wu 17.01.2009 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 Brazula zadzwoń i zobaczysz czy może czekać czy nie przykro mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.01.2009 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 Braza, szkoda psicy Się ucierpi Żeby tylko się wszystko dobrze skończyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.01.2009 22:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 Dochtorze, ano suńka cierpi najprawdopodobniej na tzw. przypadłośc kobieca - ma problem z narządami rodnymi, co podobno ostatnimi laty zdarza się niezmiernie często. Miałam nadzieję, że zastrzyki pomoga, ale niestety - odnowiło się i pewnie trzeba będzie zabieg zrobić. Nie przeraża mnie sam zabieg, ile fakt, że psuczka waży tak kole 40 kg a ja mieszkam na IV piętrze. Po zabiegu trzeba ją będzie jakoś wtransportować na górę No i powstaje problem ... ale, skoro wtargałyśmy z kumpelą sofę, to i psukę damy radę, tak myślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.01.2009 23:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 Cześć Kasica Cieszę się, że wpadłaś Kupiłaś już coś do zastawienia tych wątpliwej piękności kabelków???? Mam nadzieję, że psuczka dojdzie do siebie szybko, w końcu nie ona pierwsza...ale, jakby nie patrzył, żal ściska, że cierpi. Narazie humor ma, oby pozostał przynajmniej do poniedziałku.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.01.2009 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 Cześć Kasica Cieszę się, że wpadłaś Kupiłaś już coś do zastawienia tych wątpliwej piękności kabelków????Na razie byłam na rozeznaniu Ale nic nie wpadło mi w oko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 17.01.2009 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 Dochtorze, ano suńka cierpi najprawdopodobniej na tzw. przypadłośc kobieca - ma problem z narządami rodnymi, co podobno ostatnimi laty zdarza się niezmiernie często. Miałam nadzieję, że zastrzyki pomoga, ale niestety - odnowiło się i pewnie trzeba będzie zabieg zrobić. Nie przeraża mnie sam zabieg, ile fakt, że psuczka waży tak kole 40 kg a ja mieszkam na IV piętrze. Po zabiegu trzeba ją będzie jakoś wtransportować na górę No i powstaje problem ... ale, skoro wtargałyśmy z kumpelą sofę, to i psukę damy radę, tak myślę ja ostatnio dość często jestem u weterynarza, nie zazdroszczę Ci, widziałem jak leżał na stole operacyjnym nowofunland, 4 osoby na noszach go transportowały, przesrane , to nie to co moja suńka którą biorę pod pachę i niosę, druga była jeszcze mniejsza, ważyła 3 kilo, a jak trzeba to operuj, ropomacicze to poważna sprawa, czym sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 17.01.2009 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 Cześć Kasica Cieszę się, że wpadłaś Kupiłaś już coś do zastawienia tych wątpliwej piękności kabelków????Na razie byłam na rozeznaniu Ale nic nie wpadło mi w oko Kaska, Ty już długo mieszkasz , czas na remont, przebuduj te gniazdka wyżej, tak żeby telewizor je zasłonił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.01.2009 00:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 Braza, jakis wozek dzieciecy sobie zalatw, albo cos takiego, powaznie Ci mowie. Przy tym targaniu na gore lepiej, zebys ja w czyms stabilnym miala, bo pod narkoza bedzie Ci sie przelewac przez rece. Biedna sunia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.01.2009 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 Ha, z tym wózkiem to jest świetny pomysł - nawet wnieść ją na górę w wózku będzie łatwiej. Kciuki za sunię trzymam, coby się dobrze trzymała do poniedziałku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 18.01.2009 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 Szkoda psiuni WIem, ze dasz radę, ze znajdziesz sposób jak ją wnieść! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 18.01.2009 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 trzymam kciukory dzien dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.01.2009 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 dzień dobry Brazula będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 18.01.2009 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 dzien doberek jak sunia dziś? kciukasy trzymamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 18.01.2009 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 Witanko! Braza raportuj, co z psuką!Kurczę, muszę pogadać na temat cięcia naszej! Postraszyłaś mnie.Tylko na razie z kasą cienko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.01.2009 13:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 Witam popołudniowo. Raport będzie po 19, bo od 18 przyjmuje dzisiaj lekarz, do którego z psuką chodzę od urodzenia (psuki ). Nie wiem jaka będzie decyzja, tzn. kiedy, ale że będzie, to raczej pewne. No cóż.... jeśli ma jej to pomóc, to robimy, nie ma nawet dwóch zdań. A w ogóle to znowu mamy jakby zimę ... przynajmniej przyczynek do niej - białawo się zrobiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 18.01.2009 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 U nas zima pełną gębą, ale nie wiem, jak długo, bo się zrobiło jakby cieplej. Pospiesz się z tym przyjazdem na narty do nas! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.01.2009 15:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 Narty chyba jednak będą musiały poczekać... 01 lutego w Szeryfolandii zawody w skokach, Młoda z Księżniczką chyba wystartują, kto wie, ja może też Rajtroka nie mogę znaleźć dla córy, psia krętka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 18.01.2009 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 Rajtroka nie mogę znaleźć dla córy, psia krętka Czy chodzi ci o Ride Rock ? To taki talerz perkusyjny ... mogę Ci podesłać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.01.2009 15:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 Rajtroka nie mogę znaleźć dla córy, psia krętka Czy chodzi ci o Ride Rock ? To taki talerz perkusyjny ... mogę Ci podesłać Dawaj!!!! ........ tylko jak Ona w tym skakać przez przeszkody będzie ........ eeee, coś się wymyśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 18.01.2009 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 http://www.bratpol.com.pl/admin/data/galerie_zdjecia/4401_4549.jpg taką wersję "sułtańską" to naciągniemy jakoś .... lub nabijemy jakoś .... ...tylko dalej nie wiem na co .... na głowę, nogi .... ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts