Agduś 05.02.2009 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Nie ściemniam Dochtór ... wczoraj kierowiec zadzwonił z samego rana z informacją, ż nie da rady w środę pojechac i baaaaardzooooo prosi na piątek przełożyć tę wyprawę. No to przełożyliśmy, bo co ... A Szanowny będzie w Gdyni cały przyszly tydzień, to se wycieczkę zrobi w jedno takie fajne miejsce, jeno nie wiem, czy nas stać na nie będzie A za jakimiś innymi kredytami i funduszami to już się rozglądnęłaś? Bo mnie się to miejsce z daleka bardzo widzi! I takie szansowne jest! Gotowiec, nic tylko się wprowadzić, konie kupić i kasę trzepać! Na takie cóś to inaczej o kredyt się powinno występować - nie zwykły na dom, ale na zakładanie firmy abo cóś - nie znam się, ale tak mi się widzi. A co do drogi, to właśnie kolejny raz się ubłociłam. Ubłocone dzieci poszły do szkoły... Kiedy tylko błoto pośniegowe zniknie (jeszcze jest na niektórych odcinkach), to napiszę do gminy z uprzejmą prośbą o oczyszczenie ICH drogi, bo się do domu nie da dotrzeć. A oni niech już dochodzą, dlaczego jest ubłocona. Albo i nie - ich sprawa. Byle wyczyścili. Jedni sąsiedzi też chodzą, to się może podpiszą. Reszta mocno zmotoryzowana... W ten sposób nie doniosę na sąsiada. Coś forum znów sie biesi - nie mogę wysłać posta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 05.02.2009 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 witam się u nas odwilż..cieplo, szaro i buro i już bez śniegu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 05.02.2009 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 się przyszłam przywitać dzień doberek a teraz lecę poczytać zaległości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.02.2009 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 dzień dobry a Brazula kaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.02.2009 13:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Witam, jestem, psuka ma szwy zdjęte i wygląda na baaaardzoooo zadowoloną Ganiane po mieście mieliśmy, a teraz siadam do kominka, salonu, łazienek i kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.02.2009 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Braza zlituj się z tą robotą fajnie że sunia już w formie a na jutro gotowi jesteście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.02.2009 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Gratulacje dla suki i dla calej dbajacej o nia rodzinki. Oby teraz bylo juz tylko lepiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.02.2009 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Pozdrów Katmę od nas. Cieszę się, że ma dobry humorek! Nie mogę się doczekać relacji z jutrzejszych wojaży! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.02.2009 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Też już bym chciała coś wiedzieć. Informuję tylko lojalnie, że do tego drugiego (za 450zł.) to Sznowny pojedzie sam w przyszłym tygodniu, prosto z Gdyni, żeby nie było później, że nie uprzedzałam!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.02.2009 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Ja chyba bardzo mądra jestem, bo już wcześniej tak zrozumiałam!Czuję, że teraz to już na pewno coś znajdziecie! Normalnie intuicja mi podpowiada. Że już nie wspomnę, co mi podpowiada dokładniej... Znowu albo forum albo moja radiówka się wygłupiają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 05.02.2009 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 dobry wieczor, Brazuniu a dla mnie lezaczek w swoim siedlisku juz szykujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.02.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 ja nie będę wybrzydzać mnie kocyk wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.02.2009 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Agduś, ja wiem, co Ci Twoja intuicja podpowiada, mi podpowiada to samo, jeno ta cena.... A mądra jesteś, pewnie, że tak!!!! Anja, no jeśli myślałaś, że odpowiem "Nie" to byłaś w błędzie i się rozczarujesz Kocyk dla Wusi też się znjadzie, czemu nie, w najgorszym wypadku jakaś wycieraczka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.02.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 no trudno niech tam i wycieraczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.02.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 A dla pieskow cos sie znajdzie? http://forum.muratordom.pl/masz-moze-w-portfelu-9-groszy-jesli-tak-mozesz-uratowac-psa,t149970.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.02.2009 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Małgoś, byłam, czytałam, mam na pewno Clotrimazol, ale niestety otwarty, chociaż nadal ważny. Tego jestem pewna, jutro wieczorem popatrzę, czy czego jeszcze nie znajdę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 06.02.2009 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 cześć.. czytam, ze Braza gościom wycieraczki proponuje no to ja nie wiem, czy młodą wysłać oj mam zgryza.. Braza owocnego Piąteczku Wam życzę !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 06.02.2009 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Trzymam kciuki za oglądanie dzień doberek Wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 06.02.2009 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 ....i sssssssoooooo.....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 06.02.2009 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 ....i sssssssoooooo.....? som u notariusza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts