braza 03.02.2009 13:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Jestem, kochani, trochę ganianego po powrocie ze stajni mieliśmy. Agduś ma rację - przede wszystkim powinien być styl oceniany, ale niestety, w polskim jeździectwie jeszcze długo o stylu jazdy będzie się tylko mówić, a młodzież będzie wyglądać w czasie przejazdu, tak jak wygląda - motająca się po siodle z wariackim błyskiem w oku, byle tylko przejechać! Piąteczko, nie wiem jak zachęcić, naszej nie trzeba było zachęcać, Ona tego chciała... Może po prostu zaprowadź Ją do prawdziwej stajni, gdzie znajdą spokojnego, zrównoważonego konika i tak samo spokojnego, zrównoważonego i lubiącego swój zawód instruktora, bo to bardzo ważne. Może niech popatrzy na jazdę innych, dobrze już jeżdżących ludzi, jak pieknie wygląda takie zgranie się jeźdźca z koniem ... może w końcu będzie chciała sama z siebie przynajmniej spróbować dojść do takiej płynności i zgrania, chociaż to trwa ... Cieszę się, że zdjęcia przypadły Wam do gustu A takie siateczki to się robi dłuuugooo, szczególnie gdy na dworze -3 stopnie i ręce grabieją, jak w zamrażarce!! To dzieło naszej klubowej koleżanki Patrycji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.02.2009 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 dzień dobry Brazusia piękne zdjecia wszystko piękne i jawna niesprawiedliwośc jak zawsze zresztą a jak zobaczyłam wielbłada jak mi sie zaczął wyłaniać przy ładowaniu zdjecia to myślałam że mam coś z oczami ale nie wielbład jednak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 03.02.2009 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Hejka Gratulki dla Karli, super a i tego z garbem pozdrów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.02.2009 13:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Wusia, z oczami u Ciebie wszystko w porzo A tego dwugarbnego pozdrowiłam ... nawet się ucieszył, pamięta kicającego Królika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.02.2009 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Brazusia no nie do końca w porzo ale to ulga że jeszcze potrafie wielbłąda odróżnić od konia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.02.2009 13:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Umiejętność odróżnienia wielbłąda od konia jest bezcenna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.02.2009 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 zwłaszcza jak się rozważa przejażdżkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 03.02.2009 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Brazunia śliczne te twoje Księzniczki A fryzura..........bezcenna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.02.2009 14:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 zwłaszcza jak się rozważa przejażdżkę Zwłaszcza Ullercia ... no bezcenna, tworzona w natchnieniu i z ogromnym poświęceniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 03.02.2009 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 ... se bym na tym "garbnym" poskokoł http://www.chefpaul.net/smiles/cowboy_1292.gif pozdróweczka http://www.chefpaul.net/smiles/cowb.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.02.2009 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Ewa jakoś podobnie chyba zaplatała "swoje" konie zanim pojechały w wyścigu, też mi się bardzo podobało. Jeździectwo to piękny sport, taki malowniczy i elegancki, na pewno przyjadę do Ciebie na ten fotel do patrzenia i termos z herbatką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.02.2009 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Internetu nie miałam, operatorska ich mać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 03.02.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Brazuniu, nie ma moich komentarzy ale Wunia mnie przygarnela no i bede Cie odwiedzac, zniknely tylko komenty, nie ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.02.2009 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Braza, moje gratulacje . Ie masz zdjęcia z samego skoku?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.02.2009 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Anjamencia, a co się stało???? Z jakiego powodu zniknęły??? Verunia, mam jedno zdjęcie przechwycone z Volta-Horse bo my zdjęć nie robiliśmy, siada nam bateria w aparacie i nie możemy robić zdjęć sportowych! Przerzucę na fotosika i pokażę ze skoku to jedno jedyne A gratulację przekażę obu księżniczkom, dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.02.2009 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Anje dzikie baby w pracy nakryly, jak je obgaduje na Forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.02.2009 23:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Właśnie doczytałam u Wuśki, noż qurna Ale też i niepotrzebnie dawała swoje zdjęcie ... no nic, u mnie drzwi szeroko otwarte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.02.2009 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 ale jak mi teraz dobrze z Anią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.02.2009 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Aniu, niepotrzebnie chyba zamknęłaś komentarze, choć rozumiem powody decyzji. Przecież jak nie ma komentów to i tak możesz rozmawiać o ludziach, a oni i tak mogą Cię namierzyć. Jak były oburzone, to może po prostu warto byłoby usunąć tylko niektóre posty? Dzień dobry. Braza, to gdzie to zdjęcie ze skoku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.02.2009 07:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Zdjęcie ze skoku w usupełnionej fotoopowieści, coby ciągłość była Cześć i czołem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts