wirusówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.01.2009 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Narazie lecę z Nią posiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.01.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 trzymam kciuki za poprawe samopoczucia coruni !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 09.01.2009 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Brazuś, u nas też wśród dzieci znajomych taki wirus, pierwszy dzień najgorszy, jutro już będzie lepiej.Płyny podawaj dawką małej łyżeczki raz na 10 minut. Będzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 09.01.2009 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 niom kurna trochem siem sposniłek... nituś spoko jus jo cosik wythinkujem... braza powodzenia ..zyczem..i przykro mi ( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.01.2009 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 trocha ????? buahahahhahah co ty robisz w tyj robocie ?fest musisz sie marasic , co potym sie tak dugo musisz moczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 09.01.2009 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 co jo arbajtuje to arbajtuje nie smarasza sie fcale jak juz to rtuszym s drukarki.. u bracika zech był bo gizd kompa łopanofac nie poradzi to mu musza pomagac..niom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.01.2009 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 nie nooo, jak pomogosz familiji to zes jest rozgrzyszony amen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 09.01.2009 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 no jo mysla nie inacy..ale juz mnie to wnerwio wisz..jerona kandego wiela idzie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.01.2009 23:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 tela asz chop zalapie jo mialach tak z pol roku tymu na gowie kuzyna frosza z jego babom (oba po 50-tce, nigdy nie mieli z kompym nic do czynienio ) i powiym ci ze sie udalo i zech jest sztolc jak nie wiym co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 09.01.2009 23:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 ja jo to tyz do ornungu musza doprowadzić jakisi ład musi byc nie inaczyj..ale co mnie to sdroffio kosztuje..jeronie..ci godom..nerfóf kupa.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.01.2009 23:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 nie lamyntuj pudziesz do Raju mie tam nie spotkosz , bo jo do piekla ida Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts