braza 27.01.2009 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Małgoś, spokojnie!!! W dn. wczorajszym zadzwoniłam do pewnej Akademii,żeby przełożyć opłacony już egzamin Szanownego na późniejszy termin ... za dwa tygodnie .... z przyczyn naturalnych ... silne huragany we Francji totalnie sparaliżowały lotniska i uniemożliwły Mu powrót do kraju w dniu, w którym miał wrócić, tak więc siłą rzeczy będąc jeszcze we Francji nie może być jednocześnie na egzaminie w Polsce!! Huragany były świnie i zaczęły wiać z ogromną siłą w piątek późnym popołudniem, a w sobotę roszalały się na dobre!! I co??? Dowiaduję się, że wniosek o przełożenie terminu egzaminu to należy składać trzy dni wcześniej i teraz to będzie problem, bo tego jeszcze nie było!!!! Szkoda, że huragany nie wiedziały o tych trzech dniach, może wtedy zaczęłyby wiać w czwartek, żebym miała czas poinformować szanowną Akademię!!! No bo przecież szanowna Akademia soboty ma wolne!!!Czy to jest zdrowe??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.01.2009 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Ooo są nowe odcinki, ale niestety dziś już nie dam rady Buziaki tylko zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.01.2009 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Braza, oczywiscie, ze to nie jest zdrowe. W dodatku placisz za to, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.01.2009 22:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Nooo, płacę! Polska to jednak bardzo ciekawa kraj jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.01.2009 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 No wiecie cooooo ... Depsia nawet dzień dobry nie powiedziała Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.01.2009 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Co nie powiedziała, co nie powiedziała... DZIEŃ DOBRY! Chyba smarkatą dziś zostanę, tak cos mnie w nosie kręci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.01.2009 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Smarkata to już jesteś ... w stosunku do mnie przynajmniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.01.2009 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Witam gadziny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.01.2009 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 No ale co sie dziwic panience, kiedy w tych pismach oni tez daja popalic. Pisza Ci, ze na podstawie paragrafu 6XC./&^$#651 poz. 65434HF&^ wzywaja Cie do poprawek w statucie. Wysylasz... I co? Po dwoch tygodniach dostajesz kolejne pismo, ze statut trzeba zlozyc w 3 egzemplarzach, bo jeden idzie gdzies tam! No zesz k&^$a od razu nie mozna bylo mowic? U nas odwrotnie - na razie kazali dostarczyć CZWARTY egzemplarz statutu. Pewnie za tydzień dostanę pismo, że mamy wprowadzić zmiany! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.01.2009 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 DZIEŃ DOBRY! Wołam, żeby mnie ktoś nie objechał za brak powitania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.01.2009 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 No ale co sie dziwic panience, kiedy w tych pismach oni tez daja popalic. Pisza Ci, ze na podstawie paragrafu 6XC./&^$#651 poz. 65434HF&^ wzywaja Cie do poprawek w statucie. Wysylasz... I co? Po dwoch tygodniach dostajesz kolejne pismo, ze statut trzeba zlozyc w 3 egzemplarzach, bo jeden idzie gdzies tam! No zesz k&^$a od razu nie mozna bylo mowic? U nas odwrotnie - na razie kazali dostarczyć CZWARTY egzemplarz statutu. Pewnie za tydzień dostanę pismo, że mamy wprowadzić zmiany! U mnie zakladanie Fundacji trwalo 4 miesiace. Ciekawe, ile potrwa zakladanie spolki. Juz mnie trzepie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.01.2009 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 My zakładamy stowarzyszenie. Pochwalę sie po wszystkim, ile to trwalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.01.2009 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 My zakładamy stowarzyszenie. Pochwalę sie po wszystkim, ile to trwalo. Lacznie z NIPem i REGONEM, kontem w banku itd. u mnie to bylo gdzies pol roku albo i dluzej. Sam KRS 4 miesiace. Najsmieszniejsze jest to, ze przeciez to w KRS zostawia sie najwiecej kasy, a najbardziej upierdliwi sa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 28.01.2009 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Zimne miałeś, bo byłeś zmarznięty. przecież na Florydzie były ostatnio przymrozki, tak coś koło ..... +5 musiał mieć zimne łuski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.01.2009 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Braza - poszłaś na tę Floryde sprawdzać temperaturę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.01.2009 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Braza - poszłaś na tę Floryde sprawdzać temperaturę? W Niemczech w okolicach Getynki zimno, ale marsz mnie rogrzał Oulary córci odebraliśmy (qurna, 420 zł ), niezdrowego jak diabli kebaba zjedliśmy no i odpoczywamy, a ja kończę Wusi kuchnię ... coś mi nie pasuje i nie wiem, co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 28.01.2009 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 A jak psina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.01.2009 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Z ust mi wyjelas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.01.2009 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Maylandziu, miło mi, że pytasz Nie wiem!!! Naprawdę!!! Chwilami zachowuje się normalnie, a za moment, zupełnie jakby coś się z nią działo: popiskuje, dopada do miski z wodą i pije ... pije ... pije ... po czym znowy wpada w zachowanie normalni. Do lekarza nie mogę się dodzwonić, ani kom. ani stacjonarny w lecznicy nie odpowiada ... jutro chyba pójdę do innego umówić się na zdjęcie szwów w sobotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.01.2009 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Z ust mi wyjelas... Małgoś ..... Ale 236 stronkę masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts