monikach 15.01.2009 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Cześć Ludziska! Śniegiem sypnęło...piknie jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 15.01.2009 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Cześć Ludziska! Śniegiem sypnęło...piknie jest! u ans wczoraj padal deszcz i juz po sniegu najdziwniejsze jest to, ze nie ma ciapy pewnie Niemce dobre odprowadzenia kanalowe robia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 15.01.2009 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 U nas dzisiaj raniutko sypało śnieżkiem, mrozik jest taki malutki czyli -2. Jest nieźle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 15.01.2009 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Cześć Ludziska! Śniegiem sypnęło...piknie jest! u ans wczoraj padal deszcz i juz po sniegu najdziwniejsze jest to, ze nie ma ciapy pewnie Niemce dobre odprowadzenia kanalowe robia Oni wszystko mają naj... u nas drogi sypnęli solą i przez chwilę błoto było, ale już jest o.k. po szkole idę z dzieckami zjeżdżać z górki na worku dziwnie na mnie patrzyły jak im to mówiłam na worku??? a co sanki się popsuły??! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 15.01.2009 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 jak poczuja predkosc worka , sanki pojda w odstawke sprobuj na zwyklej reklamowce , czadersko jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 15.01.2009 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 jak poczuja predkosc worka , sanki pojda w odstawke sprobuj na zwyklej reklamowce , czadersko jest to już musi być hardcor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.01.2009 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Przyszłam Jamlesik, godej co jest z tym niewygodnym !!!!! Łepetyna mi z rana lekko nawalała, ale już jest w miarę okey. Próbuję zgrać parę filmów na płyty, żeby było co oglądać, nie wiem czy mi się uda, ostatnio mało inteligentna jestem Wiem że Nero jest debeściarski do tego celu, ale może znacie jeszcze jakieś inne programy, równie dobre??? Miłego dzionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 15.01.2009 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 uzywalam kiedys Alkoholu 120 %, po tym jak mi Nero pokazywal jakies durne komunikaty i nie chcial nagrywac plyt i bylam zadowolona po formacie kompa wrocilam do Nero, bo sie jakos tak przyzwyczailam a co chcesz ogladac ? wczoraj z Froschem zrobilismy sobie seansik choc nienawidze horrorow podobal mi sie film "Glosy" mam jeszcze dwojke , moze dzisiaj zobacymy "Cale szczescie" luzackie , mozna obejrzec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.01.2009 11:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 A nas z córcią wzięło na luuuuzzzzzz ... mam do przegrania starą jak świat baśn fantasay "Willow" z Valem Kilmerem, mam "Indianę Jonesa IV", mam równie starą i równie cudowną "Niekończącą się opowieść" - wszystko na kompie, a ja lubię wygodnie, w pozycji horyzontalnej oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 15.01.2009 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 mnie kiedys tak wzielo na de Fones'a hahhaha mykam, obiad gotowac , narka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.01.2009 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Noooo, buziaki Ugotuj i dla mnie, przy okazji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 15.01.2009 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.01.2009 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 mnie kiedys tak wzielo na de Fones'a hahhaha mykam, obiad gotowac , narka Frosia, a masz coś z de Funesa? Ja to chętnie bym przegrała... A już najbardziej na świecie bym się cieszyła z każdego jednego odcinka "Detektywa Monka". Kocham tego faceta! Pytałam nawet w wątku serialowym, czy ktoś nie ma, mogę się wymienić na Hiacyntę Bukietową, ale jakoś nie ma odzewu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 15.01.2009 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Frosia, a masz coś z de Funesa? taa .....spokoj i cierpliwosc zrobie przeglad , bo nam nagrane na roznych plytkach z innymi filmami i ci przegram kiedys namietnie chodzilam na jego filmy do kina zandarmow wszelakich w tv ogladalam milion razy i nadal jeszcze moge moge wylaczyc fonie i tak bede smiac na sam jego widok jak znajde gdzies w sieci Monka (ulubienca Froscha) to ci sciagne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.01.2009 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Oj, byłoby wspaniale. Może chcielibyście "Co ludzie powiedzą?"? Mam prawie wszystkie, mogę Wam przegrać. To naprawdę śmieszne jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 15.01.2009 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 to ja sie pisze na Hiacynte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.01.2009 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Braza, co robia zony marynarzy jak marynarz odplywa? Nie tak w ogole, ale zaraz po? Upijaja sie, ida na zakupy...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.01.2009 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 dobry wieczór tylko powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.01.2009 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Kochani, ratunku!!!! Chciałam tylko nagrac film i ... perdut, cały system w drobiazgi!!!! Wgrałam wszystko od nowa, ale nie mogę zainstalować sterowników z płyty, chociaż wcześniej nie było problemów. Czy ktoś z Was zna się na tym, bo mi wyskakuje komunikat Motherboard Support CD does not support this operating system (WNT_6.0_MCE)! Weszłam na stronę Asusa, ale ni diabła nie kumam o co chodzi!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.01.2009 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 łoooooooooooo ja siem nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts