malgos2 15.01.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Kochani, ratunku!!!! Chciałam tylko nagrac film i ... perdut, cały system w drobiazgi!!!! Wgrałam wszystko od nowa, ale nie mogę zainstalować sterowników z płyty, chociaż wcześniej nie było problemów. Czy ktoś z Was zna się na tym, bo mi wyskakuje komunikat Motherboard Support CD does not support this operating system (WNT_6.0_MCE)! Weszłam na stronę Asusa, ale ni diabła nie kumam o co chodzi!!!!! Tu ktos mial ten sam problem. http://www.hwupgrade.it/forum/showthread.php?t=1241923&page=23 Nie znam wloskiego (moze ktos zna?), ale z tego, co zakumalam, trzeba zrobic update systemu. Pewnie z netu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.01.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Kochani, ratunku!!!! Chciałam tylko nagrac film i ... perdut, cały system w drobiazgi!!!! Wgrałam wszystko od nowa, ale nie mogę zainstalować sterowników z płyty, chociaż wcześniej nie było problemów. Czy ktoś z Was zna się na tym, bo mi wyskakuje komunikat Motherboard Support CD does not support this operating system (WNT_6.0_MCE)! Weszłam na stronę Asusa, ale ni diabła nie kumam o co chodzi!!!!! W komunikacie chodzi o to, że sterowniki z płytki nie nadają się do tego systemu operacyjnego - albo system albo płytka są przestarzałe. Jeśli nie możesz zrobić update systemu z netu to leć jutro do informatyka, powinien sobie poradzić. W domu raczej nic z tym nie zrobisz. Frosia - jutro zacznę nagrywać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.01.2009 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Małgoś, z włoskiego to ja bon giorno i capito rozumiem, aaaaa i baccio Napisałam na priva błagalną prośbę o pomoc. Maksia już nie mam sumienia niepokoić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.01.2009 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Depsiu, ja komunikat zrozumiałam, tylko za diabła nie kumam, dlaczego???? Przecież to jest płyta do tego właśnie systemu dana mi w sklepie razem z instalacyjną płytą Visty!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.01.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Jeszcze mozna przez translate.google przetlumaczyc sobie. Z doswiadczenia wiem, ze lepiej to dziala, jak sie tlumaczy na angielski, nie na polski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 15.01.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Maksia już nie mam sumienia niepokoić a Maksiu cały czas kuka na PW czy już napisałaś prośbę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.01.2009 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Płytę główną mam P5VD2-MX/P5V-VM DH i takie mam sterowniki na płycie. Instalka Visty jest orginalna, sterowniki też, a może tu chodzi o zaktualizowanie systemu .... Coś mi szeleści, ale nie wiem czy aby dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.01.2009 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Maksia już nie mam sumienia niepokoić a Maksiu cały czas kuka na PW czy już napisałaś prośbę Myślisz Noż głupio mi, wiecznie Go atakuję, niedługo z krzykiem będzie uciekał na widok wiadomości prywatnej ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 15.01.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Kochani, ratunku!!!! Chciałam tylko nagrac film i ... perdut, cały system w drobiazgi!!!! Wgrałam wszystko od nowa, ale nie mogę zainstalować sterowników z płyty, chociaż wcześniej nie było problemów. Czy ktoś z Was zna się na tym, bo mi wyskakuje komunikat Motherboard Support CD does not support this operating system (WNT_6.0_MCE)! Weszłam na stronę Asusa, ale ni diabła nie kumam o co chodzi!!!!! znaczy się masz Vistę ... problem da się rozwiązać szybko ... pozbądź się Visty .... zainstaluj XP .... ...jak ktoś Ci powie, że to gooowno a nie rada ....to znaczy, że używa Visty ... i ma nierzadko jeszcze większe problemy. Za rok wejdzie Windows 7 ...po to by pozbyć się tego gniota , znaczy się Visty (wersja beta W7 już jest ... ale nie próbuj ...bo oni też próbują na razie). Wniosek ... Vista, poza lepszą szatą graficzną, jest nieprzydatna szczególnie dla tych użytkowników (a jest ich przerażająca większość), którzy korzystają z rożnego rodzaju darmowego oprogramowania do rożnych celów (nagrywanie, obróbka grafiki, dźwięku, itp. itd.... bo brak sterowników) oraz tych użytkowników, których sprzęt nie ma wystarczających wymagań technicznych do tej badziewnej odmiany Windowsa. A tak w ogóle to cześć ... Wróciłem dziś od Agduś .... niestety Jej nie zastałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.01.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Tez tak pomyslalam, ze najlepiej pozbyc sie Visty, ale teraz moze byc strasznie duzo smieci po niej. Pewnie skonczy sie na formatowaniu dysku. Tak jest najlepiej zrobic, tylko kupa roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.01.2009 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Tyle że ja Vistę lubię, ale na Windows 7 też czekam Właśnie okazało się, że po restarcie systemu po zainstalowaniu antywira nie mogłam wejść do systemu!!! Cholera, co się dzieje!!!!!???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.01.2009 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Gwoździk ... normalnie gwóźdź programu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 15.01.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 a jak to się dzieje, że jesteś na FM ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.01.2009 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Braza normalnie cos sciemniasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.01.2009 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 a jak to się dzieje, że jesteś na FM ? Bo wlazłam!! Wyłączyłam komputer - po chamsku, bez ceregieli włączyłam znowu i jakoś weszłam. Prze IE zainstalowałam Operę - działa, ale nie mam np. głosu w głośnikach - czyli sterowniki do karty dźwiękowej się kłaniają, nie wiem, czego jeszcze nie mam, ale to wszystko jest na płytce instalacyjnej Asusa. Nie zadawajcie mi takich pytań, bo nie mam pojęcia o co chodzi. Jak mówiłąm, antywirus (ja mam avasta) żąda po zainstalowaniu restartu komputera, a gdy to zrobiłam, nie mogłam wejść w ogóle do windowsa, pokazywało mi komunikat, że błędne polecenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.01.2009 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 No co Ci poradzę, wszyscy dokoła Ci mówią, że Vista to goowno jest (pierwsza chyba to gadałam dawno już temu), a Ty na to, że lubisz. No to masz, co lubisz. Ciągłe problemy z komputerem. Brazunia - jak Cię kocham, wywal to w cholerę, albo nie dziw się awariom... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.01.2009 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 A nie mozesz zrobic update'u systemu, tak jak tam pisza? A poza tym zgadzam sie z przedmowcami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.01.2009 22:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Robię update. Nie wiem, czy to o to chodzi, ale właśnie aktualizuję powoli wszystkie składniki. Teraz szukam sterowników do SoundMaxa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 15.01.2009 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 O rrany!Wpadłam, żeby się zrelaksować pomiędzy skorektowaniem do końca wersji papierowej, a wklepywaniem poprawek w elektroniczną. A tu takie tematy!!! No ja wymiękam! Ale to gówniana robota jest! Zawsze, kiedy kończę ją klnąć na czym świat stoi, obiecuję sobie, że następnej nie wezmę. Ale, kiedy biorę w łapę pieniądze (gówniane, ale jednak posiadające siłę nabywczą), to chwytam też i następny kawałek roboty... Ech, sprawdzę tylko pozostałe komenty i doro! Już sobie cappucino ze wspomagaczem chlapnęłam - powinnam pociagnąć kilka godzin. PS Trochę "się" posprzątało w domu. Bez mojego udziału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.01.2009 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 braza wczesniej podobnie jak ty mialam viste.wiesz zreszta o tym.rekami , nogami a nawet piersiami wlasnymi bronilam jej , choc nieraz i nie dwanascie mnie zawodzila Ale gdy uszkodzila mi franca wszystkie pliki ze zdjeciami to.. ..powiedzialam jej wreszcie po 2 latach Tchüss .Nie mialam zadnego wira, zadnego konia , nic .Ona sypala sie sama od siebie..tak powiedzial informatyk.przestawaly dzialac rozne programy , powtornie nie mozna bylo ich zainstallowac , bo ta zawsze miala jakis problem.teraz mam xp znowu i wszystko dziala jak nalezy od dluzszego czasu . moja rada : pozegnaj sie z ta kaprysna vista a zaoszczedzisz sobie nerwow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts