malgos2 28.01.2009 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 To dziwne... Jak tak popiskuje, to moze trzeba jej cos przeciwbolowego zapodac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.01.2009 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Wczoraj podawałam, bo święcie byłam przekonana, że ją coś boli ... ale dzisiaj mam wątpliwości. Popiskiwać zaczęła rano, gdy Szanowny wyszedł do fryzjera (zarósł był okropnie w tym rejsie), później spała, potem rzuciła się na wodę i znowu spała ... noż qurczę! Nie chcę jej faszerować niepotrzebnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 28.01.2009 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Do soboty niedaleko. Mam nadzieję, ze wszystko dobrze. Rany, ja przy moim to chyba na zwolnienie bym poszła, zeby przy nim siedzieć w takiej sytuacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.01.2009 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Toż my jej nie zostawiamy samej ... dzisiaj po raz pierwszy od operacji wyszliśmy wszyscy z domu, poszliśmy do okulisty i na kebaba ... już po pół godzinie dziwnie zaczęliśmy się zachowywać ... jakoś tak nogi same szły w kierunku domu Może i przewrażliwiona jestem, ale wolę nie ryzykowac dłuższego zostawiania jej samej w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.01.2009 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 To, ze pije to chyba nic zlego, ale ze tak popiskuje... Moze jakos wytrzymacie do soboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 28.01.2009 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 No właśnie wiem, ze dobrze, ze siedzisz w domu to możesz się nią opiekować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.01.2009 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Do soboty? No cos Ty, weź zadzwoń do innego weta i zapytaj, do soboty to długo jest! Ja to nie czekałabym tylko zadzwoniła gdzie indziej i pokazała komuś innemu, jak ten niedostępny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 28.01.2009 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 przyszłam zameldować, że żyjemy dobry wieczór Braza pewnie zajęta Szanownym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.01.2009 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Tym razem Szanowny został przyćmiony przez Katmę. Ma psuka swoje 5 minut. Szkoda tylko, że z takiej przykrej okazji.A z tym spacerkiem do weta to racja. Nie czekaj do soboty!Inny przynajmniej nie będzie krył, gdyby się okazało, że pierwszy coś skisił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.01.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 dobry wieczór Brazula ja też bym była za tym żeby nie czekać tak długo co Ci nie pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 28.01.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 sledze smutna Wusie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.01.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 tak to jest jak nikt do człowieka z infantylnym dzień dobry nie zajrzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.01.2009 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Wuśka, weź się w garść, nie marudź tutaj i w ogóle przestań miec taki słodki obrazeczek w awatarze, jak nie przymierzając mój obrazek bożonarodzeniowy. Róbmy swoje, kochana, reszta nieważna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.01.2009 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Rany, Depsia w bojowym nastroju Jutro pójdziemy do jeszcze innego lekarza!!! Szanowny na drugim planie, ale przyjmuje to z godnością, nawet się z lekka nad psuką porozczulał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.01.2009 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Przynajmniej ma ja kto nosic po schodach nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.01.2009 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Nie daje się nosić ... już nie, schodzi sama Za to w domu leży bykiem, nikt jej nie rusza!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.01.2009 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Braza, a moze ona ma temperature podwyzszona, ze tak pije... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.01.2009 22:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Nos ma chłodnawy ... nie zimy, ale też nie ciepły ... tak sobie pomyślałam, że może jej gorąco w tym kaftanie, na noc uchylam okno w kuchni, ale w ciągu dnia robię to tylko na kilkanaście minut, jest strasznie wilgotno i nieprzyjemnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.01.2009 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Albo moze przez te dni, kiedy nie za wiele pila sie odwodnila i tak ja teraz suszy... Czy za cieplo to sprawa wzgledna, sunia ma w koncu futro, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.01.2009 22:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 No właśnie, i to spore futro Rany, spadam spać, jutro rano pobudka ... trening Dobranoc i spokojnej nocy życzę wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts