braza 26.01.2009 01:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Będę musiała, ale suki będę własną pierwsią bronić!! Spadam, chyba czas pójśc spać, córcia ma rano trening, muszę Ją jakoś dobudzić!! Papatki wszystkim Agduś, rajtrok kupiłam Ale jeszcze nie wiem, za ile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.01.2009 01:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Przekaz psiuni, ze my wiemy, ze to nie jej wina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.01.2009 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Ano dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 26.01.2009 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Będę musiała, ale suki będę własną pierwsią bronić!! Spadam, chyba czas pójśc spać, córcia ma rano trening, muszę Ją jakoś dobudzić!! Papatki wszystkim Agduś, rajtrok kupiłam Ale jeszcze nie wiem, za ile O rany! To o której musicie wstać, żeby na trening poranny dojechać??? Jak to "nie wiesz za ile"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.01.2009 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Ja wstaję przed 8-ą, Karlitę budzę tak po 8-3j. W granicach 9-ej zaczyna się szykowanie i na halę. Niestety, z właścicielem jak wiesz trudno jest się dogadać, więc trzeba korzystać z hali póki wolna, a wolna jest tylko rano - w miarę wolna!! To jest chore, ale facet zdrowy nie jest, więc co robić... Nie wiem za ile, bo się jeszcze właścicielka nie wypowiedziała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.01.2009 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Suni szkoda bardzo, to naprawdę niedobrze, że na tym IV piętrze mieszkacie. Kciuki wciąż trzymam, mam nadzieję, że będę bardzo skuteczna. Kup wreszcie jakies siedlisko, nie będziecie ganiać po piętrach. Agdusi kocice to tak urosły, że nie uwierzyłabyś! Jednej i drugiej jest co najmniej 2 razy tyle od zeszłego roku! Piękne, wykarmione i lśniące, aż przyjemnie na nie popatrzyć! Miśkę to trudno poznać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.01.2009 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 dzień dobryBrazusia ja trzymam mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 26.01.2009 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Braza, dla Twojej Mamy, która w jakimś innym wymiarze, ale wciąż nad Tobą czuwa http://th.interia.pl/30,bb74cfb482654447/frezje.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.01.2009 13:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Tolusia .... dziękuję.... Zabrzmi to może teatralnie, ale ... masz rację, czuwa.... Depsiu, ja wiem, że siedlisko rozwiązałoby mnóstwo kłopotów (pewnie, przysporzy i nowych, ale co tam ) i zdecydowana jestem na 1000% je kupić, chyba nawet już wiem, które chcę... mam wrażenie, że gdy teraz pojadę na oglądanie to nie wrócę z pustymi rękoma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.01.2009 13:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 2 razy tyle Agdusiowych kotów Nie wierzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 26.01.2009 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Objętościowo - nie na sztuki!!! I tak co rano jeździcie?Myślałam, że to np. przed szkołą, bo w Opolu mieliśmy taką uczennicę, która codziennie rano miała trening na lodowisku, do szkoły przychodziła na 8.15 (tak się u nas lekcje zaczynały), po lekcjach miała trening i wieczorem wracała do domu. W sumie masz dobrze - ja wstaję o 6.15. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.01.2009 15:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Ogólnie ... co rano!! Chwilami jest to nawet męczące, no ale ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 26.01.2009 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Właściwie to Karli się nie dziwię - też bym wolała pewnie na konie niż do szkoły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.01.2009 15:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Jak Młoda ma szkołę, to ja jeżdżę 3 razy w tyg. Ona czasami po południu, albo zostają weekendy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 26.01.2009 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 To źle zrozumiałam. Myślałam, że tak ostro trenuje przed jakimiś zawodami, bo napisałaś, że codziennie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.01.2009 16:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Teraz codziennie, bo ma ferie!!! Więc może spokojnie rano jechać!! A 1-go lutego zawody w Szeryfolandii. Na marzec chyba się wyszykujemy na Brązową Odznakę Jeździecką do Białęgo Boru!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 26.01.2009 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Tolusia .... dziękuję.... Zabrzmi to może teatralnie, ale ... masz rację, czuwa.... Depsiu, ja wiem, że siedlisko rozwiązałoby mnóstwo kłopotów (pewnie, przysporzy i nowych, ale co tam ) i zdecydowana jestem na 1000% je kupić, chyba nawet już wiem, które chcę... mam wrażenie, że gdy teraz pojadę na oglądanie to nie wrócę z pustymi rękoma... trzymam za słowo kciuki też trzymam......... a tak wogóle dzien dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 26.01.2009 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Teraz codziennie, bo ma ferie!!! Więc może spokojnie rano jechać!! A 1-go lutego zawody w Szeryfolandii. Na marzec chyba się wyszykujemy na Brązową Odznakę Jeździecką do Białego Boru!! No, no no! (to było a'propos tej odznaki) A o feriach zapomniałam, no bo jak możecie mieć ferie i nie wybierać się do nas??? I trzymam za słowo wraz z Ullerową! Jeszcze kilka osób Cię za to słowo chwyci i poczujesz presję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.01.2009 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Brazunia, długo jeszcze mam pić ? Na dobre wieści czekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.01.2009 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Dawaj sznurka na to cudeńko, może być na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts