ghost34 10.01.2009 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 braza nie wiesz co to za kara?? froshka jokbych ino wiedzioł ..to bych ci co padoł a tak.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.01.2009 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Żabuś to może z wiosną będzie co nowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 10.01.2009 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 te, karlus , rychtuj sie na ta impra ..... klata ogolono? mani i pedi kiury tyz zrobione ? zelfix na gowie ? ida, bo i tak mom dzisioj kara - moj widziol fota ze klassentreffera .... verunia ty mosz ostatnio tupet, wiysz ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 10.01.2009 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Żabuś to może z wiosną będzie co nowego zgin !!! tfuuu !!! przepadnij !!! tfffuuu, tfu .....maro nieczysta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.01.2009 17:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Zanotowałam niespotykaną o tej porze roku zwiększonaą aktywnośc żab więc zapytuję co słychac? Bardzo trafne spostrzeżenie Rany, córcia śpi już prawie 2 godziny, zwycięstwo chyba!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.01.2009 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Dobry wieczór tylko powiem i idę sie szykowac na imprę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.01.2009 17:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Dobry wieczór tylko powiem i idę sie szykowac na imprę Spożyj z lekka i za mnie, dobrze Baw się dobrze!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.01.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Dobry wieczorek! My też się na imprę szykujemy - Andrzej właśnie na dole walczy z nartami, coby wiązania do nowokupionych butów dopasować. Wero i Madzia nabyły pierwsze meirzone buty. Za to Małgo zmierzyła chyba ze 20 par (na mrozie, bo kupujemy na giełdzie używane) i żadne jej nie pasiły. W końcu wybrała - najdroższe oczywiście!!! Tylko te za 100 jej nie gniotły! Księżniczka na ziarnku grochu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.01.2009 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Łoł!!!! To gdzie Wy na tę imprę się wybieracie???? Coraz bardziej lubię Madzię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.01.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Do Sieprawia jedziemy - najbliżej.A czemu akurat Madzię wyróżniłaś dzisiaj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.01.2009 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Bo ja też zawsze to co najdroższe w zasięgu ręki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.01.2009 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Idę, Młoda znowu się zwija. Papatki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.01.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.01.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Bo ja też zawsze to co najdroższe w zasięgu ręki Ale to Małgo wybrzydzała i wybrała najdroższe z mierzonych (wcześniej przewidująco nie dałam Jej do mierzenia na innym stoisku takich za 150). Madzia przymierzyła pierwsze, jeszcze przed wejściem na oficjalną giełdę, która jest droższa, i od razu stwierdziła, że dobre (za 70 zł jedynie). Weroniki też kosztowały 100, ale Jej rozmiar to już tak po 180 chodził na stoiskach oficjalnej giełdy. No i liczymy na to, że noga nie będzie Jej rosła w takim tempie jak Małgo. Nie udalo nam się opchnąć butków, z których Małgo wyrosła. Wrzucimy je do komisu. A tak poza tym, to mieliśmy powtórkę z rozrywki i odwiedziliśmy dwa markety budowlane. Może wreszcie nasz kominek powstanie... I blat w pracowni... I może uda nam się dożyć jakoś do pierwszego... No ale w razie czego mamy duże zapasy makaronu, więc... jedziemy na te narty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.01.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Kurczę, a już miałam nadzieję, że z Karlitą lepiej jest. Kciuki za nią cały czas trzymam, pozdrów ją serdecznie i dogadzaj ile wlezie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.01.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 ucałuj Córcie Brazula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.01.2009 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 Agduś, myślałam o Małgo, napisałam o Madzi, chociaż to nie ujmuje mojej ogromnej sympatii to tej drugiej panny Słoneczne dzień dobry. Ładną mam pogodę za oknem, a my w domu ... no psia krętka!! Córcia narazie .... odpukać ... tfu...tfu...tfu ... nie narzeka, nadzieja więc jest .... Rosołek gotuję po konsultacja z ciocią Depsią tylko drobiowy, może córcia choć odrobinę w siebie wessa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.01.2009 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 Agduś, ja już pisałam ... róbcie ten kominek, jak makaronu zabraknie to ja wyślę!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 11.01.2009 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 Jamles, gratulacje dla córci, nie wiem jak tego dokonała, ale na pewno zasłużyła!!!! egzaminator swoj chop znaczy sie hanys i mioł pecha, jak przestawioł dziołsze auto to mu motor zgosł i dziołsze nie liczoł tego za byka, a sztyry razy abo i piyńć razy jej zgosł, nie zaliczoł ino parkowania, bo ponoć mało równolegle do krysków stanyła, a i jeszcze wiedzioł kaj w naszyj wsi woda leci ze źródełka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.01.2009 15:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 Jamlesik, swój, nie swój, ale i tak zasłużyła!! Cholera, musze się w końcu zmobilizować i zadzwonić do tego mojego jenstruktora coby mnie na kolejny egzamin zapisoł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts