malgos2 21.01.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Oj tam, 4 kg... Malutka jest i tak. Powiedzial Ci lekarz, kiedy moze zaczac chodzic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.01.2009 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Nie Depsiu, nie będę wyjmować teraz, na pewno nie. Jutro się dowiem. Lekarz mówił, że nawet już jutro może próbować wstawać i chodzić, i żeby jej za bardzo nie przeszkadzać. Wiecie, głupio mi ... właśnie żarłam ogórka konserwowego i ... żadnego psa w pobliżu, wpatrzonego w tego ogórka łakomym wzrokiem Nienormalne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.01.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Nie przejmuj sie, za tydzien juz Ci bedzie ogorki wyzerac az milo. Spiewasz jej kolysanki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.01.2009 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Prawie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.01.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Moze jednak daj sie jej wyspac. Chcialabys, zeby ktos Tobie po narkozie tylek zawracal? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.01.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Brazulka czyli dzielnie przetrwałyście jutro już będzie łakomie popatrywać na przysmaki zobaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.01.2009 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Depsia, Ty też jedziesz na Operze, prawda? Czy często masz komunikaty o błędach?? U mnie praktycznie co drugi post to błąd i muszę jeszcze raz . A w ogóle to straszliwie do dupy działa mi dzisiaj internet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.01.2009 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Mam nadzieję Wuśku Powiedzcie mi, czy można jakiś ludzki lek przeciwbólowy podac psu?? Pytam tylko na wszelki wypadek, zaznaczam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.01.2009 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 no myślę że coś łagodnego typu apap czy paracetamol to chyba można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.01.2009 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Oczywiscie, ze mozna. Nie zapisal Ci lekarz? Ja swojej dawalam czopki vegantalginu (teraz chyba tylko na recepte) - 1/4 jej kazal dawac, ale moja wazyla 7 kg. Wiec spokojnie mozesz jej dac to, co czlowiekowi, tylko w odpowiedniej dawce. Powiedzmy, ze na jej 42 kg to jak jej dasz jeden paracetamol czy ibuprofen to bedzie OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.01.2009 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 No właśnie nie zapytałam lekarza, a na forum psiarzy zdania są podzielone. Mam Paracetamol ale w tabletkach, w czopkach nie mam nic. Chodzi mi o dzisiejszą noc, gdyby jednak coś ją zaczęło boleć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.01.2009 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Po jednej tabletce nie padnie. Po operacji to chyba nie za bardzo tylko aspiryna, a przeciez nie miala operacji zoladka, to paracetamol tez jej nie zaszkodzi. Czopki sa po prostu silniejsze i nie szkodza na zoladek, ale przeciez nie bedziesz jej faszerowala tymi srodkami przez miesiac, nie? Gdyby ja mialo bolec, to lepiej jej cos dac niz patrzec, jak cierpi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.01.2009 22:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Nasza psuka właśnie wstała i zmieniła miejsce dyslokacji! Wróciła na swoje miejsce w przedpokoju Jestem w szoku!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.01.2009 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Eeeeeeee, no to ona ma sie dobrze zupelnie. Niech sobie spi, gdzie lubi. Moze jej bylo za cieplo, albo miala Cie dosc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.01.2009 22:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 To ostatnie nie podoba mi się wcale a wcale Ona jednak lubi mieć wszystko pod kontrolą!! To jest sucz z klasą normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.01.2009 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 No dooobra. Za cieplo jej bylo i lubi byc we wlasnym lozku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.01.2009 22:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Właśnie, i ta opcja jest good!!!! Niepokoi mnie ten venflon, sucz zaczyna pewne przejawiać pewne zainteresowanie tym ustrojstwem - nikłe, bo nikłe, ale jednak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.01.2009 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Depsia, Ty też jedziesz na Operze, prawda? Czy często masz komunikaty o błędach?? U mnie praktycznie co drugi post to błąd i muszę jeszcze raz . A w ogóle to straszliwie do dupy działa mi dzisiaj internet U mnie to częęęęęęęsto, bo mój net to wiadomo jaki. Opera ma to fajne, że Ci posta nie zeżre. Robisz ekran wstecz i wszyściutko jest na miejscu, nic nie zniknęło z posta. I to jest super przy takim necie jak mój. Mam nadzieję, że noc dobrze minęła i wszystko jest OK. Gdyby Katma za mocno interesowała się wenflonem, może zawiń go bandażem razem z łapą, na jakiś czas wystarczy. A w ogóle to zadzwoń dzisiaj do weta, po co ten wenflon został i dlaczego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 22.01.2009 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Jak tam rano? Spałyscie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 22.01.2009 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 mowilam , ze bedzie ok? zaplulam wczoraj kuchnie bulki chcialam piec i nie bardzo mi wyszly , chyba za duzo plynow bylo popatrz czule w moim imieniu na pieske Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts