Gość 20.01.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Ja trzymam kciuki, będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.01.2009 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Kubraczka nie mam, ale pewnie ten abażur jej dadzą, taki miała poprzednia sunia gdy sobie szwy wygryzła po operacji tylniej łapy. Abażuem zwalała nam wszystko, co stało na odpowiedniej wysokości. Nawet do Księżniczki nie jadę, córcię tylko wysyłam, chociaż operacja o 16. Muszę się psychiczne przygotować no i jakieś legowisko zrobić. Polecę do Netto, bo tam tanie polarowe koce mają, kupię ze dwa... Dzięki Wam mocne za wsparcie, mam wrażenie że zachowuję się jak histeryczka, ale Szanownego nie ma i z lekka mnie to przeraża... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 20.01.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Mi lekarz powiedział, że tak około 1,5 godz. Ściemnia, czy taki optymista A i operacja będzie o 16.00 wcześniej nie da rady. To chyba nienajgorzej, co??? tyle to mniej więcej trwa jeżeli jest wszystko w porządku, zależy też od zdolności operatora, bedzie dobrze zobaczysz, że będzie się na niej goić jak na psie, albo na suce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.01.2009 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 dobry wieczór Brazunia dobre myśli na pewno będą z Tobą jak będziesz czekać wszystko bedzie dobrze i uda się na bank a psiunia szybko wyzdrowieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.01.2009 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Braza, w razie czego kubraczek mozesz sama zrobic z kawalka przescieradla albo czegos. Ja tak zrobilam i bylo spoko. Daj nam znac co i jak, jak bedziecie po wszystkim. Nie bedziesz tam sama, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.01.2009 22:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Będę, no bo kto ma być jeszcze?? Później przyjedzie koleżanka samochodem, żeby nas zabrać. Córcia zostaje w domu bo i po ki gwizdek Ją tam targać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.01.2009 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 No o to mi chodzi, zeby ktos z Toba ja zabral. Jesli to ma byc 1.5 h to jakos wytrzymasz. Bedzie coraz lepiej, zobaczysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.01.2009 22:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Nooo, przeżyjemy, w końcu nie ona pierwsza, no nie?? Zbieram się spać. Jutro musze córcię obudzić rano. Papatki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.01.2009 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Pa, trzymaj sie. Nie pierwsza, ale dla Ciebie jedyna, wiec wiadomo, ze sie bedziesz denerwowac. Wszyscy trzymamy kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.01.2009 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Cześć. Zobaczysz, wszystko będzie dobrze, a sunia nie będzie od grzejnika nigdzie odpełzała, bo będzie zbyt skołowana. Kołnierz albo ubranko koniecznie. Ubranko jest lepsze, tylko nie wiem, czy z prześcieradła wystarczy, bo to cienizna jest i np. nasza kotka dawała sobie radę z tym w ciągu 15 minut. Rozrywała zębami i już. A ta sunia, o której wcześniej pisałam, w rodzinie, w ogóle nic nie miała i nie gryzła szwów. Wet podobno spryskał ją czymś takim, żeby jej te szwy nie swędziały. Braza, Ty weź poproś któregoś sąsiada, żeby pomógł wtaszczyć Katmę na górę jak przyjedziecie z nią po zabiegu - facet to facet, silniejszy jest, a jak poprosisz to na pewno nie odmówi, tylko spytaj czy w domu pod wieczór będzie. Kciuki bardzo mocno trzymam, bardzo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.01.2009 08:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Przyszłam, ale zaraz lecę z psuczką na dwór a później po koce. Samochód mam, duży, terenowy, więc problemu nie będzie, a z wtachaniem jej na górę jakoś sobie poradzimy, sofę też qurna wniosłam tylko z koleżanką!! Buziaki, jak dam radę jeszcze zajrzę, ale jakby co, trzymajcie kciukasy za naszą sunię!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.01.2009 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 dobrze by bylo , gdybys tez zapytala kolezanke czy mozesz liczyc na jej pomoc w razie gdybys musiala jezdzic na jakies zastrzyki lub zabiegi do weta lo matko , normalnie lzy mi ciekna po policzkach ale ja to juz taka ciepla klucha jestem to miejsce , ktore dla niej wyszukasz najlepiej jakby bylo spokojne zeby jej nie przeszkadzac moj po glupim jasku polazl w najdalszy kat mieszkania , zeby mu dac swiety spokoj , draznilo go nawet glaskanie i gadanie do niegoi kup jej koniecznie jakas nowa zabawke , maskotke czy cos bedzie dobrze !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.01.2009 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Moja kubraczka z przescieradla nie zdjela (zrobilam jej troczki na plecach i pilnowalam caly czas), az sie dziwilam, bo zawsze byla ruchliwa bardzo. Moze rozumiala, zeby tego nie ruszac... Jest tylko kanal przy sikaniu - jak bedzie juz mogla pic, ale jeszcze nie bardzo chodzic. Ja moja wystawialam na balkon, ale to maly piesek byl i posprzatac bylo latwo... Na cale szczescie po tygodniu nie bylo sladu po operacji, a po dwoch psiunia byla postrachem calego osiedla jak dawniej. Twoja juz tyle sie nacierpiala - teraz moze byc tylko lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 21.01.2009 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 BRAZULA trzymamy kciuki będzie dobrze musi być daj znac zaraz jak do domku dojedziecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.01.2009 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Tak sobie teraz pogadałam z sąsiadami, których sunia miała taką samą operację. Lekarz zawinął ją w opatrunek jak w kokon, próbowała dostać się do szwów ale nie dała rady. Moja pewnie też tak będzie zawinięta, ale to sprytne cholerstwo i kto wie, czy nie znajdzie jakiegoś dojścia do szwów. Będę jej pilnować jak kapo!! Przygotowałam jej miejsce pod łóżkiem, tam gdzie uwielbia wprost zawsze leżeć, jeśli nie ma ochoty na swoje miejsce. Powinno być dobrze, nikt nie będzie jej przeszkadzał. Koce są, nosze są teraz tylko pozostaje czekać, a ja nienawidzę czekać!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.01.2009 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Brazunia, przez jakis czas nie bedzie miala sily na wyplatywanie sie z kokona. Trzymaj sie cieplo i wyglaskaj od nas psiunie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.01.2009 12:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Od kilku dni głaszczę ją tak usilnie, że aż dziwnie już na mnie patrzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 21.01.2009 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 kciuki trzymam mocno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.01.2009 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 zaczynam ....odpluwanie najwyzej wiecej zupy, ktora wlasnie odgrzewam bedzie chrrrr......tfu, tfuuuuuu, tfu, tfu !!!!...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 21.01.2009 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 już??????? no wiem pewnie jesteście w drodze do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts