19501719500414 26.01.2009 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Depsiu, ja wiem, że siedlisko rozwiązałoby mnóstwo kłopotów (pewnie, przysporzy i nowych, ale co tam ) i zdecydowana jestem na 1000% je kupić, chyba nawet już wiem, które chcę... mam wrażenie, że gdy teraz pojadę na oglądanie to nie wrócę z pustymi rękoma... Ty, Ty, to się lepiej nie odgrażaj, Ty, to zrób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 26.01.2009 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Ja nawet o nic nie pytam. Sledzę z ukrycia i.... czekam na tę wielką wiadomość. Boję sie zapeszyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 26.01.2009 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 mayland - jak to się stało, że zacytowałaś moje słowa ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.01.2009 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Nie mam qurna innego wyjścia, muszę coś kupić, bo mnie zeżrecie Agduś, no nie jesteśmy u Was, bo jesteśmy u nas, ale sama widzisz, z psuką jest jak jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.01.2009 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Nooo zeżreć to nieeee, ale w alkoholizm popadnę na bank Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 26.01.2009 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 mayland - jak to się stało, że zacytowałaś moje słowa ?? Gwoździku nie mam pojęcia ALe od rana jakieś dziwne prądy mnie przechodzą więc albo jesteśmy jedno albo sie starzeje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.01.2009 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Nooo zeżreć to nieeee, ale w alkoholizm popadnę na bank Nie mogę do tego dopuścić, absolutnie!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.01.2009 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Depsiu, ja wiem, że siedlisko rozwiązałoby mnóstwo kłopotów (pewnie, przysporzy i nowych, ale co tam ) i zdecydowana jestem na 1000% je kupić, chyba nawet już wiem, które chcę... mam wrażenie, że gdy teraz pojadę na oglądanie to nie wrócę z pustymi rękoma... Ty, Ty, to się lepiej nie odgrażaj, Ty, to zrób Dochtór, Ty masz dar przekonywania, wieeeesz.... Ale ja wiem, Ty już chcesz na te konie z Komturem i Bodziem, no nieeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 26.01.2009 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 mayland - jak to się stało, że zacytowałaś moje słowa ?? Gwoździku nie mam pojęcia ALe od rana jakieś dziwne prądy mnie przechodzą więc albo jesteśmy jedno albo sie starzeje Przestań Maya ...jednym to na pewno nie jesteśmy ... ..... to drugie to prawda ... ale to dotyczy wszystkich, więc nie ma co się oszukiwać ..... ...ale skąd te prądy ????... ... może masz po prostu przebite uszy elektrycznym gwoździem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 26.01.2009 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Sprawdzę i wyjmę jak znajdę A wiesz, oglądam ostatnio program o loftach. Oczywiście nie u nas w kraju. Niesamowite wnetrza, bardzo indwidualne. Niektóre niesamowicie twórcze i teatralne wręcz co nie bardzo pasowałoby do idei loftu. W każdym razie można podpatrzeć niektóre rozwiązania jak poradzic sobie z przestrzenią, elementami arcitektury "niechcianej" czyli ryrami, podciągami itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.01.2009 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Sprawdzę i wyjmę jak znajdę A wiesz, oglądam ostatnio program o loftach. Oczywiście nie u nas w kraju. Niesamowite wnetrza, bardzo indwidualne. Niektóre niesamowicie twórcze i teatralne wręcz co nie bardzo pasowałoby do idei loftu. W każdym razie można podpatrzeć niektóre rozwiązania jak poradzic sobie z przestrzenią, elementami arcitektury "niechcianej" czyli ryrami, podciągami itp. To cos dla mnie. Mam takie glupie skosne belki w sypialni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 26.01.2009 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Nie no zmęczona jestem. Tak piszę, że sama po sobie się doczytać nie mogę Wybaczcie.... Za duzo czasu przy kompie spędzam....stanowczo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.01.2009 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Ja te lofty też czasami oglądam ... pamiętam elektrownię starą kiedyś przerabiale ... cudo, ale kasy w jasną cholerę Gwoździku, Ty się w końcu skup ... nie otwieraj, jeno skup ... i daj ten dokłądny rzut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 26.01.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 1. Zgadzam się z Depeesią - linka też poproszę. Wprawdzie kiedyś mówiłaś, ale tyle tych siedlisk już oglądałam, że mi się myli całkiem.2. Zgadzam się z 1950 - Ty nie gadaj, Ty rób!3. Zgadzam się z Maylandzią i Gwoździkiem - uwierzę, jak zobaczę. A najlepiej na własne oczy zobaczę.4. W alkoholizm nie mam zamiaru popadać w intencji siedliska.5. Wiem, jak jest z psuką, ale i tak gdzieś czai się jakaś głupia nadzieja, że przyjedziecie. Głupia, no nie?6. Wygląda na to, że zjazd forumowy będziesz musiała zorganizować. Ci, którzy teraz wiernie kibicują, nie odpuszczą możliwości opicia i objechania (w tej lub odwrotnej kolejności) wiekopomnego wydarzenia, jakim bez wątpienia będzie WRESZCIE NABYCIE SIEDLISKA.7. Na temat pradów, starzenia się, jedności dusz i ciał bądź jej braku się nie wypowiem. Bo nie!8. Ja też za dużo. Ale dzisiaj jakby ciut mniej. Oszukuję się, że panuję nad tym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.01.2009 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Brazula ja bym też chciała podglądnać ale jak coś to zaczekam zacisnę sprzężę sie i poczekam oby nie zadługo bo takie wzmożone napięcie to szkodliwe okrutnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 26.01.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Ja tam się nie napinam - za długo to trwa, więc bym już pękła dawno! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.01.2009 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Agduś a jeśli chodzi o za długo trwa to nie uważasz że za długo trwa czekanie na kolejny odcinek Uroczyska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 26.01.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 dobry wieczor ja tez na uroczysko czekam. cos czytam ze sunia nie do konca jeszcze wyzdrowiala, ale pewnie juz niedlugo buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.01.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Ktoś wysłal do mnie PW. U góry stronki napis był jak byk, że mam nową wiadomośc. No to ja wchodzę do skrzynki. A tam żadnych nowych wiadomości nie ma! Nie wiem, czy to Ty, Brazunia, czy ktoś inny, ale poproszę o replay - wiadomość nie doszła! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 26.01.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 to nie ja dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts