Reyzel 21.11.2007 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 ja też tak tylko na minutkę dzien dobry wpadłam powiedzieć I miłego dzionka życzyć. Powodzenia w ustalaniu przeprawy z bankiem Brazunia ps. co miało to poszło, może coś pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.11.2007 14:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 Łaskawy bank teoretycznie dał czas do 28.12. No wzruszyli mnie normalnie, ale dopóki na piśmie nie dostanę, taki gwizdek uwierzę Pani Mecenas wyśle im dzisiaj pismo z kolejną naszą propozycją i da im do zrozumienia, że tak do końca w porządku to nie są! Ciekawi mnie, ile czasu zajmie im tym razem przesłanie odpowiedzi Anoleiz kochana, jakoś to mi już wychodzi, ale uuuuu ... ciężko niemocie ... Dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.11.2007 14:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 ja też tak tylko na minutkę dzien dobry wpadłam powiedzieć I miłego dzionka życzyć. Powodzenia w ustalaniu przeprawy z bankiem Brazunia ps. co miało to poszło, może coś pomoże Dziękuję Jak pisałam niby dali czas, ale ... Już im nie wierzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.11.2007 14:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 Dzień dobry! Co słychać? Jakoś tak nerwowo wczoraj było, ale najgorsze wyładowania chyba już za nami Nie znikaj mi tak ni z tego ni z owego, bo to stresujące jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 21.11.2007 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 Brazunia dla Ciebie wszystko i o żadnej niemocie tu nie może być mowy... jak Ci idzie już, to i dobrze, znaczy kumata i tej wersji się trzymamy pozdrawiam serdecznie i znowu w przelocie wracam do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 21.11.2007 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 ja też tak tylko na minutkę dzien dobry wpadłam powiedzieć I miłego dzionka życzyć. Powodzenia w ustalaniu przeprawy z bankiem Brazunia ps. co miało to poszło, może coś pomoże Dziękuję Jak pisałam niby dali czas, ale ... Już im nie wierzę Może tym razem się wywiążą ?? Trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.11.2007 14:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 Reyzel - ja trzymam kciuki za Twoje nadproża Anoleiz jeszcze jedno - zapisuję to wszystko na razie jako szkice, czy w takim razie włączając podgląd bloga nie zobaczę efektu końcowego ze zdjęciami? Nie wiem, czy jasno się wyrażam... Ktoś tu "kumata" o mnie mówił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 21.11.2007 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 szkice są niewidoczne na blogu bezpośrednio to coś jak w poczcie - kopie robocze, dopóki nie wyślesz tak jakby ich nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.11.2007 14:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 szkice są niewidoczne na blogu bezpośrednio to coś jak w poczcie - kopie robocze, dopóki nie wyślesz tak jakby ich nie było Znaczy się, dobrze kombinowałam. Ufff - jakie to trudne jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 21.11.2007 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 Reyzel - ja trzymam kciuki za Twoje nadproża Anoleiz jeszcze jedno - zapisuję to wszystko na razie jako szkice, czy w takim razie włączając podgląd bloga nie zobaczę efektu końcowego ze zdjęciami? Nie wiem, czy jasno się wyrażam... Ktoś tu "kumata" o mnie mówił dzięki Brazunia ps. a gdzie ten adres tego bloga [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.11.2007 14:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 Reyzel - ja trzymam kciuki za Twoje nadproża Anoleiz jeszcze jedno - zapisuję to wszystko na razie jako szkice, czy w takim razie włączając podgląd bloga nie zobaczę efektu końcowego ze zdjęciami? Nie wiem, czy jasno się wyrażam... Ktoś tu "kumata" o mnie mówił dzięki Brazunia ps. a gdzie ten adres tego bloga [/b] On się dopiero rodzi, w okropnych bólach Jak już będzie małe co nieco, to się pochwalę Masz linka, to sama sprawdź, że niewiele tam jeszcze jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.11.2007 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 Łaskawy bank teoretycznie dał czas do 28.12. No wzruszyli mnie normalnie, ale dopóki na piśmie nie dostanę, taki gwizdek uwierzę Pani Mecenas wyśle im dzisiaj pismo z kolejną naszą propozycją i da im do zrozumienia, że tak do końca w porządku to nie są! Ciekawi mnie, ile czasu zajmie im tym razem przesłanie odpowiedzi Instytucja Janosika lub innego zbója powinna wrócić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.11.2007 15:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 Łaskawy bank teoretycznie dał czas do 28.12. No wzruszyli mnie normalnie, ale dopóki na piśmie nie dostanę, taki gwizdek uwierzę Pani Mecenas wyśle im dzisiaj pismo z kolejną naszą propozycją i da im do zrozumienia, że tak do końca w porządku to nie są! Ciekawi mnie, ile czasu zajmie im tym razem przesłanie odpowiedzi Instytucja Janosika lub innego zbója powinna wrócić Podpis składam swój osobisty pod tym stwierdzeniem!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 21.11.2007 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 Braza... nie mam skąd niby ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 21.11.2007 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 Łaskawy bank teoretycznie dał czas do 28.12. No wzruszyli mnie normalnie, ale dopóki na piśmie nie dostanę, taki gwizdek uwierzę Pani Mecenas wyśle im dzisiaj pismo z kolejną naszą propozycją i da im do zrozumienia, że tak do końca w porządku to nie są! Ciekawi mnie, ile czasu zajmie im tym razem przesłanie odpowiedzi Instytucja Janosika lub innego zbója powinna wrócić Podpis składam swój osobisty pod tym stwierdzeniem!! Ja też Może jak zbierzemy 1000 podpisów, to ktoś tę naszą petycję rozpatrzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.11.2007 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 Braza... nie mam skąd niby ?? no właśnie, skąd??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 21.11.2007 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 Braza... nie mam skąd niby ?? no właśnie, skąd??? Z kont ?? ( reklama banku mi się skojarzyła ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.11.2007 15:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 Braza... nie mam skąd niby ?? No przecież wysyłałam na priv Qurczę, to ja taka zakręcona jestem!!!! Narazie to ja się zastanwiam, czy faktycznie to robić ... ale jak nie spróbuję, to nie będę wiedziała ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 21.11.2007 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 Braza... nie mam skąd niby ?? No przecież wysyłałam na priv Qurczę, to ja taka zakręcona jestem!!!! Narazie to ja się zastanwiam, czy faktycznie to robić ... ale jak nie spróbuję, to nie będę wiedziała ... Nie mam Dostałam tylko adresik mailowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.11.2007 15:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 Braza... nie mam skąd niby ?? No przecież wysyłałam na priv Qurczę, to ja taka zakręcona jestem!!!! Narazie to ja się zastanwiam, czy faktycznie to robić ... ale jak nie spróbuję, to nie będę wiedziała ... Nie mam Dostałam tylko adresik mailowy Pewnie miałam zamiar, i nie wyszło Może i lepiej, podam zanim udostępnię szerokiemu ogółowi, to się wypowiesz Jeszcze troszkę, bo chcę parę pomieszczeń zrobić i wtedy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts