Reyzel 21.11.2007 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 ok Brazunia, czekam cierpliwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 21.11.2007 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 Muszę lecieć Ciao ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 21.11.2007 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 Eloł eloł Ja tam ci idzie kierowanko? Daleko od dworca jest ul. Kupiecka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 21.11.2007 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 Jestem! Wpadam czasem i sprawdzam, co słychać. Wczoraj się nie przyłączałam do obchodów "13 w piątek", bo po co się dokładać? A tak w ogóle to ostatnio trochę zdradzam forum dla "naszej klasy". No i znowu nie mam nic do roboty. Tzn. mam, nawet w nadmiarze, ale nie za kasę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 21.11.2007 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 13-go w piętek na szczęście chyba za nami wszystkimi Bynajmniej na jakiś czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.11.2007 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 Służbowy wyjazd miałam. I w ogóle mam do kozca listopada tyle roboty, że nie wiem, w co wkładać ręce. W przyszłym tygodniu też wyjeżdżam, prawie na cały tydzień. Mam nadzieję, że uda Ci się wreszcie zmusić bank do jakichś konkretów, bo to naprawdę jest już denerwujące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 21.11.2007 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 To chyba urok końcówki roku, że niewiadomo w co ręce włozyć. Budżety wydają kasę by mniej do rozliczeń na nowy rok zostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.11.2007 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 W przyszłym tygodniu też wyjeżdżam, prawie na cały tydzień. A dokad to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.11.2007 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 Eloł eloł Ja tam ci idzie kierowanko? Daleko od dworca jest ul. Kupiecka? Cześć Stuku! Kierowanie jakoś - jutro znowu jadę do K-lina! Skoro jeszcze żyję i jestem cała i zdrowa a samochód nie uszkodzony, to chyba git jest, nie Kupiecka od dworca PKP nawet kawałaczek jest - bardziej w centrum, niedaleko ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.11.2007 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 Jestem! Wpadam czasem i sprawdzam, co słychać. Wczoraj się nie przyłączałam do obchodów "13 w piątek", bo po co się dokładać? A tak w ogóle to ostatnio trochę zdradzam forum dla "naszej klasy". No i znowu nie mam nic do roboty. Tzn. mam, nawet w nadmiarze, ale nie za kasę. Szkoda, że nie dołączyłaś, klawo było I nie znikaj, bardzo Cię proszę, jakoś mi tak głupio jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.11.2007 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 Służbowy wyjazd miałam. I w ogóle mam do kozca listopada tyle roboty, że nie wiem, w co wkładać ręce. W przyszłym tygodniu też wyjeżdżam, prawie na cały tydzień. Mam nadzieję, że uda Ci się wreszcie zmusić bank do jakichś konkretów, bo to naprawdę jest już denerwujące. Ot, "Jasia Podróżniczka" Pani Mecenas rozmawiała z nimi dzisiaj (podsłuchiwałam, byłam tuż...tuż... ), wiją się jak piskorze Ale nie popuszczę - niby termin do 28.12., a miało być na 10 rat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.11.2007 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 To chyba urok końcówki roku ... To właśnie chyba ta końcówka roku tak mnie załatwiła - BPH chce sobie statystykę poprawić za 2007 r. ,twierdza ich oblężona mać (to od Depeesi , fajne, nie )!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.11.2007 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 Pozdrowienia od Szanownego gdzieś tam z okolic Bordeux (chyba tak to się pisze ) dla wszystkich!!! Przekazałam Mu ucałowania - czułam normalnie przez telefon, jak się rumieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.11.2007 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 ...twierdza ich oblężona mać (to od Depeesi , fajne, nie )!! Ja Was tu jeszcze paru rzeczy ponauczam, ano tylko pomalutku, ośmielić się troszkę muszę. Nieśmiała taka z natury jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.11.2007 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 Nieśmiała taka z natury jestem. Wymiękłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.11.2007 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 ...twierdza ich oblężona mać (to od Depeesi , fajne, nie )!! Ja Was tu jeszcze paru rzeczy ponauczam, ano tylko pomalutku, ośmielić się troszkę muszę. Nieśmiała taka z natury jestem. zwracasz za mycie monitora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 21.11.2007 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 Jestem! Wpadam czasem i sprawdzam, co słychać. Wczoraj się nie przyłączałam do obchodów "13 w piątek", bo po co się dokładać? A tak w ogóle to ostatnio trochę zdradzam forum dla "naszej klasy". No i znowu nie mam nic do roboty. Tzn. mam, nawet w nadmiarze, ale nie za kasę. Szkoda, że nie dołączyłaś, klawo było I nie znikaj, bardzo Cię proszę, jakoś mi tak głupio jest... POjawiłam się, żeby Ci nie było głupio. Od kilku dni szaleję po internetowych sklepach mikołajkowo. Prywatnie i służbowo. Właśnie dzisiaj trochę pozamawiałam. Służbowo trudniej, bo jak zadowolić przedszkolaki sztuk 19 i ich rodziców (sztuk teoretycznie 38 ) wydając po 25 zł na łeb (przedszkolaka)? I żeby było ładnie, wesoło, bogato, kolorowo, inteligentnie... Listę proszę sobie rozwinąć dowolnie. A, co ciekawe, każda napotkana mama ma mnóstwo uwag co do oczekiwanych prezentów, ale na propozycję, żeby może po prostu wzięła pieniądze i coś kupiła, znikają jak kamfora. No to będą ksiażeczki (dla ducha) i zabaweczki (dla ciała). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.11.2007 22:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 Miło mi, że zajrzałaś Agduś ja to znam - jestem skarbnikiem i co roku przeżywam to samo Nie zadowolisz!!! Zawsze będą malkontenci i po prosu musimy z tym żyć!! Lecę spać, jutro jadę o 8.00 do K-lina! Papa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 22.11.2007 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 Pozdrowienia od Szanownego gdzieś tam z okolic Bordeux (chyba tak to się pisze ) dla wszystkich!!! Przekazałam Mu ucałowania - czułam normalnie przez telefon, jak się rumieni dziękujemy, dziękujemy ... z wzajemnoscia Brazunia, a jak on się łapie w tej ilości kobietek co to go tak zawsze pozdrawiają za Twoim pośrednictwem ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 22.11.2007 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 ...twierdza ich oblężona mać (to od Depeesi , fajne, nie )!! Ja Was tu jeszcze paru rzeczy ponauczam, ano tylko pomalutku, ośmielić się troszkę muszę. Nieśmiała taka z natury jestem. zwracasz za mycie monitora http://www.animowane-gify.net/gify/14/1.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts