braza 13.01.2009 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Sztabie mój jedyny i kochany, informacje z pola walki są następujące: córcia dobrze, ja do dupy!!!! Dopadło mnie, wczoraj bardziej przypominałam worek po kartoflach, niż osobnika rasy ludzkiej Jedno jest pewne: mam mięśnie, mam dużo mięśni - czuję je jak jasna cholera Kończę, powoli tracę czucie w paluchach, przyszłam tylko raport złożyć. Wybaczcie, że nie zajrzę nigdzie więcej. Buziaki duże!!! Piątka, no ja Cie normalnie ..... dobrze że się znalazłaś!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 13.01.2009 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Brazunia - trzymaj się cieplutko zdrófka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 13.01.2009 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 kuruj sie brazella Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.01.2009 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 dzień dobry Brazunia wracaj do zdrowia szybciutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 13.01.2009 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Witanko! Brazka kochana szybkiego powrotu do zdrówka życzę! Mojego męża też w kościach łamie mam nadzieję, że rozchodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 13.01.2009 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Jedno jest pewne: mam mięśnie, mam dużo mięśni - czuję je jak jasna cholera To pewnie Szefowa grypę załapałaś.... Dobrze, że jeździsz na koniku a nie na kaczce na przykład .... bo ptasią (tfu tfu )byś mogła mieć .... a tak to się szybko wykurujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.01.2009 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Sztabie mój jedyny i kochany, informacje z pola walki są następujące: córcia dobrze, ja do dupy!!!! Dopadło mnie, wczoraj bardziej przypominałam worek po kartoflach, niż osobnika rasy ludzkiej Jedno jest pewne: mam mięśnie, mam dużo mięśni - czuję je jak jasna cholera Kończę, powoli tracę czucie w paluchach, przyszłam tylko raport złożyć. Wybaczcie, że nie zajrzę nigdzie więcej. Buziaki duże!!! Kurna felek, ja wiedziałam, że Ty to bankowo od Karli złapiesz, nie chciałam głośno gadać, żeby nie zapeszyć, no ale nie udało się. Kuruj się kochana i zdrowiej szybko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 13.01.2009 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Zdrowiej brazunia, zdrowiej!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 13.01.2009 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 kuruj sie Brazusiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.01.2009 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Nie wychodź spod pierzynkiZdrówka zyczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 13.01.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 brazuniu, oj zal mi Ciebie ... zal ... takie chorobska lubia byc mocno zarazliwe i niestety swoje potem trzeba odchorowac ... Cora pewnie rewanzuje Ci sie rosolkiem i ciepla herbatka ... Trzymajcie sie Dziewczyny i byle do wyzdrowienia Amber, a nie masz jakich nowszych fotek Majusi i małego? Może być u mnie w komentach, coby Brazuni nie zasmiecać. Moja lubić na Majuta popatrzeć. Depsiu, okrutnie zaniedbuje sie w prywatnych zdjeciach Moze dlatego, ze pracy duzo i wlasciwie nie rozstaje sie z aparatem i kompem ... Ale jak nadrobie to i owo, to cos wrzuce Majkowo-Pluszowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.01.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Braza, witaj w klubie Leże i kwiczę, jestem ugotowana jak nie wyzdrowieję do piątku to małż ma przesr... bo to on mnie zaraził. W piątek mamy jechac na skoki do Zakopca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 13.01.2009 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 14.01.2009 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 wszyscy zdrowi już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 14.01.2009 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Dzień dobry? Brazunia jak się miewasz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 14.01.2009 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Braza, i ja o zdrówko pytam, trzymaj się kobieto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.01.2009 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Dzień doberek. Znowu wieści brak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.01.2009 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 dzień dobry Braza daj jaiś znak cio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 14.01.2009 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 dżokejka może już dość tego Twojego chorowania, bo reszta forum się do nerwowego dochtora dostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 14.01.2009 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Braza, żyjesz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts